Arkadaşlar benimde 10. Gün hcg değerim 47 idi 12. Gün 70 di 14. Gün yani bugün 101 çıktı çok korkuyrmmm inş tutunur
Arastırmalarıma göre sonuçların iyi ve sürekli artış halinde. Bazı kadınlar ikiye katlama 2 değil 3 günde gerçekleşiyormuş ve bu da korkulacak bişi değilmiş. Inşallah bebişinin sağlıklı haberlerini almak nasip olur kısa zamanda.
değeri düşük çıkıp yükselen arkadaşlar, birbirimize destek olup umut veririz diye actım bu konuyu! ben normal yolla 2 kez hamile kaldım 1. si düşükle sonuçlandı, 2. si ise dış gebelik oldu! ocak ayında ilk tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı. nisan ayında 2. tedavim oldu! 20 nisanda transfer yapıldı. 2 tane 3. gün embriyosu! 1 mayıs da 11. günümde tahlil yaptırdım degerim 27.35 cıktı. 3 mayıs yani 13. gün 89,84 cıktı. 15. gün 289 cıktı. umutla, heyecanla, korkuyla, umutsuzlukla neler olacagını bekliyorum!
benim gibi hcg değeri düşük olup sonra yukselen, gebeliği devam eden arkadaslar lutfen başınızdan geçenleri yazın! ben ve benim gibi olanlara umut olsun!
KİMSE YOK MU UMUTLARIMIZI YEŞERTECEK?
Kızlar benim adetim gecikeli 10 gün oldu hcg degerim 2200 çıktı ve 5 haftalıkmış cuma günü yine dktra gidicem sizce bu değer normalmi daha önce bi düşük yaptım çok korkuyorum
arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptırdım b hcg değerim 20 çıktı sizce bir problem mi var :18: doktor çok düşük dedi değerim için..
kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım yazılanları okuyorum hep yüksek rakamlardan söz ediliyor benimki 53.92 çıktı pozitif dendi fakat neden değer düşük bilgisi olan var mı bir sorun mu var yoksa:18:
hayırlı olsun canım. tebrik ediyorum. değerin çok yüksek olması önemli değil. önemli olan senin değerinin pozitif bir değer olması. benim de betahcg değerim 45 ile başladık. çok şükür sağlıklı bir şekilde devam ediyor. bunları kendine sıkıntı yapma. beslenmene ve istirahatine dikkat et. hamleliğin tadını çıkar:))
değeri düşük çıkıp yükselen arkadaşlar, birbirimize destek olup umut veririz diye actım bu konuyu! ben normal yolla 2 kez hamile kaldım 1. si düşükle sonuçlandı, 2. si ise dış gebelik oldu! ocak ayında ilk tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı. nisan ayında 2. tedavim oldu! 20 nisanda transfer yapıldı. 2 tane 3. gün embriyosu! 1 mayıs da 11. günümde tahlil yaptırdım degerim 27.35 cıktı. 3 mayıs yani 13. gün 89,84 cıktı. 15. gün 289 cıktı. umutla, heyecanla, korkuyla, umutsuzlukla neler olacagını bekliyorum!
benim gibi hcg değeri düşük olup sonra yukselen, gebeliği devam eden arkadaslar lutfen başınızdan geçenleri yazın! ben ve benim gibi olanlara umut olsun!
KİMSE YOK MU UMUTLARIMIZI YEŞERTECEK?
Merhaba ben yeni katildim. Normalde test gunum 23u ama ben dayanamayip 20sinde yani bugun kan testi yaptırdım.hiic umudum yoktu. Hcg degerim 6 cikti. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum( arada kalmak cok yipratiyor!!!!!
Merhaba, bnm adetim 16 mayis da gelmesi gerekiyordu bugun 21 mayis hale daha gelmedi 19 mayista hcg 2.0
Cikti.. Doktor muayene etti kalinlasma var dedi duvarlarda 26 mayista tekrar gidecem sizce yukselir mi ? Ilk kez bir gecikme soz konusu oldu(( yardimmmmm ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?