Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

bi de kızlar enteleyi yapmayın ben bundan 3 sene önce yaptım çok yaradı çok uzattı ama sonra saçım bi garipleşti saç derim falan bi garip oldu tavsiye etmiyorum elektriklenenler için elma sirkesini öneririm pammmuk gibi olcak bak görürsünüz:)

Saçlarımı geçen yıl kazıtmıştım çok kısa sürede uzayıp toparladı gibi gelmişti ama şimdi kısa küt olarak dahi kullanamadan uzaması durdu.2 ayda 1-2 cm uzuyor ee uçlarından da aldırınca hiç anlamı kalmıyor. Hala çok kısa şu an..Sipariş verdim bakalım umarım işe yarar.

canım sen herhalde uzun süre ara vermeden kullandım kullanım talimatında da yazıdığı gibi bu tür bitkisel ürünleri kullanırken biraz ara vermek lazım zamanla alışkanlık yaptığı için uzaması duruyor diğer topiklerde arkadaşlarımızın yaptığı saç kürleri var onlarda da yazar sanırım 6 haftadan sonra 2 hafta falan ara vermek gerek bunu göz önünde bulundur.

Bu ürünü 3 şişe kullandm hala kullanıorum, ewet uzuyor, şöyleki kafama streç film sarıp 2 saat tuttuktan sonra yıkıyorum, bu ıslemı yaptktan 3 gun sora dıplerden 1 parmak kalınlığının 3 te 1 i bı uzama görüyorum ama her hafta yapmıyorum bunu bır sıse bende ancak 1 ay gidiyor.. Kafa deriniz hassas ise rahatlıkla kullanabılırsnz bende hersey alerjı yapar ama bu yapmadı.. Bide kolay arınıyor ve saca hacım werıyor

bende çok memnunum uzaması eh daha etkisini yavaş yavaş görüyorum ama boyadan mısır püskülüne dönen saçlarım sapsağlıklı oldular...2.şişenin yarısındayım hadi akalım hayrlısı

her tarafına sürüyosun canım ama önce saç derisine ve ense diplerine sür sonra uçlarına süür bende kullanıyorum memnunum uzadı mı derseniz bilmiyorum ki ya emin değilim ama biraz fark var sanırım :26:

bu yağı ısıtıp sürürn kızlar etkisi daha çok olıyormuş

bizzat uygulayanlar var tanıdığım onlardan öğrendim zaten sürdükten sonra iice streçlenmenin amacı da sıcaklığı korumaktır zaten ya da sürdükten sonra saç kurutma makinası tutulur amaç daha iyi işlemesi saç derisine....

bende denemek istiyorum ama bir türlü karar veremedim saçı beyazlattıgını duymuştum kullanan arkadaşlar sizde böyle bişey oldumu?

Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır hc ürünü arıştırıyorum bugün sipariş verdim kullandıktan sonra konu ile ilgi size bilgi veririm.Şampuanından şikayetçi olan arkadaşlar var bende şöyle yapmayı düşündüm terasa ile veya zeytinyağı özlü bir şampuan ile karıştırıp öyle kullanmaya karar verdim şampuanı ve içerisine a e vitimani koyup kullanacağım daha etkili olacağı düşüncesindeyim en azından sertlik yapmaz ama faydalı olacağı konusunda şüphem yok aylardır araştırıyorum....

tşk.

hc yağını mı ısıtıp sürelim? peki nerden duydun sen bunu?

Banada ısıtıp sürmek mantıklı geldi ve sıcak havluyla sarıp bir kaç saat bekletirsek daha etkili olacaktır hatta ben akşam sürüp sabah yıkamayı düşünüyorum şuan kafamda mesala badem işte olmama rağmen bakım yağı var komple bağlıyorum balerin gibi saçı gibi :) sizde öyle yapın 1 2 saat bekletmekle ile 5 6 saat bekletmenin arasında gerçekten fark var iyice nüfus ediyor saça....

irem iyi haber bekliyorum canım:))
hemen bir etki göstermez belki ama canlılık verirse yumuşaklık verirse işe yarıcak demektir:)
bende düşünüyorum almak ama kararsızdım

Kullanma klavuzunda ve sitedeki yorumlarda ilk yıkamadan itibaren yumuşaklık verdiği yazıyordu.Henüz yıkamadım ama yıkadıktan sonra yumuşaklık ve hacim olursa saçlarımda hemen paylaşıcam :)

Eveet saçlarımı yıkadım kuruttum şimdi izlenimlerimi paylaşıyorum.ilk olarak saçlarımı kolayca taradım ki saçlarım uzun olduğu için zor taranıyordu.ikincisi ise öyle ahım şahım bir yumuşaklık olmasada saçlarımda eskiye oranla yumuşaklık var.Şimdilik bu kadar kullandıkça deneyimlerimi paylaşıcam sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…