Hcg değeri düşük çıkanlar!

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah..
Ben de salı günü yeniden gidicem bakalm inşAllah bu sefer kalp atışını duyarın çok heycanlıyım çok da korkuyorum
Hiç olumsuz düşünmeyi korkmak yok. Inşallah siz de saglikla kucagiiza alirsiniz

Ultrason resminde ne yazıyor haftası hesaplamalar değişik galiba

Slm arkadaşlar benim son adet tarihim 24 ocak. Ayda iki kez adet görüyordum. Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Ama 3+5 te değerim 169 çıktı. Doktor düşük bir değer dedi. Bir hafta sonraya tekrar yapılacak. Sizcede düşük mü?

Bence 2 günde bir test yaptırın hcg için tam ikiye katliyorsa iyidir.

Nerde yaptırabilirim başka. Sağlık ocagındaki doktor bir hafta sonra deyince bişey diyemedim
Devlet hastanelerinde yapılıyor. Acilden de giriş yaptırıp kanda hcg baktirabilirsiniz.kadindogum doktoruna gidin.

12. gün beta hcg değerim 6.21 çıktı .Acaba yükselme olup bu değerlerde hamile olan arkaşlar var mı. Cevap verirseniz çok mutlu olacağım

12. gün beta hcg değerim 6.21 çıktı .Acaba yükselme olup bu değerlerde hamile olan arkaşlar var mı. Cevap verirseniz çok mutlu olacağım
Bence gün aşırı test yaptirsin kanda. 2 katı artış gösterirse sağlıklı gebelik oluşur bence. Benim 2 kat artmamisti.hakkınızda hayırlısı olsun

Transferinin 12.günü bugün büyük bir heves kan testini yaptırdım sonuç hüsran.. 3 cikti dokrotum ilaclari birakmami soyledi .9.ve 11.gunlerde idrar testinde gölge şeklinde ikinci cizgi vardı ilaçların etkisiydi sanırım.. her ne kadar hayırlısı buymus desemde üzüldüm. çok umitlenmisim.. heveslenmism

Tatlim benim beta 9.Gün 12 çıktı 12.Gün beta 50 çıktı hamile olduğumu söyledi hocam
Merhaba aradan bayagi yıl geçmiş ama sonuç ne oldu peki sağlıklı bi gebelik oldumu hamile kaldinizmi.benimde 3 cu tup bebek denemem 10 cu gu degerim 11.5 cikti cok dusuk kimyasal gebelim diolar ama ilaclarimada devam ediom

Merhaba aradan bayagi yıl geçmiş ama sonuç ne oldu peki sağlıklı bi gebelik oldumu hamile kaldinizmi.benimde 3 cu tup bebek denemem 10 cu gu degerim 11.5 cikti cok dusuk kimyasal gebelim diolar ama ilaclarimada devam ediom
Canım senin sonuçünkü ne oldu acaba ins bebeğin tuunmustur sımsıkı sana cevabını bekliyorum

Canım senin sonuçünkü ne oldu acaba ins bebeğin tuunmustur sımsıkı sana cevabını bekliyorum
Ne yazikki tutmamisti hatta 4 cu tup bebek denemimi yaotim2 dun gene negatif sonucu aldim sonuc 4.50 . Doktor iki gun ilaclari bi kesme bakalim dedi ama bn biraktim cikacagini hc zannetmiykrum

Daha sonra sizin ne oldu yıllar geçmiş ama üstünden meraktayım

Daha sonra sizin ne oldu yıllar geçmiş ama üstünden meraktayım
İkiz hamılelık olustu, 6. Haftada bir tanesı düşük oldu yaklasık 10 gün kanamam oldu şiddetli! 2. Si benım mınık guclu mucızem 7 ay karnımda benımle mucadele ettı, gunde 3 iğne oldum, vucudumda ıgne gırmedık 1 mm2 lik deri kalmadı! 7 aylıkken gece saat 3 de bir uyandım once suyum geldı, ardından plesanta gelmeye basladı 15 dk ıcınde hastaneye zor yetıstık neredeyse yolsa doguracaktım, hastaneye drumda benımle bırlıkte geldı, plesanta önde geldıgı benege zarar verecegı ıcın acıl sezeryana aldılar benı! Sımdı dunyalar tatlısı kara kızım var! 5,5 yasında! Rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Anladığım kadarıyla siz doğum bile yaptınız ne güzel

Ever arkadaslar yorumlara cok ihtiyacimiz var benimde

10. Gun 18.71
11. Gun 32.50
13. Gun 66.50.
15. Gun 114.60

3 . Gun embriyosu, soylenene gore orantili artmasi gerekiyor benim oranti iyi AMA dusuk degerle basladik var mi Boyle olan???
Merhaba gebeliginiz devam etti mi acaba

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.

Uzerinden geçmiş ama 12. Gün hcg 6 demişsiniz.. sonuc ne oldu.. ayni durumdayim da o yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…