Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

keske bende hamile kalsam da kilom olsaaa
bosverin arkadaslar kilonuzu verilir elbettt...hamileligin tadini cikartin bencee
ne guzelll bir durumdasinizz alin kilonuzu bosverinnn....

devanası gibi dolaşın ortalıklarda

neden oyle diyorsun ki cok kotu bir benzetme hamilelik olunca kilo kacinilmazz bunlari kafaya takip hamileligin bu guzel anlarini kendinize zehir etmeyinnn bence.elbet alinacak kilo gerekli olanlari yiyip fazlasini yemezsen zaten gereginden fazlasini almazsin.

kuzum sen ne kadar kaygılı bir insansın. kilo almaman iyi bişey. alınan kiloların hepsi bebeğe gitmiyor ki. ilk 3 ayda 1-2 kg ideal yani
bir yandan radyo dinliyordum bilgisayarda. çok moralim bozuldu kızlar yine şehit haberleri. :85:

Allah sabır versin ailelerine. artık bitsin bu haberler.

keske bende hamile kalsam da kilom olsaaa
bosverin arkadaslar kilonuzu verilir elbettt...hamileligin tadini cikartin bencee
ne guzelll bir durumdasinizz alin kilonuzu bosverinnn....

kız yaşamım biz nezman hamile kalcez acep:26:keşke bilebilsek. belirsiz şeyleri sevmiyorum çünkü sabırla beklemekte zorlanıyorum

kuzum sen ne kadar kaygılı bir insansın. kilo almaman iyi bişey. alınan kiloların hepsi bebeğe gitmiyor ki. ilk 3 ayda 1-2 kg ideal yani

Allah sabır versin ailelerine. artık bitsin bu haberler.

evett canim artik almayalim bu haberlerii geride kalanlara allah sabir versinn cok kotuuu

kız yaşamım biz nezman hamile kalcez acep:26:keşke bilebilsek. belirsiz şeyleri sevmiyorum çünkü sabırla beklemekte zorlanıyorum

ayyy orkidemm ya bilemedim gittim bendee ne zaman kalacaz bende bilemiyomm.beklemek cok zor belirsizlik icinde beklemek daha cok zorr.ya benim hic cocugum olmazsa diye dusunmeye basladim artik.15ay gececek neredeyse dusuk yapali ama hala ne gelen var ne gidenn.ne olacak bizim bu halimiz bilemedim orkidem(

beni bilmiyorsun ben öyle bir alırım ki gereğinden fazlasını. kendimi düşünemiyorum. gerçi ilk 3 ay hep 5-6 kilo verenleri duydum. belki benim de öyle olur. ya ben deneyimli kime sorsam önce kilo ver sonra hamile kal dedi ama yapamadım. gözümü çok korkuttular.

benim şu an bile 4 aylık gibi göbeğim evlendikten sonra kilo alınca okulda göbeğime bakan hamile misin diyordu çok utanıyordum,sinirleniyordum. şimdi evet hamileyim diyebilirim artık

ay çok güldüm bende senle aynı durumdayım. hayatımda 60ları hiç görmemiştim evlenince tam 10 kilo aldım 64 oldum rahatsız oluyorum artık fazla büyük bi balık etli oldum:) karnımda bildiğin 4 aylık gebe gibi herkes soruyo hamişsin diye..tek farkımız ben hala hamiş diilim ve kocaaaaaa bi göbeğim var utanıyorum bazen çok. zayıflayayım dedim ee yaş geçio...zor yaaaaaaaa

sen benim yapmadığımı yap bari canım ya diyetisyene git. yoksa sen de 20 kilo fazla ile doğuma gidersin yaş kaç canım. ben de 70 olan bir arkadaşıma ohaaa o kiloya gelene kadar nerdeydin demiştim şimdi ben o durumdayım

evet belisizlik çokkkk zorrrrrrrrr.....insan bikerecik yapsın hemen hamiş olsun istiyoo:))ama napalım herşeyin hayırlısı ben artık fazla takılmıyorum belirti varmı omu bumu yoksa zaman geçmiooo sonuçta positif olmayınca hüsran.....böle bari özellikle beklemiorum olursa süpriz olmassa sabırrrr

canım yaş 28 ocakta olcam 29.....beklemek istemiyorum artıkın çalışmaya yeni başladım zaten daha ilk denemem hamilelikte belki kiloluyum diye fazla almam bebişim benim depodan yer sağlıklı beslenme ve yürüyüş yapıcam hamişlik boyunca diye söz verdim kendime ama inşallah öle olur.sonuçta hamişim diyede hepten ne verseler yemeyi doğru bulmuyorum ben çocuğa hepsi gitmiyo biz şişiyorus balon gibi

bende 1.68boyundayim ve 67kiloyum o kadarda kilolu oldugumu dusunmuyorum tamam fazlaligimiz yok diil.ama abartacak kadar diiil.sen cok fazla aburcubur yeme gerekli gidani all.bebisin geldikten sonra siki bir diyetle verirsin insallh.sen bakma oyle soyleyenlere.benim ablam da benden kiloluydu hamile kaldiginda sonra siki bir diyetle verdi kilolari.benden zayif:))

daha yolun başındasın ilk denemede kimsenin olmuyo. vucut yabancı maddeyi kabul etmiyor hem bak ben kasımda 30 olcam. 30dan sonra kilo vermek zor diyorlar ama uğraşıcam işte. inşallah sen de bu sene bitmeden hamile kalırsın. hastaneye gittin mi hiç kan değerlerin, troid için filan. onlara bi baktır. belki alakası yok ama ben kansız çıktım tedavi gördüm ve o ay hamile kaldım. sadece jinekolojik durumlar değil bunlar da geciktiriyor hamileliği, troid özellikle

tüünayydıınn kızlarrr...herkes iyidir umarımm..
sabah vardiyası iyi çalısmıs bugün ancak bitirebildimmm
hamişlerimiz kilo derdine düşmüş simdiden amaniinnnnn
bende gitgide veremediğim kiloları vericem galiba.geçen hafta ptesi sabahı 56.7 idim bugün 55.8 olmusum düzenli beslenmek yaradı sanırım.simdiden bi düzen oturtayım dedim normalde çok düzensiz beslenirim.uzun zamandır 1gr bile verememiştimm...

inşallah canım. zaten bebek peşinde koşmaktan insan zayıflar burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlar hamile kalana kadar sizleri takip etmek istiyorum arkadaşlar. o duygunuzu görmek istiyorum. Kızlarrr Hamileyimmmmmm diye yazdığınız günü

Kız delirtme adamı ne kiloya takıyorsun, ne zor günlerden sonra civcivlerine kavuşabildin şimdi bi de bunu mu dert ediyorsun? kilonda fazla değil, tabi boyuna göre değişir? boşver kiloyu falan ye iç takma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…