- 20 Haziran 2010
- 459
- 554
- 303
Canim benim ilk hamileligimde yerlesme kanamasi yasadigimda transferden 1 hafta gecmisti.. standart bir b hcg degeri yok yerlesme kanamasi icin. Cunku herkeste olmuyor. Damara yakin tutunursa oluyor. Normalde de adet tarihine yakin zamanlarda yerlesme kanamasi gorulebiliyor. Normalde dr lar 0-5 arasini negatif kabul ederler ama 2. Kan testinde 2 kat yukselme var sa bir umudun olabilir..Güncellll..
Arkadaşlar yerleşme kanaması geçirirken hcg değeri kaç olmalıdır? Böyle ortalama bir değer tablosu var mı?
Bat' ım geçti ve aşılama üzerinden 20 gün geçmesine rağmen hala regl olmadım, 2 gün yerleşme kanaması gibi hafif kahve kanama oldu ve bugün bitti. Dünkü kan testimde 0,21 çıktı şoktayım. Bu durumda hamilelikten söz edilemez değil mi?
Canim benim ilk hamileligimde yerlesme kanamasi yasadigimda transferden 1 hafta gecmisti.. standart bir b hcg degeri yok yerlesme kanamasi icin. Cunku herkeste olmuyor. Damara yakin tutunursa oluyor. Normalde de adet tarihine yakin zamanlarda yerlesme kanamasi gorulebiliyor. Normalde dr lar 0-5 arasini negatif kabul ederler ama 2. Kan testinde 2 kat yukselme var sa bir umudun olabilir..
Benim de 2.3 cikti bhcg.. yillardan sonra minik bir umut olustu icimde..bakalim. Insallah allah yazmis olsun...
Ah tatlim ah... yasamayana asla anlatma derdini.. hele o kolayca hamile kalanlar a hic bulasma bu da bizim imtihanimiz. Aslinda olay stres filan hic degil. Bak nice kadinlar var kocasindan siddet zulum goren ama hamile kalan..suriyeden savastan kacan cadirda o kadar zorlukta hamile kalan... bu is stres sıkıntıyla ilgili degil... sadece kaderinle ilgili.....Çok saol canım ilgin için.. İnşallah allahım sana da tez zamanda bebiş verir.
Her ay olduğu gibi bu ay da umutluydum, ama testim yine negatif çıktı. Reglimin de stresten veya ilaçlardan geciktiğini düşünüyorum.. Beklemek ve derdini kimseye anlatamamak çok acı.. İlgin için tekrar teşekkür. Pozitif çıkarsa haber ver mutlaka..
Sağlıksız doğmasından sa iyiki düşük yapma diye bşy var .. bikere üzülüyorsün düşük yapınca ama sağlıksız bi çocukla bi ömür üzülceksinBenim de 6. Hafta 300 küsür çıkmıştı bana az gelmişti çünkü adetim çok düzenlidir. Geç döllenme olacağını pek sanmıyorum.sağlıksız bir gebelikmiş ki 8. Haftaya geldiğimde kalp atışı duyulmadı ve kaybetmiştim.
Sağlıksız doğmasından sa iyiki düşük yapma diye bşy var .. bikere üzülüyorsün düşük yapınca ama sağlıksız bi çocukla bi ömür üzülceksin
Benim de kanamada öğrendim 55 111 160 çıktıdeğeri düşük çıkıp yükselen arkadaşlar, birbirimize destek olup umut veririz diye actım bu konuyu! ben normal yolla 2 kez hamile kaldım 1. si düşükle sonuçlandı, 2. si ise dış gebelik oldu! ocak ayında ilk tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı. nisan ayında 2. tedavim oldu! 20 nisanda transfer yapıldı. 2 tane 3. gün embriyosu! 1 mayıs da 11. günümde tahlil yaptırdım degerim 27.35 cıktı. 3 mayıs yani 13. gün 89,84 cıktı. 15. gün 289 cıktı. umutla, heyecanla, korkuyla, umutsuzlukla neler olacagını bekliyorum!
benim gibi hcg değeri düşük olup sonra yukselen, gebeliği devam eden arkadaslar lutfen başınızdan geçenleri yazın! ben ve benim gibi olanlara umut olsun!
KİMSE YOK MU UMUTLARIMIZI YEŞERTECEK?
Çok güzel Can'ım gün aşırı takip etKızlar adetime 2gun var bhcg değerim 39.42 çıktı sizce nasil
Doktorum 2gun sonra tekrar gel dedi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çok korkuyorum çok teşekkür ederim canimÇok güzel Can'ım gün aşırı takip et
Arkadaşlar ben yanlış bölüme yazdım sanırım kusura bakmayın. Ben tüp bebek değil de normal yoldan gebe kalanlardanım.9 Ekim: 1,20 Adetimin 9 gün gecikmesi üzerine doktora gidiyorum. Tarlusal kullanmaya başladım adet gelmeyince doktorum verdiTarlusal bitikten 2. Gün sonrası;
18 Ekim: 31,15
20 Ekim: 57,8
22 Ekim: 98,59
24 Ekim: 148,4
Örnek olsun diye buraya yazıyorum. Sonucunu ben de bilmiyorum
Hayırlısı olsun... Böyle artışı az olup sağlıklı geçen var mı?
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettimTakipteyim.benimki dış gebelik olabilir.tup bebek.transferden sonra 3 hafta geçti.test tarihinde 73,2 gün sonra 256..4 gün sonra 400,2 gün sonra 550..ne kanama var ne leke korkudan uyuyamiyorum
MerhabalarBugun 12. Gün 60 çıktı
Ne olacak bilmiyorum rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?