hedef 48-50 kg

gunayyalcin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
197
116
18
Boyum 157 cm daha bundan 4 yil oncesine kadar 48 kilonun ustune cikmamistim. Ama hazir yiyecekler bol miktarda ekmek tuketimi gec vakitlerde yemek yemek beni 61 kiloya kadar cikardi ve bu 61 e ulasmam yaklasik 1 yilimi aldi . Bu sene dugunum vardi ramazan ayinda diyete baslamistim 2 ayda 8 kilo verdim diyet derken herseyi duzenli yiyordum ama kararinda 1 ay ramazan oldugu icin sahurda muhakkak haşlanmis yumurta ve kahvaltilik yiyordum iftar zamani da her yemekten yiyordum ama corba kasesinde ve muhakkak yagsiz salata her aksam yiyordum tatli duskunlugum pek yoktur 3 4 gunde bir sekerpare yiyordum 2 dilim o kadar :)ayrica her aksam iftardan 1 saat sonra muzik esliginde spor yapiyordum diger aylar zaten dugun kosturmacasiyla toplamda 8 kilo verdim. Gel gelelim ben bu kilolari dugunden aonra geri aldim evdeyim su anlik ee sikintidan yemek yiyorum eşim de 1 hafta gunduz 1 hafta gece calisiyor ister istemez yemek saatimi ona uydurmak zorundayim ama bugun basliyorum ve her ogunumu yazicam benim gibi diyet yerine her yemekten yeterli yiyenleri beklerim:)bu arada ekmek yemiyordum onun yerine her ogunde 1 dilim tam bugday ekmegi yiyordum . Yine oyle yemeye devam edicem

Kahvalti menum( 12.15)
1 adet haslanmis yumurta
1 adet kesilmis domates
1 adet salatalik
Bi kac tane siyah zeytin
Biraz labne oeynir(evde koyun peyniri var sevmedigim icin biraz labne yiyorum:))
1 fincan yesil cay
Yemekten once 0.5 ml su icmek

selaam ben de senin gibiyim asla kendime yasak koymadan kilo vermeye calisiyorum istersen sana eslik edebilirim :)

Ayyy cokk guzel olurrr bugunm bi sroun oldu giremedimm ama sabahhh burdayimmm menulere devam:))
sey bana yazdigin mesajlari alintilayarak yazarsan bana bildirim gelir hemen dönüs yapabilirim, ben 21 yasinda 167 boyunda 63.2 kg , agustostan beri dikkat ederek 71.5 dan bu kiloya indim, sen neler yapiyorsun?

sey bana yazdigin mesajlari alintilayarak yazarsan bana bildirim gelir hemen dönüs yapabilirim, ben 21 yasinda 167 boyunda 63.2 kg , agustostan beri dikkat ederek 71.5 dan bu kiloya indim, sen neler yapiyorsun?
Ben daha yeni basladim ama oncesinde verdigim kiloda porsiyon kuculmesi ve sporla verdim tum yenekleri corba kasesinde yiyodum ve tam bugday ekmegi yiyodum her ogunde 1 dilim zaten siskinlik yapmiyo iyi oluyo . Simdi yine ayni sisteme devam bu hafta spor yapamiycam cunku regl donemindeyim bas donmesi cok oluyor ama haftaya spora da baslicam ben daha once spor salonuna gitmistim orda ogrendigim hareketleri birlestirip yapiyodum muzik esliginde yani step aerobik plates seklinde yapiyordum

Bide bak onu eklemeyi unutmusum b3n spor yaptigim donemde her gun 1 lt auya salatalik dogruyordum bi tane tarcin kabuguxbi kac adet taze nane katip bekletip o suyu iciyordum ve cok faydasini gordüm bird3 ramazan ayinda yaptigim icin hic susatma yapmiyordu normal su icmedim hic hep ondan ictim hazmi kolaylastiriyo bol tuvalete cikartiyo

ben geldim :) günlük menü paylasacak miyiz? yasin güncel kilon boyun kac bu arada

Boy 157 kilo 61 yada 62 baska sehirde oldugum icin tarti yok ama en son ki tartilmamda boleydimm gunluk yediklerimizi paylasalim spor filan varsa da ona gore birbirimize yorum yapalim:)gaz vereliimm
tamamdir ben öyle aman aman diyet yapmiyorum söyliyim sadece tatli sok tüketmemeye calisiyorum, haftada 1 günüm serbest o gün canim ne istiyorsa catlayana kadar yiyorum :) aksam ne yedim ne ictim yazarimhe bu arada haftada 4 gün okula gidiyorum yürüyerek, metronun yürüyen merdivenleri cikiyorum o günler spor niyetine ardindan da okula 20 dk yürüyüs dönüste de 20 dk yrüyüs evde de ip atliyorum 500 tane hergün, bazen 50 squat 50 mekik cekiyorum ilaveten bazen de bölgesel bi kac hareketim var 10 ar tane onlari yapiyorum

Gayet iyi vala helal olsun:)boyle devam et belki yavas veririz ama saglam veririz kilolari

Ben de 157 boy 61 kiloydum akşam beşten sonra yemeyerek 56 ya düştüm hedefim 53 sabah üç mantar az peynir dereotu maydanozdan olusan omlet öglen okulda beş yk bezelye bir kase çorba ara mandalina az önce de dört ızgara köfte salata yogurt yedim günü kazasız belasız bitirdim sizler ne yediniz bakiiiim

evet menümü de paylasayim günü kapattim cünkü :)

uyaninca 1 fincan yesilcay

kahvalti 8:00
2 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
1 dl ezine
7 siyah zeytin
1.5 tatli kasigi salca

ögle 14
1 tabak eriste corbasi

aksam 17:30
1 tabak pirasa yemegi (bol pirincli )

henüz spor yapmadim, 500 ip, bölgesel hareketlerim ve 50 de mekik düsünüyorum bugunluk bakalim :)
artik haftada 1 tartilicam

Son düzenleme:
iranli misiniz? ben begendim menünüzü, paylastim bende simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…