daha yolun başındasın ilk denemede kimsenin olmuyo. vucut yabancı maddeyi kabul etmiyorhem bak ben kasımda 30 olcam. 30dan sonra kilo vermek zor diyorlar ama uğraşıcam işte. inşallah sen de bu sene bitmeden hamile kalırsın. hastaneye gittin mi hiç kan değerlerin, troid için filan. onlara bi baktır. belki alakası yok ama ben kansız çıktım tedavi gördüm ve o ay hamile kaldım. sadece jinekolojik durumlar değil bunlar da geciktiriyor hamileliği, troid özellikle
Kız delirtme adamı ne kiloya takıyorsun, ne zor günlerden sonra civcivlerine kavuşabildin şimdi bi de bunu mu dert ediyorsun? kilonda fazla değil, tabi boyuna göre değişir? boşver kiloyu falan ye iç takma...
merhaba kızlar biliyorsunuz ben bi kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum.pozitif sonuç dün çıktı.dün ilişkiye girdik.yalnız şöyle bir şey buldum internetten"Eğer iki pembe çizgi görünüyor ve Test Çizgisi (T)
Kontrol Çizgisi ( C ) den koyu veya eşit koyulukta ise sonraki
24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmek için en
iyi zaman 24 saat sonra fakat 48 saat öncesidir."
ben 24 saat dolmadan ilişkiye girdim.bundan sonra ne yapmalıyım.
kızlar harcamayın eşlerinizin hareketli spermlerini. onların da süreleri geçmesi lazım iyi duruma gelmeleri içinçok yapınca tutmuyo kızlar. adamı 1-2 gün dinlendirin:107:
o zaman bugün dinleniyim yarın hallederiz:)))
testi saat 3 gibi yapıyorum.yarın saat 3 olmadan halledelim)))
eşinde sperm sorunu yoksa bence bugünü de değerlendir. yarına geç kalmış olabilirsin
canım ben saat 3 gibi yapıyorum.ama 3-4 saat öncesinden sıvı almayı bırakacaksın.oruçsan saat 3 gibi yap.nede olsa bişey yiyip içilmiyor.
meraba canlarrrrrbugün hiç bişe yapmak gelmiyo içimden malak gibi yatıyorum ben de ilk ovu testimi bugün yapıcam saat kaçta yapmalıyım?:44:
canım ben saat 3 gibi yapıyorum.ama 3-4 saat öncesinden sıvı almayı bırakacaksın.oruçsan saat 3 gibi yap.nede olsa bişey yiyip içilmiyor.
selam kızlar nasılsınız
ramazan nasıl geçiyorr çok şükür evde iyide dışarı çıkmamak lazım çok sıcak
geçmiş çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum bir dün gece girmedim sacece işlerim vardı
periiiiiiiimmm perimmmmmm çık artık ortayaaaaaa :26:
canım hosgeldinn...kızlar iyi kaynatıyolar bizlere de okumak düşüyor
kikikiciğimizz döndü aramıza tekrar da perim hala yok hepimiz çok merak ediyoruz onuu
canım kikiyi bende gördüm konuştuk
ama pericik yok yok yok
insan bir haber verir dimi kızıyorum artık
peki sen neyaptın mercimekler iki tane dimi doktora gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?