Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

merhaba kızlar biliyorsunuz ben bi kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum.pozitif sonuç dün çıktı.dün ilişkiye girdik.yalnız şöyle bir şey buldum internetten"Eğer iki pembe çizgi görünüyor ve Test Çizgisi (T)
Kontrol Çizgisi ( C ) den koyu veya eşit koyulukta ise sonraki
24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmek için en
iyi zaman 24 saat sonra fakat 48 saat öncesidir."

ben 24 saat dolmadan ilişkiye girdim.bundan sonra ne yapmalıyım.

gitmedim canım yaaaaa...oda içimde kaldı zaten .bu ay gitmeyi düşünüyorum çünkü benim rahim ağzında yara vardı gerçi dr hamileliğe engel değil zaten doğumda kendiliğinden iyileşio gerekirse müdahale ederis dedi ama.benim hep aklımda o.sonuçta enfeksiyon yapabilio oda bebişi engelleyebilir. bu ay denedik ama bakalım ben önümüzdeki hafta gibi dr a gitmeyi düşünüyorum bi kontrolden geçeyim nolur nolmaz .hatta yarın bile gidesim geldi korktummmm aklıma gelince yineee.
önceden alsamda hemen verirdim şimdi bende zorlanıyorum hep düzensiz yemek ve uykudan bi otursa kendiliğinden gitmeye başlıcak birazda sporla ama işte............

Kız delirtme adamı ne kiloya takıyorsun, ne zor günlerden sonra civcivlerine kavuşabildin şimdi bi de bunu mu dert ediyorsun? kilonda fazla değil, tabi boyuna göre değişir? boşver kiloyu falan ye iç takma...

kıızz yookk benn takmıyorummm arkadaslar konusurken bende yazayım dedimmmm
çok şükür bebişlerime kavustum sağlıklı besleneyim ki onlara yarasınn

kızlar harcamayın eşlerinizin hareketli spermlerini. onların da süreleri geçmesi lazım iyi duruma gelmeleri için çok yapınca tutmuyo kızlar. adamı 1-2 gün dinlendirin:107:

kızlar harcamayın eşlerinizin hareketli spermlerini. onların da süreleri geçmesi lazım iyi duruma gelmeleri için çok yapınca tutmuyo kızlar. adamı 1-2 gün dinlendirin:107:

o zaman bugün dinleniyim yarın hallederiz:)))

testi saat 3 gibi yapıyorum.yarın saat 3 olmadan halledelim )))

eşinde sperm sorunu yoksa bence bugünü de değerlendir. yarına geç kalmış olabilirsin

eşimde sperm sorunu yok.zaten o da erkekliğine ... sürdürmüyor

benim korkum da o.geç kalmış olmam.neticede ilk defa kullandım ovulasyon testini....bakalım hayırlısı

meraba canlarrrrr bugün hiç bişe yapmak gelmiyo içimden malak gibi yatıyorum ben de ilk ovu testimi bugün yapıcam saat kaçta yapmalıyım?:44:

selam kızlar nasılsınız
ramazan nasıl geçiyorr çok şükür evde iyide dışarı çıkmamak lazım çok sıcak
geçmiş çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum bir dün gece girmedim sacece işlerim vardı
periiiiiiiimmm perimmmmmm çık artık ortayaaaaaa :26:

meraba canlarrrrr bugün hiç bişe yapmak gelmiyo içimden malak gibi yatıyorum ben de ilk ovu testimi bugün yapıcam saat kaçta yapmalıyım?:44:

canım ben saat 3 gibi yapıyorum.ama 3-4 saat öncesinden sıvı almayı bırakacaksın.oruçsan saat 3 gibi yap.nede olsa bişey yiyip içilmiyor.

canım hosgeldinn...kızlar iyi kaynatıyolar bizlere de okumak düşüyor
kikikiciğimizz döndü aramıza tekrar da perim hala yok hepimiz çok merak ediyoruz onuu

canım hosgeldinn...kızlar iyi kaynatıyolar bizlere de okumak düşüyor
kikikiciğimizz döndü aramıza tekrar da perim hala yok hepimiz çok merak ediyoruz onuu

canım kikiyi bende gördüm konuştuk
ama pericik yok yok yok
insan bir haber verir dimi kızıyorum artık
peki sen neyaptın mercimekler iki tane dimi doktora gittinmi

canım kikiyi bende gördüm konuştuk
ama pericik yok yok yok
insan bir haber verir dimi kızıyorum artık
peki sen neyaptın mercimekler iki tane dimi doktora gittinmi

ben doktora gitmedim henüz.6 ağustosta gel dediler 2 haftam var daha :18::18::18:
meraktan çatlıyorum bu bekleyiş de ayrı heyecan..inşallah sorunsuz bi sekilde devam eder...yatıyorum sürekli hiçbir iş yapmıyorum ev aldı basını gitti

Slm kızlar o kadar çok başım hatta boynum sayılır ağrıyo ki başım kendime ağırlık , siz nasılsınız .......

kızlar ben yerleri sildim. belim ağrıdı. başladım mı da coşuyorum galiba ama hiç iş yapamayacakmıyız hamileyken:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…