- 8 Eylül 2015
- 197
- 116
- 18
- Konu Sahibi gunayyalcin
-
sey bana yazdigin mesajlari alintilayarak yazarsan bana bildirim gelir hemen dönüs yapabilirim, ben 21 yasinda 167 boyunda 63.2 kg , agustostan beri dikkat ederek 71.5 dan bu kiloya indim, sen neler yapiyorsun?Ayyy cokk guzel olurrr bugunm bi sroun oldu giremedimm ama sabahhh burdayimmm menulere devam:))
Ben daha yeni basladim ama oncesinde verdigim kiloda porsiyon kuculmesi ve sporla verdim tum yenekleri corba kasesinde yiyodum ve tam bugday ekmegi yiyodum her ogunde 1 dilim zaten siskinlik yapmiyo iyi oluyo . Simdi yine ayni sisteme devam bu hafta spor yapamiycam cunku regl donemindeyim bas donmesi cok oluyor ama haftaya spora da baslicam ben daha once spor salonuna gitmistim orda ogrendigim hareketleri birlestirip yapiyodum muzik esliginde yani step aerobik plates seklinde yapiyordumsey bana yazdigin mesajlari alintilayarak yazarsan bana bildirim gelir hemen dönüs yapabilirim, ben 21 yasinda 167 boyunda 63.2 kg , agustostan beri dikkat ederek 71.5 dan bu kiloya indim, sen neler yapiyorsun?
Gell geelll:) ben biraz gec kalkan biriyim ama dun yazdigim kahvalti menusu gibi kahvalti ediyorum sadece maydonoz yesil biber marul filan ekleme yapiyorumGünaydın ben de katılabilir miyim
sey bana yazdigin mesajlari alintilayarak yazarsan bana bildirim gelir hemen dönüs yapabilirim, ben 21 yasinda 167 boyunda 63.2 kg , agustostan beri dikkat ederek 71.5 dan bu kiloya indim, sen neler yapiyorsun?
ben geldim :) günlük menü paylasacak miyiz? yasin güncel kilon boyun kac bu aradaBide bak onu eklemeyi unutmusum b3n spor yaptigim donemde her gun 1 lt auya salatalik dogruyordum bi tane tarcin kabuguxbi kac adet taze nane katip bekletip o suyu iciyordum ve cok faydasini gordüm bird3 ramazan ayinda yaptigim icin hic susatma yapmiyordu normal su icmedim hic hep ondan ictim hazmi kolaylastiriyo bol tuvalete cikartiyo
Boy 157 kilo 61 yada 62 baska sehirde oldugum icin tarti yok ama en son ki tartilmamda boleydimm gunluk yediklerimizi paylasalim spor filan varsa da ona gore birbirimize yorum yapalim:)gaz vereliimmben geldim :) günlük menü paylasacak miyiz? yasin güncel kilon boyun kac bu arada
tamamdir ben öyle aman aman diyet yapmiyorum söyliyim sadece tatli sok tüketmemeye calisiyorum, haftada 1 günüm serbest o gün canim ne istiyorsa catlayana kadar yiyorum :) aksam ne yedim ne ictim yazarimhe bu arada haftada 4 gün okula gidiyorum yürüyerek, metronun yürüyen merdivenleri cikiyorum o günler spor niyetine ardindan da okula 20 dk yürüyüs dönüste de 20 dk yrüyüs evde de ip atliyorum 500 tane hergün, bazen 50 squat 50 mekik cekiyorum ilaveten bazen de bölgesel bi kac hareketim var 10 ar tane onlari yapiyorumBoy 157 kilo 61 yada 62 baska sehirde oldugum icin tarti yok ama en son ki tartilmamda boleydimm gunluk yediklerimizi paylasalim spor filan varsa da ona gore birbirimize yorum yapalim:)gaz vereliimm
Gayet iyi vala helal olsun:)boyle devam et belki yavas veririz ama saglam veririz kilolaritamamdir ben öyle aman aman diyet yapmiyorum söyliyim sadece tatli sok tüketmemeye calisiyorum, haftada 1 günüm serbest o gün canim ne istiyorsa catlayana kadar yiyorum :) aksam ne yedim ne ictim yazarimhe bu arada haftada 4 gün okula gidiyorum yürüyerek, metronun yürüyen merdivenleri cikiyorum o günler spor niyetine ardindan da okula 20 dk yürüyüs dönüste de 20 dk yrüyüs evde de ip atliyorum 500 tane hergün, bazen 50 squat 50 mekik cekiyorum ilaveten bazen de bölgesel bi kac hareketim var 10 ar tane onlari yapiyorum
cok cok yavas veriyorum ama her istedigimi yiyorum yasam bicimine dökmem kolay olacakGayet iyi vala helal olsun:)boyle devam et belki yavas veririz ama saglam veririz kilolari
iranli misiniz?Ben de 157 boy 61 kiloydum akşam beşten sonra yemeyerek 56 ya düştüm hedefim 53 sabah üç mantar az peynir dereotu maydanozdan olusan omlet öglen okulda beş yk bezelye bir kase çorba ara mandalina az önce de dört ızgara köfte salata yogurt yedim günü kazasız belasız bitirdim sizler ne yediniz bakiiiim
monstesori ya isminiz ondan :)İran lı degilim nerden çıktı ki menünüz güzelmiş canım pırasa cektiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?