Canım pasta Börek çikolata çörek yememek benim için bir kısıtlama değil çok şükür
Bunları bir tuzak bir zehir insanı miskinleştiren tontonlaştıran sürekli tatlı krizlerine sokan Şeyler olarak görüyorum ve vücuduma sokmak istemiyorum
O konuda rahatım, bu cepte bir kere :)
Benim sınavım duygusal yeme (akşam işten gelince mesela) ve miktar yani sağlıklı şeylerde bile tonganın ucunu kaçırıyorum ne yalan söyleyim
Yemişlere bayılıyorum mesela Fıstık Fındık filan...
Vakalım 8 gündür buraya yazdım yazalı bir taşkınlık olmadı
Kendime 2 hafta daha veritorum ondan sonra umarım 36 bedene kavuşurum :)
Sevgiler
inş canım 36 beden olursun biz bayanlarda zaten beden takıntısı bir marka var bilmiyourm isim vermek dogru ourmu neyse çok bilindik bir marka spor kesim oldugu için bedenler yazılanın hep üstünde oluyor yani ben 38 beden giyerken o markanın ürünlerinde 36 beden giyinebiliyorum bunu bilmeme rağmen beni çok mutlu ediyor:)abur cubur konusunda bende aşırıya kaçmıyorum ayça kayanın dediği giib tiksindirmeye çalışıyorum yada zamanla onların yerine geçebilecek besinler keşfeince insan uzaklaşabiliyor en fazla bitter çikolata tüketirim o da türk kahvesinin yanında falan baze okulda arkadalarıma bakıyorum her tenfüs çikolotatarzı şeyler yiyebiliyorlar ben şaşırıyorum hazır gıda konusunda bende titiz olmaya çalışıyorum çünkü 2 tane çocuk olunca evde mesela biizm evde cips olmaz kola olmaz meyve suyu olmaz abur cubur dolabı olmaz kahvaltıda ekmeğe sürmek için çikolata olmaz sosis salam olmaz hazır poaça olmaz hazır pasta pek almayızçocuklar pudinge bayılıyorlar hazır puding bile almayıp evde un nişasta falan yaparım anlayacağın hazır gıdalar konusunda elimizden geldiği kadar kaçıyoruz ama mutlaka ev oturması misafir kabulleri pasta börekelr oluyor od da ölçülü geçen gün bir arkadaşım poaça yaptım hepsini girdim çıktım yedim diyor ben şaşırıyorum ama gel görki hala kilo sorunları ile ugraşıyorum