Bugün gorumcenin yapacağı köftede yemeyecek mıydın canım hurma diyetine bugün mü baslayacaksin08.30
2 h. yumurta domates salatalık
zeytin peynir
3 cevizi tahin pekmeze batırıp yedim.
yeşil çay
2 haşlanmış yumurta duruyor eşim yemedi. acaba hurmayla yoğurt yerine 1er tane yumurta mı yesem.?
Sagol canim hos buldum :) Ilk gun canim hic yemek istemiyodu 2 kase nesfit yagsiz sutle ve 1 paket sutlu cikolata yedim. Obur gun 2-3 kase corba ve yarim paket ruffless. Son iki gun de zeytinyagli salata sadece. Bence de diyet psikolojisi kasiyor, diyet yapiyorum diye dusunmeden cikolata ve ruffless yedim ama yine de 1 kilo verdim 2 gunde. Sonuc olarak en basit bilimsel gercek kilo verirken ne yedigin degil kac kalori aldigin onemli. Kacamak yapsak bile kalorilerimizi sayalim.günaydın canım hoşgeldiiinn:) çok sevindim dönmene:)
sen var ya delisin aldığı kiloyu vermiş üstüne bide eksi çıkmış dönüşün muhteşem oldu:))
62yi de gördün hadi bakalım 59a az kaldı. bu arada 3 günde o kiloyu nasıl verdin?
ya galiba bu diyet psikolojisi kasıyor bizi.
bugün başlicam evetBugün gorumcenin yapacağı köftede yemeyecek mıydın canım hurma diyetine bugün mü baslayacaksin
doğru canım kalori hesabı önemli. iyi ya çok sevindimSagol canim hos buldum :) Ilk gun canim hic yemek istemiyodu 2 kase nesfit yagsiz sutle ve 1 paket sutlu cikolata yedim. Obur gun 2-3 kase corba ve yarim paket ruffless. Son iki gun de zeytinyagli salata sadece. Bence de diyet psikolojisi kasiyor, diyet yapiyorum diye dusunmeden cikolata ve ruffless yedim ama yine de 1 kilo verdim 2 gunde. Sonuc olarak en basit bilimsel gercek kilo verirken ne yedigin degil kac kalori aldigin onemli. Kacamak yapsak bile kalorilerimizi sayalim.
canım bozma moralini reglsin artı çıkman çok normalgünaydın kızlar 66.400 çıktım(
doğru inş kaçamaklara son bayrama kadar 8 li rakamdan kurtulmayımÇok sinir bozucu ama bunu sadece spor ve kaçamak yapmayacak çözebilirsin
Biz her hafta kacamak yapıyoruz o yüzden 300-400 anca gidiyor
evet haklısın en yanlış zamanda yedim tartı günün son akşamakşam ekmek yemeseymişsin iyiymiş:) akşam ağıt yiyince sabahına artı kaçınılmaz oluyor. bu hafta daha dikkatli olalım elbet düşer
bugün ne yiceksin. akşama salata ye istersensabah 1 wasa 3 zeytin peynir 1 hurma
Ahahahaha çok güldüm canım yorumunaHaftada 300-400 Gr verme günlüğü olduk
Sağol kuzum bende cok merak ediyodum hatta akşam baya baya midem kazındı sırf sabah tartı heyecandan bozmadım ama dünle bugün aynı kiloda görünuyorum benim içinde sürpriz oldu 65 leri görmeyı bekliyodumgünün geri kalanı ne güzel geçmiş öyle:) kilonu merak ediyorum: )
Ye bence. Tok tutar hem08.30
2 h. yumurta domates salatalık
zeytin peynir
3 cevizi tahin pekmeze batırıp yedim.
yeşil çay
2 haşlanmış yumurta duruyor eşim yemedi. acaba hurmayla yoğurt yerine 1er tane yumurta mı yesem.?
canım ben artı çıktım sence? :)
Aa ben senin kilonu gormedim. 66 olmussun. 64u gormustun, sen de benim gibi sapitmissin o zamancanım ben artı çıktım sence? :)
öğlen dere otlu kabak yoğurt 1 wasa akşamda 1 ayran 1 wasa inşbugün ne yiceksin. akşama salata ye istersen
ödemden nasıl kurtuldunBen 3 gunde 2.3 kg odemden kurtulduguma gore sen de 2 gunde verirsin cok sıkı tutarsan.liliyaa
Kalori saydim. Ama benimki uzun sureli bir odem degildi, 3 gun ust uste gunluk 4000e yakin kalori almistim, onun odemiydiödemden nasıl kurtuldun
En fazla 3 gün yaptım onda da 1,5 kilo gitti onlarda kacamakla aldığım kilolar biz senin yöntemi uygulayalim bence 3 günde 2.3 vermişsin kalan 1 günde de 600 Gr vermişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?