Hcg değeri düşük çıkanlar!

Arkadaşlar benimde 10. Gün hcg değerim 47 idi 12. Gün 70 di 14. Gün yani bugün 101 çıktı çok korkuyrmmm inş tutunur

Arkadaşlar benimde 10. Gün hcg değerim 47 idi 12. Gün 70 di 14. Gün yani bugün 101 çıktı çok korkuyrmmm inş tutunur

Arastırmalarıma göre sonuçların iyi ve sürekli artış halinde. Bazı kadınlar ikiye katlama 2 değil 3 günde gerçekleşiyormuş ve bu da korkulacak bişi değilmiş. Inşallah bebişinin sağlıklı haberlerini almak nasip olur kısa zamanda.

Transfer sonrası beta hcg değerlerim

10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur inşallah bu değerler.....

İnşaalah öyle olur bugün dahaçok arttı en son değerim 14. Gün 101 di bugün 16. Gün 185 inş devm eder hala ÇOKKKKKK KORKUYRMMM

Canım ya, ne güzel 23. hafta girmişsin. Ben ne yapayım bilmiyorum. Benim 2. gün transfer edildi. Yani salı toplandı perşembe transfer edildi. 3. gün değil, 2. gün oluyor değil mi? 4 hücreli idi transfer edildiğinde.
Dün 15. gün idi ve hcg değerim 33.85 çıktı. Çok korkuyorum. Pazartesi tekrar test istediler ama ben yarın tekrarlamayı düşünüyorum.

Kızlar benim adetim gecikeli 10 gün oldu hcg degerim 2200 çıktı ve 5 haftalıkmış cuma günü yine dktra gidicem sizce bu değer normalmi daha önce bi düşük yaptım çok korkuyorum

Kızlar benim adetim gecikeli 10 gün oldu hcg degerim 2200 çıktı ve 5 haftalıkmış cuma günü yine dktra gidicem sizce bu değer normalmi daha önce bi düşük yaptım çok korkuyorum

arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptırdım b hcg değerim 20 çıktı sizce bir problem mi var :18: doktor çok düşük dedi değerim için..

arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptırdım b hcg değerim 20 çıktı sizce bir problem mi var :18: doktor çok düşük dedi değerim için..

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, adet geciktiğinde kaç olması gerekiyor değer bılmıyorum, ben tup bebek gebesi olduğum ıcın hcg degerlerını transfer gününe gore bılıyorum ama ona gore benım hcg degerım cok dusuktu ama hersey Allahtan ben sımdı 31 haftalık hamıleyım, bu konuyu açtığımda ne üzüntülü günler gecırmıstım, oldu olmadı dıye ama sımdı cok sukur 9 hafta sonra allahın ıznıyle ınsaallah kızımızı kucağımıza alacağız! senınde hakkında hayırlısı olsun

kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım yazılanları okuyorum hep yüksek rakamlardan söz ediliyor benimki 53.92 çıktı pozitif dendi fakat neden değer düşük bilgisi olan var mı bir sorun mu var yoksa :18:

hayırlı olsun canım. tebrik ediyorum. değerin çok yüksek olması önemli değil. önemli olan senin değerinin pozitif bir değer olması. benim de betahcg değerim 45 ile başladık. çok şükür sağlıklı bir şekilde devam ediyor. bunları kendine sıkıntı yapma. beslenmene ve istirahatine dikkat et. hamleliğin tadını çıkar:))

Valahi icimi rahatlattib bişey var saniyodum icim icimi yiyodu yaa Sağol :)

Merhaba ben yeni katildim. Normalde test gunum 23u ama ben dayanamayip 20sinde yani bugun kan testi yaptırdım.hiic umudum yoktu. Hcg degerim 6 cikti. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ( arada kalmak cok yipratiyor!!!!!

Tatlim benim beta 9.Gün 12 çıktı 12.Gün beta 50 çıktı hamile olduğumu söyledi hocam

Merhaba, bnm adetim 16 mayis da gelmesi gerekiyordu bugun 21 mayis hale daha gelmedi 19 mayista hcg 2.0
Cikti.. Doktor muayene etti kalinlasma var dedi duvarlarda 26 mayista tekrar gidecem sizce yukselir mi ? Ilk kez bir gecikme soz konusu oldu (( yardimmmmm ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben yeni katildim. Normalde test gunum 23u ama ben dayanamayip 20sinde yani bugun kan testi yaptırdım.hiic umudum yoktu. Hcg degerim 6 cikti. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum ( arada kalmak cok yipratiyor!!!!!

cANIM SENİN TEST GÜNÜN 23 MAYIS İSE 20 MAYIS NASIL 12. GÜN OLUYOR? SEN 9. GÜNDE YAPTIRMIŞSIN 6 ÇIKMIŞ:44::44::44::44:

merhaba canım bende senınle aynı durumdayım 17 sinde gelmesi gerekiyordu bgun kan verdim 1,2 çıktı pazartesiye kadar bekleyelim dedi bende çok karışık bir durumdayım (( inşallah yükselir

Olumlu dusunmeliyiz cnm ki olumlu olsun ınsallah.. 0 ların bile yukseldiğini duydum ben, gec dollenme olabılıyormus.. Benım ınanılmaz bel agrım basladı, sancım var kasılıyorum arada, halsizlik vs vs.. Psikolojik mi bilmiyorum tabı.. Umarım yukselir yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cedrus cnm transferimi 8 mayisda oldum 15 gun sonra 23unde gel dediler. Ama 12. Gundede cikar die ben test yaptim. Ama hic umudum kalmadi

Merhaba hanimlar, benim adetime 3 gun kala test yaptirmistim ve degerim 70 cikmisti, cunku cok erken yaptirmistim testi. Burda onemli olan degerin dusuk olmasi degil 2-3 gunde bir en az 2 kat artmasidir. 2 gun arayla 3 kez test yapti dr um kasimda dogun yaptim ve su an 6 aylik bi prensesim var :)

Selam kızlar 26 haziranda transferim oldu dun tahlil gunumdu tahlil sonucum kan testim 2,47 çıktı jimerden dun esimi aramışlar naptiniz diye doktora sormuşlar 3 gün sonra bir daha test yapsin demiş sizce durum nedir değerim yükselir mi? Moralim çok bozuk. İki tane embriyo koyduruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…