hedef 53 kilo inş .

Tamamdır anladım :).
Internetten araştır bakıyım bilimsel olarak kilon ne olması gerekmiş. Boyu yaşı vs değerlendirerek.. BMİ vs var ya hani..

Bugün yediklerimi yazıyorum:

SABAH:
- yağsız tavada 1 yumurta, 1 domates
- yarım fincan şekersiz light sütlü kahve
- 1 Brezilya cevizi (bu ilaç niyetine, selenyum eksikliği var bende)

ÖĞLE:
- 2,5 kase tavuklu Brokoli çorbası (bunun yarısını ertesi güne bırakacaktım, dayanamadım:/) içerisinde 100 gr tavuk göğsü var, 1 tatlı kaşığıda zeytin yağı, 1 baş brokoli

AKŞAM:
- 120 gr. Buharda pişmiş beyaz balık, yanına yağsız salata, buharda pişmiş soğan
- 1 paket 100 kaloriye denk gelen kabuklu fıstık
- yarım fincan Çiğ şekersiz 1 tatlı kaşığı kakaolu, tarçınlı light süt

Tartım gelsin inşallah kilo paylaşımında da bulunacağım.

Son düzenleme:
Bir de canım ağız oyalamak için sakız. Sakız benim gizli silahım :). Sakız, su, kahve. Olmazsa olmazlarım

Benimde boyum kısa ve 52-53 olsam yeter.Ayça kayaya başladım.Bende tam tersine 58 kg yum bana daha fazla gösteriyorsun diyorlar.Kilo verdikten sonra sıkılaşmak istiyorum.

hoş geldiniz sabah tartıldım
13 nisan 61.4:(

ben uzun süre spor yaptım öncelerdende bahsettiğim gibi ben iki kez yani iki doğumdan sonrada 70 lerden 50 lere indiğim için yürüyüş bandımda vardı ve çok yürüyşler yapmıştım ondanmıdır bilmiyorum ama sıkıyım yada her yerimden aldımgım için pek anlaşılmıyormu bilmiyorum mesela 54 den 60 çıktım hala iyisin diyorlar arada 6 kilo var benim için korkunç ama etrafımdakiler pek o kadar görmediler
neyse arkadaşalr gün için de görüşmek üzere ben okulama gideyim adımsayarımda olsaydı iyiydi ama neyse bu gün hareketli olmaya çalışayım

bu gün sabah
1 yumurta haşlaması
birazpeynir
3 zeytin
2 çay kaşığı kuş burnu reçeli
1bardak sade kahve

okulda
diyet kekimden bir dilim yedim çayla

öğlen
süzme yogurtve acı küçük biber turşusu yedim
2 kaşık eşime koydugum kabak yemeğinden yedim
arkasından kuru vişne kurusu ve çay içtim

akşamada
bir kepçe kabak yemeği
sütlü kahve
1 çay bardağıda leblebi yerim çayla

bu gün yürüyüş yapmayı planlıyorum

hoş geldiniz sabah tartıldım
13 nisan 61.4:KK43:

ben uzun süre spor yaptım öncelerdende bahsettiğim gibi ben iki kez yani iki doğumdan sonrada 70 lerden 50 lere indiğim için yürüyüş bandımda vardı ve çok yürüyşler yapmıştım ondanmıdır bilmiyorum ama sıkıyım yada her yerimden aldımgım için pek anlaşılmıyormu bilmiyorum mesela 54 den 60 çıktım hala iyisin diyorlar arada 6 kilo var benim için korkunç ama etrafımdakiler pek o kadar görmediler
neyse arkadaşalr gün için de görüşmek üzere ben okulama gideyim adımsayarımda olsaydı iyiydi ama neyse bu gün hareketli olmaya çalışayım
Slm canım.
Yaşadıkların kilon , şu anki durumunla okadar benziyoruzki şaşırdım inan.
Bende 67 kilodan 52 ye kadar inmiştim.
Aldığımda oluyordu ama 55 in üstüne pek çıkmıyordum.
Ama şimdi:KK42:
Kaç kiloyum tam bilmiyorum ama 59-60 varımdır herAlde. :KK43:
Yarın 5 günlük bir tatile gideceğim. Gelince inş. bende bu fazlalıklardan kurtulmak için uğraşacağım inş.
İştahımda çok açık bu ara maalesef:KK12:
Allah kolaylık versin sanada inş.

Slm canım.
Yaşadıkların kilon , şu anki durumunla okadar benziyoruzki şaşırdım inan.
Bende 67 kilodan 52 ye kadar inmiştim.
Aldığımda oluyordu ama 55 in üstüne pek çıkmıyordum.
Ama şimdi:KK42:
Kaç kiloyum tam bilmiyorum ama 59-60 varımdır herAlde. :KK43:
Yarın 5 günlük bir tatile gideceğim. Gelince inş. bende bu fazlalıklardan kurtulmak için uğraşacağım inş.
İştahımda çok açık bu ara maalesef:KK12:
Allah kolaylık versin sanada inş.
beklerim:) bu şkeilde paylaşımlar yapınca insan kendine daha çok dikkat ediyor hep beraber zayıflayalım illaki aldıgımız kilolar olacak yaş ilerliyor 30 dan sonra gerçekten çok fark ediyor ama sonuçta alsak bile nasıl verebileceğimizi çözüp hemen toparlanmak lazım

benimde iştahım çok acık malesef çocuklardan sonra onların yemeklerinin kalanlarını toparlamaktan sınırsız kaçamaklar oluşturmuşum galiba kız yemek yer bir kaşık kalmış hop anneye oğlan elma yer bir iki ısırımlık kalmış hop annenin midesine derken galiba onlarında etkeni çok maşallah birde benim çocukların iştahıda yerinde sürekli mutfak ve oturma odası arasında gidip geliyoruz benim kız geçenlerde 5 gibi falan elma istedi bende getirmişim sabah bir baktım yatakta elma var :) oğlan deseniz gece 3 de yanıma gelip anne meyve suyu yapsana der :) tabiki o saatte kalkmadım ha ailecekmi iştahlıyız evet ama çocuklrıma pek hazır gıda tükettirmediğim için çok yiyorlar aam ikiside tam kıvamındalar herkez çok şaşırıyor yemelerine ve kilolarına:) aslında benim sağlıklı beslenmem onlarada büyük etken çok sık makarna yapmam pirinç pilavı çok nadir yenir genelde bulgur yaparım falan

kuzular hiç kandırmayalım kendimizi çok boğazlıyız
Üstelik boylarımızı göre de baya kiloluyuz :)
Ben 25 yaşındayım, henüz anne olmadım ama tıroıdım tembel çalışmıyor
Yinede bu bir bahane değil, az yeyince zayıflıyorum
Sürekli yemek yemeyle kilo verilmiyor, cayın yanına onun yanına bunun yanına yıyecek. Her saat yiyeyecek.
Geçen canım tatlı bir şey istedi bal aldım. 1 Kaşık yerine baktım kavanozun 1/4 gitmiş
Buna Tiroid bezi ne desin...

Canlar biraz iddialı konuşuyorum gaza gelelim diye :)

Dün yediklerim.

Pazartesi
SABAH
- 100 kaloriye denk gelen kabuklu Şam fıstığı
- 1 Brezilya cevizi yine
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve

ÖĞLE
- yağsız Sirkeli baharatlı marul & domates salatası + 1 haşlanmış yumurta + 120 gr buharda pişmiş somon

AKŞAM
- 120 gr yağsız tavada kızartılmış hindi göğsü

Çok Hoşuma Gittiği için yediklerim bügünde aşağı yukarı aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum.

Tartı gelse de nihayet ben de kilo paylaşabilsem!

Ayrıca pazardan beri sevgili Dr Ayşegül Çoruhlu nun da tavsiye ettiği gibi akşam Yemeğini saat 16 da yiyorum. Kendimi bu süreçte alıştırabılsem de ömür boyu böyle gitse ne iyi olur. En büyük öğün 16 da geç kalınmışsa/dayanılamamışssa 16 dan sonra sırf sebze Çorbası.

Önümüzdeki hafta sonunu böyle çıkarabilsem süper olur normalde 4 günden fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum.

Paylaşımlarınızı bekliyorum fıstıklar!

Canlar biraz iddialı konuşuyorum gaza gelelim diye :)

Dün yediklerim.

Pazartesi
SABAH
- 100 kaloriye denk gelen kabuklu Şam fıstığı
- 1 Brezilya cevizi yine
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve

ÖĞLE
- yağsız Sirkeli baharatlı marul & domates salatası + 1 haşlanmış yumurta + 120 gr buharda pişmiş somon

AKŞAM
- 120 gr yağsız tavada kızartılmış hindi göğsü

Çok Hoşuma Gittiği için yediklerim bügünde aşağı yukarı aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum.

Tartı gelse de nihayet ben de kilo paylaşabilsem!

Ayrıca pazardan beri sevgili Dr Ayşegül Çoruhlu nun da tavsiye ettiği gibi akşam Yemeğini saat 16 da yiyorum. Kendimi bu süreçte alıştırabılsem de ömür boyu böyle gitse ne iyi olur. En büyük öğün 16 da geç kalınmışsa/dayanılamamışssa 16 dan sonra sırf sebze Çorbası.

Önümüzdeki hafta sonunu böyle çıkarabilsem süper olur normalde 4 günden fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum.

Paylaşımlarınızı bekliyorum fıstıklar!

menün güzel canım evet akşam yemeği 16 da süper oluyor biz eşimle aynı okuldayız okuldan gelince heme hemen 16 gbi akşam yemeğimiz oluyor bundan dolayı akşam cayın yanına leblebi yada çiğbadem giib ekler yapıyoruz

sabah gene tavada pişmiş 1yumurta 3 zeytin biraz penir ,3 çay kaşığı reçel ve çay öğlende yine yogurt ile acı biber turşusu ve bir kaşık kabak yemeği düşünüyorm akşamda salaat dünüyorum tavuklu ve 1 çay bardağı leblebimden leblemimi en sona bırakıyourm ki gün için da karbonhidrat tarzı bir şeyler yersem akşamki leblebiiy iptal ediyorum. dün mesela okul kermesi vardı arkadaşın gittim çok az yedim ama akşamki leblebi iptal oldu:(ha birde gün içinde okulda yani diyet kekimden 1 dilim kahve ile

Canlar haftasonu gelsin inşallah yazdıklarınızı daha rahat cevaplıycam!

Dün yediklerim.

Salı

SABAH (çok aç uyandım, baya coştum, muzdan hep çok korkarım mesela :/ :D)
- 1 muz
-1/2 elma
- 2 YK lor peynir
- 1 paket 100 kaloriye denk gelen Şam fıstığı

ÖĞLE
- 180 gr buharda pişmiş somon/beyaz balık (yarı yarıya)
- tost yaptığım 1 kabak :)
- 1 domates
- badem Sütlü 1 fincan kahve

AKŞAM

- 130 gr yağsız tavada pişirilmiş hindi göğsu

Dün biraz fazla yedim ama bu sabah aç uyanmadım. Son öğünümü saat 16:30 da yerdim. Ve kızlarla dışarı çıktık herkes akşamım bir vakti hamburgerleri sosisleri götürdü valla. Canım istedi ama olsun yemedim. Eve gelince kendimle gurur duydum! :) zaten hepsi benden kilolu bırakalım yesinler :)

Tartı henüz ortalıklarda yok ama geçen haftanın bal kaçamağından sonra baldırlarım sanki tekrar erimeye başladı gibi,

Görüşmek üzere!

bu gün neler yedim şu saate kadar sabah haşlama yumurta 1tane bir dilim diyet börek yaptım kendime ondan yedim 1 zeytin biraz peynir bol domates salatalık 3 çay kaşığı kuş burnu öğlen yogurt ve acı biber turşusu çay kahve bu gün benim doğum günüm okulda yarım dilim pasta evdede pasta var akşam arkadaşlara gideceim derken inş artmaz akşamada sütlü kahve ve pasta olur diye düşünüyorum 1 kasede çorba

diyet börek nedir nasıl yapılır yine 2 yumurta 2 çay bardağı yogurt ve biraz süt ve tam buğday unu karıştırılıp kek kıvamında karışım elde ediyoruz içine kabartma tozu ekliyoruz peynirli maydonozlu iç yapıp hamur karışımımızı kek kıvamında hazırlayıp yağlı kağıtlı tepsiye yarısını boşaltıyoruz iç harçımızı koyup diğer yarısınıda üzerine döküp en son üstüne çörek otu atıp pişiriyoruz yine şekersiz yağsız tam buğday unlu bir atıştırmalık oluyor eşimde çok beğendi

bakalım yarın kaç çıkacagım bu gün 50 leri görürüm diyordum ama tam tersi 60 dan 61 gördüm yediklerim gayet masumdu ama bilemedim neyse sonuçta yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum illaki ineceğim bu gün olmaz ise yarın yarın olmaz ise sonraki gün :) ben şöyle düşünüyorum yediklerimizi cebimize topladığımız taş olarak düşünürsek ne kadar taş toplayıp cebimize koyarsak o kadar ağırlık illaki taş toplayacağız ama bu taşın agır veya hafif olması bizim elimizde öğlen çok yedik diyelim hop gitti diyet büüy bozuldu artık yapmanın bir anlamı yok gibi düşünmek değilde öglen cebime çok taş topladım eeeeeeee devam etmeye gerek yok akşamda toplarsam daha agır olacak değil mi ama

Back
X