Hemen ertesi günü yaptırmışsınız ama 2 günde 1 olup yüzde 66 yükselmesi lazım oyüzden normal olabilir değer bence stres tapmayın Rabbim hayırlısını versinMerhabalar
Sonuxunuz ne oldu acaba ?
Benim de 10.gün 27,3 bugün 11.gün 36,9 cıktı nasıl acaba hiç bilemedim çok düşük deldi ama burada bir umut arıyorum. Sizin sonucu merak ettim
Hemen ertesi günü yaptırmışsınız ama 2 günde 1 olup yüzde 66 yükselmesi lazım oyüzden normal olabilir değer bence stres tapmayın Rabbim hayırlısını versin
Rabbim bebeğinizi size bağışlasın haberdar edinTesekkurler cok sagolun insAllah oyle olur..
Merhaba CNm 3. Tüp bebek denememdi değerim ilk başta artmadı 30 idi sonra 35 oldu sanırım tam kaçtı unuttum ama böyle artmıştı zaten o an olumsuz olduğunu anlamıştım transferden 1 ay sonra düşük yaptım zaten ... ama senin değerin 1 gün sonrasına göre tam oranında artmış önemli olan 12. Günde 50 ve üzeri olması değerininMerhabalar
Sonuxunuz ne oldu acaba ?
Benim de 10.gün 27,3 bugün 11.gün 36,9 cıktı nasıl acaba hiç bilemedim çok düşük deldi ama burada bir umut arıyorum. Sizin sonucu merak ettim
Merhaba CNm 3. Tüp bebek denememdi değerim ilk başta artmadı 30 idi sonra 35 oldu sanırım tam kaçtı unuttum ama böyle artmıştı zaten o an olumsuz olduğunu anlamıştım transferden 1 ay sonra düşük yaptım zaten ... ama senin değerin 1 gün sonrasına göre tam oranında artmış önemli olan 12. Günde 50 ve üzeri olması değerinin
Yaptirdim bugun 87,3 olmus nasil sizce:)Rabbim bebeğinizi size bağışlasın haberdar edin
Bence iyi artıyor gibi 2 katı :)Yaptirdim bugun 87,3 olmus nasil sizce:)
Evet artis orani guzel:) ama yine de sayilar dusuk diger okuduklarima gore o yuzden biraz tedirginim onu merak ediyorum aslinda sorunlu bisey demek degildir insAllahBence iyi artıyor gibi 2 katı :)
Yok değildir sürekli artması iyi adet geçtimiEvet artis orani guzel:) ama yine de sayilar dusuk diger okuduklarima gore o yuzden biraz tedirginim onu merak ediyorum aslinda sorunlu bisey demek degildir insAllah
Evet dundu adet gunumYok değildir sürekli artması iyi adet geçtimi
Bence iyi canım benim arkadaşımın adetin ilkgğnü 40 tıEvet dundu adet gunum
Şimdi bir oğluşu var :)Bence iyi canım benim arkadaşımın adetin ilkgğnü 40 tı
Yaa super ama benim tup bebek oldugu icin biraz daha yuksek olmasini bekliyordu doktor ben de ondan tedirgin oldum ama bakalim hayirlisiyla boyle devam eder insAllah cok sagolun :) Allah hepimizin yuzunu guldursunŞimdi bir oğluşu var :)
Rabbim hayırlısını versin bende bugün gonal f e başlıcam bakalımYaa super ama benim tup bebek oldugu icin biraz daha yuksek olmasini bekliyordu doktor ben de ondan tedirgin oldum ama bakalim hayirlisiyla boyle devam eder insAllah cok sagolun :) Allah hepimizin yuzunu guldursun
Rabbim hayırlısını versin bende bugün gonal f e başlıcam bakalım
Bizim tüp bebek yada aşılama olmayacak yumurta geliştirmek için başladık ben 2 gebelik yaşadım ama biri düşükle sonlandı diğeride dış gebeliktiSizin de tedaviniz hayirli ugurlu olsun, gercekten zor bir surec insAllah cok guzel gecer ve kardesler icin yedekte yumurtalariniz da kalir dondurulur. Benim 3 denememde de hic kalmadi hep bastan basladik, insAllah hersey gonlunuzce olur surecten haberdar edersiniz
Anladim, insAllah bu sefer sonu cok guzel olur her turlusu cok zor Rabbim yardimcimiz olsunBizim tüp bebek yada aşılama olmayacak yumurta geliştirmek için başladık ben 2 gebelik yaşadım ama biri düşükle sonlandı diğeride dış gebelikti
bu konuyu açmıştım, benim durumumda olan degerı dusuk baslayıp devam eden varsa umut olsun bana dıye! şimdi ben yazıyorum bu gune gelecegıme ınanmamıstım ama dun aksam 6+6 lıktı ve kalp atışlarını dınledık! benım gıbı olan herkese umut olsun! degerın dusuk olması illede olumsuz sonuclanacak bır sebep degıl!
hepınıze allah kolaylık versın! hepınızın gonlunce olsun!
Bence 2ye katlamis icinizi ferah tutun. Sakin stres yapmayın.Yaa super ama benim tup bebek oldugu icin biraz daha yuksek olmasini bekliyordu doktor ben de ondan tedirgin oldum ama bakalim hayirlisiyla boyle devam eder insAllah cok sagolun :) Allah hepimizin yuzunu guldursun
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah..Bence 2ye katlamis icinizi ferah tutun. Sakin stres yapmayın.
Benim dusukle sonuclandi ama degerm hic 2 kat katlamadi.20 30 en fazla 50 arttı. sizin cok iyi maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?