Çok sinir bozucu ama bunu sadece spor ve kaçamak yapmayacak çözebilirsinkilom ...6 ...5 ve ...2 ...1 lerde hep takılıyor napacam bi fikri olan var mı
Haftada 300-400 Gr verme günlüğü olduk
günün geri kalanı ne güzel geçmiş öyle:) kilonu merak ediyorum: )Iyi akşamlar kızlarne güzel neler kaynatmışsınız
Canım gerilerde kalmıstım okuyup öyle yazayım dedim 3-4 gündür sık sık problem yaşadım kadınlar kulübüne girmekte hatta bikaç msj denemem yarida kaldı sizde de oldu mu bilmiyorum ama internette başka yerlere girişimde sorun yaşamadım o yuzden bi türlü yazamadım canım okuduğum kadarını beğenmekle kaldımhatta yediklerimide yazıcaktım eğitim dönüsü iyi başladim diyete cuma cmt pek keyfim yoktu tamda 600 gr vermişken dun akşam sinirle bi paket biskrem yedim sonra midem yandı şekerden 2 kupa yeşilçay içtim dün akşamki kazaya ragmen bu sabah 100 gr - deydim demekki biskrem olmasa daha da fazlası olcakmıs bugün tekrar toparladım doyurucu bi kahvaltı yaptım yumurtalı sucuklu günün geri kalanında yoğurt ve yeşil elma yedim sabahı merak ediyorum benden haberler bu kadar canlar
reglken oluyor öyle. bitsin yine toparlarsın canım merak etmeAynen bende kaç gündür siteye giremiyorum güvenli bağlantı degil deyip beni atıyor zaten regl oldum davul gibyim diyet spor kak getire yarın artı çıkıcam kesin tartı gününün cuma olması çok iyi olmuş bende onu dicektim paartesi de h.sonu kacamaklarini girmek için kontrol tartısı olabilir salı bizde pikniğe gidecez hurma diyetine bi asilamadim motivasyon sıfır delirecem ben
Dün dozuttun mu kız niye böyle olduben arada sırada alma günlüğü tutuyom 66.0 çıktım:)) bundan sonra hedefim 75 hadi bakalım :))
Hoşgeldin tekrardan demiştim geçici diyeGunaydin kizlar ben geri donmeye karar verdim :)) diyeti birakmaya karar verdikten sonra yeme istegim bir anda kayboldubiraz manyaklik var galiba belki yine bozarim diye foruma girmedim ama persembeden beri hic bozmadim. 2.3 kg artidaydim, 3 gunde almistim 3 gunde verdim neyse ki ustune biraz daha eksi gordum dun. Illa ki kacamaklarim olur yine ama iki ya uc gun ust uste olmasin ve normal kacamaklar olsun diye umut ediyorum cunku benim garip bir yeme durumum oluyor, sizin gibi normal olcude kacamak yapip 1 kilo artiyla kurtulamiyorum
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
akşam ekmek yemeseymişsin iyiymiş:) akşam ağıt yiyince sabahına artı kaçınılmaz oluyor. bu hafta daha dikkatli olalım elbet düşergünaydın kilom 86300 takıldım valla
cumartesi
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen peynirli yumurta akşam tavuk ızgara salata
pazar sabah menemen peynir zeytin maydanoz salatalık dometes
öğlen mercimekli bulgur pilavı
akşam köfte ekmek
bu kadar kaçamağa yine çok iyi benceGunaydin kizlar.. Benimde haftasonu kacamagim oldu.bugun tartim 62.2 gecen haftaya gorre 400gr vermisim..
Bende göremedim bir turlu su 61 i..zaten alistim gr gr vermeye...
günaydın canım hoşgeldiiinn:) çok sevindim dönmene:)Gunaydin kizlar ben geri donmeye karar verdim :)) diyeti birakmaya karar verdikten sonra yeme istegim bir anda kayboldubiraz manyaklik var galiba belki yine bozarim diye foruma girmedim ama persembeden beri hic bozmadim. 2.3 kg artidaydim, 3 gunde almistim 3 gunde verdim neyse ki ustune biraz daha eksi gordum dun. Illa ki kacamaklarim olur yine ama iki ya uc gun ust uste olmasin ve normal kacamaklar olsun diye umut ediyorum cunku benim garip bir yeme durumum oluyor, sizin gibi normal olcude kacamak yapip 1 kilo artiyla kurtulamiyorum
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
ya söylemesi ayıp mangal yaktık bahçede. ciğer yedim küçücük bi ekmek. vallahi başka bişey yemedim. geç yedim diye böyle oldu sanırım.Dün dozuttun mu kız niye böyle oldu
allah kabul etsin senin de canımKizlar ben bugun oruc tutuyorum. Sahurda oyle biraz atistirdim.
Herkesin. Berat kandili mubarek olsun..
kakaovanilya donmene sevindim canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?