HEDEF XS

sıra bendeee.ben tartıldım ve dıkkat etmeme ragmen kılo almısım. gercı reglım ödemdir diyorum.çünkü rahat 1,5 - 2 kg.fark eder benden. boy 168 kılo 62.4 dıyorum. bırde kızlar ımkanınız olursa vuut olculerınızıde bır kenara not edın derım

bu aarada kahvaltım soyle. gune 1 bardak suyla basladım. ardından 1 fıncan sarımsak cayı( uzun zaman once alıp kenara atmıstım bı denıyım bakalım dedım) yaklasık 40 dk sonrada kahvaltı yaptım:
1 dılım tam bugday ekmek
1 dılım peynr
1 salatalık
3 zeytın

** kızlar gun sonunda herkesın boy kılosunu lıste yapıp yayınlıycam.hadı bakalım.en uzun yolu olu olan benım sakın kendınızı bırakmayın. gecerım bakın sızı

Activia iyi fikirmiş. Çünkü zaten 06.0 da kahvaltı yapası gelmiyor insanın. Çıkışta bi bakayım.

Kizlar nasil gecti gununuz.bu sarimsak cayi tadi iyi bugun icin konusma gerekirse istahimida kesti.
ben oyle siki bir diyetde yapmiyorum.sadece hafif beslenmeye calisiyorum ama duruma gore degisime girebilirim.ben kendime hedef koydum.30 mart = 48 kg. Onagore beslenmemi dengeliycem.gordugunuz gibi acelede etmiyorum.daha erken de olsun istemiyorum.siz ne alemdesiniz.

Hanımlar ben geldim :)
Öğle yemeğim tavuk şiş yarım porsiyon hatta 3 kişi yedik :)
E tabi yeşillik ve azıcık yoğurt

Akşam bi tane elma yedim biliyorum çok az ama komşum geldi çay içtik falan derken yanında bir şey yemek istemedim bir de işten geç çıkınca abartma istemedim..ve bi kaç kuru üzüm enerjim düşmesin diye.. bir de tek kaçamağım çok çok çok küçük bi parça çikolata bitter dışında çikolata sevmem zaten o yüzden çok küçüktür :) iyi geceler öpüyorum hepinizi
Kahvaltım güzeldi Tebrikleriniz için teşekkür ediyorum

Ay nedense sürekli bildirim yapak istiyorum ama bu aralar çok yoğunum işte elime telefonu alamıyorum

Sana güveniyorum kaptan

Canimsin.super bi ekip olduk ama gunu guzel gecirmissin tatlim. Supersin. Darisi hepimize ve diger gunlere...
Okullar tatil :) sabah sabah kahvaltı menümü hazırladım ama kaldı öyle 2 bardak ılık limonlu suyumu içtim maydanozlu yoğurdumu yedim şimdi kahvelemi yudumluyorum :)
sana katılıyorum tatlım iyi ekip, güzel ekip olduk bırakmayalım birbirimizi istediğim kiloya ulaşsam bile yine takip edeceğim bu sefer kilomu korumak için yazarım...buraya bağlanmak iyi oldu benim için size hesap verecekmişim gibi hissedip abartmıyorum..

Gunaydinlarrrr...
bende suyumu ictim.sarimsakli cayimi yudumladim.kocisi gonderdim.sira kahvaltima geldi.kahvaltidan sonra kilo listelerimizide yaparim.
bilgecim kahveye yetisemedim beraber yudumlardik.baska sefere artik

okullar tatil oldu mu olacak mı derken bizim burdaki karlar eridi bittii...
kar tatili de bize yalan oldu...

bugünkü menüm
tavada 1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak cay
yarım avuç kadar kuru üzüm
tavuk sulu tarhana çorbası bir kase
salata
1 dilim ekmek
2 tane incir
1 elma
yoğurtlu brokoli
1 dilim ekmek
1 tane portakal 1 mandalina

Ay ben çok mu yiyorum ne aman sağlıklı olsun da hanımlar resmen 2 günde bi hafiflik oldu ben de çok rahatladım düzenli beslenmek gibisi yok... 4 5 aydır kahvaltı kavramı yoktu yani. Ben de dünkü kahvaltı mı aynın yaptım saat 3 4 gibi tavuklu salata yoğurt yedim.. çok kahve içtim bugün ya işe de gitmeyince boşluktan yarın da tatil okullar

Kizlar cokmu az yiyorsunuz banami oyle geliyor.aman gucunuz eksilmesinde herkes kendini bilir.ben tahmini min.1000 kalori kadar aliyorum.gunluk 1 saat sporumu yapiyorum.
Bilgecim kahveye bende asla hayir diyemem o beni keyfim olsun okadarda. Opuyorum hepinizi kizlar.

öncelikle günlüğün hayırlı olsun merak ettim 1000 kl spor la nasıl yakıyosun ben 40 dk koşu bandında anca 200 kl yakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…