hedef 53 kilo inş .

Hoş geldin.Ben de gittim geldim.:oops: Cuma zayıflama yarışmasına da katıldım.İnsan ister istemez dikkat ediyor.Buradan ayrılınca tatile gittik.59 kg ulaştım.Şimdi 56.9 kilodayım.Montignac diyetine baksana .İlk hafta bu diyetle 1.7 gram verdim.Bugün yine başladım.
C cerulean da buralarda gördüm.Nasılsın?
Cok sevindim seni gordugume ya bende tatilde 64 hatta 65 leri bile gordum simdi 10 falan oldu 62.7 bg eliyorum her gun yuruyus yapiyorum 1 saat ins okyl acilmadan 59 u gormek istiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama sen cok guzel vermissin masallah

Dikkat etmeye baslayali 10 gu n oldu ilk kilom 64.4 su anda 62.7 aylar onceki paylasimlarimda 61 lerde imisim cok dikat etmeme ragmen gr gitmiyordu yuruyus yapmiyordun ama diyetisyene gittim bir sikintimi var diye her dey nirmal cikti hatta diyetisyen yag oraninda dusuk dedi falan du anda yaptigim sey yuruyus en az 1 saat 3 lt su ozellikle yemeklerden once ve dikkat edebildigim kadar yemelerime dikkat. Sabah kahvaltiya genelde domates biberli salata sosu olaral pul bibetr nar eksisi bazen buber kozliyorum kahvaltiya ekmek az yiyiyorum bazen bir dilimi bile gecmiyor. Ve su. Bu defa ins kararliyim sayfamin hakkini verecegim okul acilmadan yapabildigim kadar duzenli yuruyusumu yapmaya calisiyorum

Dikkat etmeye baslayali 10 gu n oldu ilk kilom 64.4 su anda 62.7 aylar onceki paylasimlarimda 61 lerde imisim cok dikat etmeme ragmen gr gitmiyordu yuruyus yapmiyordun ama diyetisyene gittim bir sikintimi var diye her dey nirmal cikti hatta diyetisyen yag oraninda dusuk dedi falan du anda yaptigim sey yuruyus en az 1 saat 3 lt su ozellikle yemeklerden once ve dikkat edebildigim kadar yemelerime dikkat. Sabah kahvaltiya genelde domates biberli salata sosu olaral pul bibetr nar eksisi bazen buber kozliyorum kahvaltiya ekmek az yiyiyorum bazen bir dilimi bile gecmiyor. Ve su. Bu defa ins kararliyim sayfamin hakkini verecegim okul acilmadan yapabildigim kadar duzenli yuruyusumu yapmaya calisiyorum
Daha bir isteklisin bu sefer.Yaparsın canım.Ben de çok kilo vermedim.Üç gündür 57.4 kg dayım.Ödem sorunum var.Beş günlük bir detoks yapıp ödemi atmak istiyorum.

Ben seni etiketledim ama görmedin.Sensiz olmaz.:KK36:Bizde seni gördüğümüze sevindik.
Birde senin buralarda hala ne işin var?İstediğin kiloya gelmedin mi?

Yok nerde canım
O kadar kolay olmuyor vallahi ;)
Allah'ın oburu ceru bir konsantre olamadı tekrar ;)
Bende motivasyon taksit taksit geliyor
Son kiloları artık seneye Ramazan'a ancak veririm :D

Ben de S selalmaz gibi kilo cetveli mi yapsam...

20. Ağustos 54,20 kg

Yok nerde canım
O kadar kolay olmuyor vallahi :KK66:
Allah'ın oburu ceru bir konsantre olamadı tekrar :KK66:
Bende motivasyon taksit taksit geliyor
Son kiloları artık seneye Ramazan'a ancak veririm :KK70:

Ben de S selalmaz gibi kilo cetveli mi yapsam...

20. Ağustos 54,20 kg
Sen de yaz ben de yazayım.Benim ödem olayım çok oluyor.Bir günde 700-800 gram fark ediyor.Bu arada yazmış mıydım hatırlamıyorum baş dönmelerim vardı bir de çift görme.Meğerse meniere diye kulak rahatsızlığından oluyormuş.Ödem de bu hastalığı tetikliyormuş.Tuz,soda yasak.Bir de yorulmak.:KK17:Ben de suyumun içine ingiliz karbonatı koyuyordum.Günde iki tane maden suyu ve yemeğin üzerine ekstra tuz.Sonra dön dön dur.:rolleyes:Şimdi daha iyiyim ama iyi bir uzmana gitmem lazım.

Kızlar iki gündür coştum.Yarından itibaren kilomu gün gün yazacağım.Önce 2-3 günlük detoks yapacağım.Ödemi atmam lazım.Spor yapıyorum.Sonra protein ve dönüşümlü devam edeceğim.Artık 52 kg yu görmek istiyorum.:mad::mad::mad:

20 Ağustos 54.20
21 Ağustos 54.40
22 Ağustos 54.40
23 Ağustos 54.10

Sen de yaz ben de yazayım.Benim ödem olayım çok oluyor.Bir günde 700-800 gram fark ediyor.Bu arada yazmış mıydım hatırlamıyorum baş dönmelerim vardı bir de çift görme.Meğerse meniere diye kulak rahatsızlığından oluyormuş.Ödem de bu hastalığı tetikliyormuş.Tuz,soda yasak.Bir de yorulmak.:KK17:Ben de suyumun içine ingiliz karbonatı koyuyordum.Günde iki tane maden suyu ve yemeğin üzerine ekstra tuz.Sonra dön dön dur.:rolleyes:Şimdi daha iyiyim ama iyi bir uzmana gitmem lazım.

Ay canım çok geçmiş olsun
Iyi bir kulak burun boğaza görünmelisin
Buraya yazarsın sonra
Bizi merakta bırakma :KK66:

Pazartesi cezası 200 ip atlama yapıldı.
Salı cezası leslie interval + 5 dakika daha yürüyüş+ 50 mekik

Pazar spor
Tabata workout 4 dakika
yapıldı

Canim oncelikle gecmis olsun su anda tam olarak kacsin ben 3 gundur yuruyuse cikamadim ozel manzeretim vardi yuruyustede cok terliyorum yarin sabah ins 1 saat yuruyus du anda tartilmakta istemiyorum yarindan sonra tekrar gunluk tartilacagim
Sabah kahvaltida genelde domatesli biberli salata yapip tuz ve yag yerinede pul biber elma sirkesi nar eksisi falan kullaniyorum bol su tabiki
oglen bir biber dolmasi bol cacik
Gun icinde kahve cay su aksamda bir kase cacik bir armut 1 salatalik ve 2 yemek kasigi leblebi

Aferin canım :KK66:
Ilham oluyor çalışkanlığın
Ben ise karpuz misalî tembellikten ölüyorum :KK53:
Kımıl zararlısı oldum :KK70:

Utanın benden.:confused:Şaka şaka bugün boş geçti.Yarın devam inşallah.

Canim oncelikle gecmis olsun su anda tam olarak kacsin ben 3 gundur yuruyuse cikamadim ozel manzeretim vardi yuruyustede cok terliyorum yarin sabah ins 1 saat yuruyus du anda tartilmakta istemiyorum yarindan sonra tekrar gunluk tartilacagim
Sabah kahvaltida genelde domatesli biberli salata yapip tuz ve yag yerinede pul biber elma sirkesi nar eksisi falan kullaniyorum bol su tabiki
oglen bir biber dolmasi bol cacik
Gun icinde kahve cay su aksamda bir kase cacik bir armut 1 salatalik ve 2 yemek kasigi leblebi
Sağol canım.Bugün hafif sersemlik dönme vardı.Fazla yormak istemedim kendimi.
Sen yediklerini baya düzene sokmuşsun maşallah.Ben de tartıldıkça yazayım.Zaten her sabah tartılmak hastalık oldu bende.

Back
X