Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

Afiyet olsun örnek menü olmus bencede .

Benim menüm de gelsin
Saat 11
hamburger ekmeğinden bir tost
5 zeytin
bal kaymak(iki corba kaşığı kadar)
ARA yesil çay
türk kahvesi sekersiz
bir avuç üzüm
yarim kruvasan
Akşam 17:30
iki muz
3 dilim beyaz ekmek sucuk peynir zeytin
ayran (bir bardak)hastaneden geldim ne bulduysam yedim birde canim sebze istemiyor bu ara neden bilmem biktim galiba:))
ARA bir kâse leblebi üzüm
limonlu cay
21.30 bir avuç fistik ,dido cikolata (dayanamadım)
bir bardak tarçınlı sekersiz süt .

ben yeşil çayı içemiyorum ya. Leblebi kabız eder mi? aslında iyi bir atıştırmalık. 21;30 geç olmuş ama iştah bu. şu an hepsinden yiyesim geldi ama yattım ve yemicem daha bişey

ben yeşil çayı içemiyorum ya. Leblebi kabız eder mi? aslında iyi bir atıştırmalık. 21;30 geç olmuş ama iştah bu. şu an hepsinden yiyesim geldi ama yattım ve yemicem daha bişey
yesıl caya bende ara verıcem bugun kan verdım asırı basım donuyor.Leblebı fazla yenırse kabız yapar ama benım kuratarıcım dıyebılırım onunla cook kılolar verdım

Merhaba arkadaslar nasil gidiyor? Ben cok sik ugrayamadim.

Sabah tartiltim 65.1 kg yum carsamba 64.1 de gördüm :))

Valla beslenmem pek düzensiz bu ara. Annemlere yardima gidiyorum sürekli. Sürekli kosturma halindeyim.

Böyle olunca hergün en az 10.000 adim hedefini kolay tutturuyorum.

Beslenmeme gelince, bazi günler sirf bir ögün yiyorum. Istahim yok cok fazla. Yogurt tüketiyorum bol bol ve salatalik. Pilates yaptim 2kere yarim saat öyle hamim ki heryerim agriyor.

Ama pozitif bir gelisme var bende oda sanirim hareket etmem ve su icmemden köprücük kemiklerim belli oluyor. :)) bu ay sonuna 59 kiloyu hedefledim kendime.

Tuzu cok az tüketmeye calisiyorum, birde bir kere haric sekerlibirsey tüketmedim. Ekmek hic yemiyorum.

Günde ikikere yesil cay iciyorum maasallah simdilik gayet iyiyim.

Sadece hergün ugrayip yazamiyorum. Ama bu haftadan sonra oda rayina oturacaktir daha sik ugrayabilirim diye düsünüyorum.

Aksamlari cok gec karbonhidrat tüketmezsen daha kolay kilo verebilirsin.

Ben saat 17 den sonra birsey yemiyorum, cok migdem kazinirsa salatalik yiyorum.

Üc dilim ekmek ve iki muz cok fazla olmus. Aksamlari meyve tüketme bence. Direk yag olarak depolaniyormus. Sabahlari tüketmeni öneririm nacizane. :)

17 değil 20 den sonra yemesem yine iyi, akşam misafirlikte minik porsiyon yedim ve az evvel kışlık domates hazırladım biraz, ondan bile bi tattım tuzu yeterli mi diye o an iştahım açıldı ana direniyorum. aslında her gece 10 da yatılsa 6 dan sonrada bişey yenmese bile iyi bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum, işe de daha erken bsşlıyorum, sabah tek dilim ekmek öğlen mümkün ise diyurucu bişey akşam hafif, ama normalde sabah 3 dilim ekmek akşam doyurucu şeyler canm istiyor. ama başarmalıyım

Senden ses çıkmayınca ayrıldın sandım meğer kilocuklari vermişsin masallah diyim ben de utandım şimdi haftaya vermem gerek:))

Ne diyim haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…