Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hadi bakalım hazırız yani iremim ben ilkini az soraaaa yapıcam bu ay çok ümitliyim inşallah Allahım dualarımı geri çevirmez de çifte bayram yaparız

hadi bakalım hayırlısı bende açtım aaa bir sürrrü çıkartmadım tabi poşetten iş yerinde oluncaa, allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah, ben iş ciddiye binmeye başlayınca azıcık garip olmaya başladım ama olsun çok istekliyim azmedelim sonuç hayırlısı olsun inşallah....

garip olmak yoook azmedicez ve hamiş kalıcaz olumlu düşünce tamam mı tatlım ben gidip bi test yapiim

selam kizlar.benim agrilarim cok fazla.adetim geldi gelecek:18::18:insallah orucumu tamamlaya bilirim

hadi bakalım hazırız yani iremim ben ilkini az soraaaa yapıcam bu ay çok ümitliyim inşallah Allahım dualarımı geri çevirmez de çifte bayram yaparız

kız sen bayrama her türlü haberi almış olarak gircen bende şüpheyle hadi bakalım rast gele , gerçi ben bu ay randımanlı çalışabilecekmiyim bakalım eşimde gastrit ve bagırsak iltihabı varmış hep mide rahatsızlığı çekiyo bi haftadır tadı yok ilaçta kullanıyo eşin ilaç kullanması herhangi bir şekilde etkiler mi acep

doktor orkide hanım danışmadan çağrılıyorsunuz, cevap ver zilli etkiler mi ?

cızgılar eşitlenene kadar her gün test yap 2 güne bir adamala çarpış ne zaman eşitlendi adamın yakasına yapış demek

ahaha o zaman daha yumurtlamadım ben de hemen mucize gerçeklensin sonuçlansın istiyorum sanki ilk günden yumurtladığımı görcem biraz sabırsızım sanırım o zaman bugün saklambaç oynucaz dün çarpışma oldu çünkü ayyy çok helecanlıyım bu ay niye ki aceba çızgılar eşitlenince ceeee derim sobelerim olur mu tatlım

olmamı tatlım olur tabi, ama cızgılar eşitlenene kadar 2 güne bir çarp adama eşitlenince arka arkaya indirirsin

kizlar merhabalar , nasilsiniz? doktordan geldim yeni ve ay bebisimizin kollari bacaklari bir oynuyordu bi hareketli veled iki haftaya kocaman olmus masallah. allah bu hisleri hepinize yasatsin insallah hemde tez zamanda amiiiinnnnnnnnn :)

kizlar merhabalar , nasilsiniz? doktordan geldim yeni ve ay bebisimizin kollari bacaklari bir oynuyordu bi hareketli veled iki haftaya kocaman olmus masallah. allah bu hisleri hepinize yasatsin insallah hemde tez zamanda amiiiinnnnnnnnn :)

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım, cimcime doğsunda o oynayan kol bacakları ısırırsın bolca

ay canim bende ayniyim ya boy 1.70 hollandaya geldikten sonra 10 kilo aldim ve bende 73 tum de benimki bisey yedirmediginden 2 kilo vermisim. ben gecen sene zumba yapmistim hergun yuruyus ve haslama yedim acayip kilo vermistim ama gene aldim :) izin icin vermistim turkiyede yedim bol yagli aldim tabi. ama isteyince verirsin canim ben simdiden planlar yapiyorum .

maşallah canım ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah dmek hareketli annesiiii o zaman kiloları hiç düşünme canım verirsin bebiş doğunca

maşallah canım ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah dmek hareketli annesiiii o zaman kiloları hiç düşünme canım verirsin bebiş doğunca

amin canim tez zamanda hep dua ediyorum sizler icinde. evet cok haretliydi doktor yorulmanin sebebide bu dedi. kilolari dusunmuyor degilimde artik gulu seven dikenine katlanicak diyerek keyfini cikarmaya calisiyorum:)

ayyy maşallahhhhçok fena olacak seninki deseneee

amin canim tez zamanda hep dua ediyorum sizler icinde. evet cok haretliydi doktor yorulmanin sebebide bu dedi. kilolari dusunmuyor degilimde artik gulu seven dikenine katlanicak diyerek keyfini cikarmaya calisiyorum:)

bence de yeter ki bebiş olsun canım kilolar dert değil keyfini çıkart çok mucizevi biişey hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…