Aferimben yine bir delilik yaptım. 150 gram kadar hurmayı bi oturuşta yedim bitirdim. bide badem yedim 10 tane kadar. hani alkış
Sadece hurma ile yaşayabilirmişiz. allah ne güzel yaratmış çöl meyvesi sonuçta besin değeri inanılmaz.Slm kızlar hurma diyeti mide küçültme işi bi nevi ve hiç zorlamayan bi diyet en azından başka tatlılara saldırmıyorsunuz ben iki gündür sadece sabahları yiyorum ama 3 öğün yapicam daha önce yaptım sporla birlikte çok etkili
Onlarda o zamanda sadece hurmayla yaşamışlar zatenSadece hurma ile yaşayabilirmişiz. allah ne güzel yaratmış çöl meyvesi sonuçta besin değeri inanılmaz.
Aynen canım kaldığın yerden devam2000 kaloriyi bulmusum..daha fazlasi da olabilir....offffff tamam kendine gel kizim...yarin devammm diyete...
Canım sen tartildin mi şuan kaçsınSlm kızlar hurma diyeti mide küçültme işi bi nevi ve hiç zorlamayan bi diyet en azından başka tatlılara saldırmıyorsunuz ben iki gündür sadece sabahları yiyorum ama 3 öğün yapicam daha önce yaptım sporla birlikte çok etkili
öyle daha iyi senin gibi. ben hedefin çok gerisindeyim diye çözüm arayışına girdim.Ben yemek yemeyi seviyorum galiba ya aynı şeyi yiyerek yapılan detoxlara cesaret edemiyorum farklı farklı canımın istediği şeylerden yemeliyim
günaydın canım afiyet olsun:)Sabah
Sebzeli omlet
Peynir
3 zeytin
2 gün kurusu
2 ceviz
Domates
Salatalık
Yeşil cay
Sağol canım :)günaydın canım afiyet olsun:)
Olursa da gün kurusuyla falan geçiştir canım2 tane minik pogaca yedim.simdide yesil cay ...
Bugun adetimin ilk gunu.. Bakalim seker krisim olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?