- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 34
- Konu Sahibi Maydonozhanim
-
55 e insen yeter cnm ben de oyle yapicam gobegim kilo vermekten degil hamilelikten biraz cividi sarkti benim iki hamilelikten sonra bebekler de kilolu dogdu derken 71 de sabit kaldimYtube dan izlediklerimin hepsinde var dusunuyorum gercekten o kadar zayiflarsam hosuma gidecek mi
55 de burnum cok buyuyor o yuzden 65 e bakicam olmadi 63 en son 60 ona gore de daha fazla zayiflarmiyim bakicam aslinda fitness a gitsem sekillenir vucudum da 2 cocuk var55 e insen yeter cnm ben de oyle yapicam gobegim kilo vermekten degil hamilelikten biraz cividi sarkti benim iki hamilelikten sonra bebekler de kilolu dogdu derken 71 de sabit kaldim
Oooh masallah güzel görünüyor canımTarifini vereyim 3 yumurtayi cirpip icine tuz zerdecal (istege bagli kilo verdirdigine yonelik duyumlarim icin atiyorum)
1 kasik yulafi at cirp
5 dk sonra kisik ateste yarim kasiktan fazla yagi tavaya koy ve her yerine sur karisimi dok kapagi ort sonra diger tarafini cevir kapagi kapat altini kapat
Tabagina al tuket ornek foto atayim
zaten ortalik da fena artik evde bsyler yapariz cnm55 de burnum cok buyuyor o yuzden 65 e bakicam olmadi 63 en son 60 ona gore de daha fazla zayiflarmiyim bakicam aslinda fitness a gitsem sekillenir vucudum da 2 cocuk var
Bir de esim kiskanc geliyor biraz
Aynenzaten ortalik da fena artik evde bsyler yapariz cnm
Hedef cok guzel, tebrik ediyorum. Biraz ara verilmis sanirim ama cok degil. Ve 1 kasima daha coook var. Basarilar diliyorum.
EVVEETTT HANIMLAR
Var mısınız benimle bu yola
Hedefim 1 kaşıma kadar ennn az 5 kilo vermek .
Her gün ne yedgimi ,spor yapıp yapmadığımı paylasıcam
@Manolya26
m b r
D Deliidivane
Diyetten vaz mı geçtiniz :)
Hedef cok guzel, tebrik ediyorum. Biraz ara verilmis sanirim ama cok degil. Ve 1 kasima daha coook var. Basarilar diliyorum.
Saat 3 çok zor ben kendime 5 diyorum ama bazen 5 i aşabiliyo. Bende 74 le başlamıştım şuan 71 kiloyum devamı gelir inşallahMesela dün 2 saat spor yaptım ve en son saat 3 ye yemek yedim . 7 de ara öğün yaptım.. çok sıkı gidiyorum şuan ama inşallah pes etmem.
Çok sevindim, istikrarlı insanlar görmek çok mutlu ediyor. Kendime dur demek içinMerhabalarhayır diyettan vazgeçmedim ama buraya yazmak yorucu oldu biraz. Fazlasıyla dikkate diyorum hergun sporumu yapıyorum Şuan 1 kilo verdim ☺ devamı gelir inşallah
Oo maşallah gelir gelir pes etmeyelim yeterliSaat 3 çok zor ben kendime 5 diyorum ama bazen 5 i aşabiliyo. Bende 74 le başlamıştım şuan 71 kiloyum devamı gelir inşallah
Tabiki bakalım 30 Ekim'de hedefime ulasabilecekmiyim.buraya da yazarım muhakkak ara ara güncelleme yaparımÇok sevindim, istikrarlı insanlar görmek çok mutlu ediyor. Kendime dur demek için
Aynı dert bende de varOo maşallah gelir gelir pes etmeyelim yeterli☺pko oldgum.icinnkilo vermem daha da zorlaşıyor.o yüzden cok kısmaya calisiyorum .
Çocuk oldumu peki canım. Ben onun icinn zayifliyorum şuan.Aynı dert bende de var
Evet oldu 17 ay sonra . İnşallah sana da nasip olur. Doktor banada 7 kilo vermem gerektiğini söylemişti. Tedaviye başlayacaktım. Tam o ay kendiliğinden olduÇocuk oldumu peki canım. Ben onun icinn zayifliyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?