- 29 Aralık 2014
- 141
- 66
- 103
- 41
- Konu Sahibi titizkokosh
-
günaydın.. harika sıkı ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş..
günaydın.canım alabılırsen su mınık actıvya yogurtlar var kahvaltı keyfı yazan onlar senın ıcın pratık olabılır.hıc olmadı aksamdan smoothıe hazırla kendıne sabah yolda bıle ıcebılırsın.
Ay nedense sürekli bildirim yapak istiyorum ama bu aralar çok yoğunum işte elime telefonu alamıyorumKizlar nasil gecti gununuz.bu sarimsak cayi tadi iyi bugun icin konusma gerekirse istahimida kesti.
ben oyle siki bir diyetde yapmiyorum.sadece hafif beslenmeye calisiyorum ama duruma gore degisime girebilirim.ben kendime hedef koydum.30 mart = 48 kg. Onagore beslenmemi dengeliycem.gordugunuz gibi acelede etmiyorum.daha erken de olsun istemiyorum.siz ne alemdesiniz.
Sana güveniyorum kaptanbu aarada kahvaltım soyle. gune 1 bardak suyla basladım. ardından 1 fıncan sarımsak cayı( uzun zaman once alıp kenara atmıstım bı denıyım bakalım dedım) yaklasık 40 dk sonrada kahvaltı yaptım:
1 dılım tam bugday ekmek
1 dılım peynr
1 salatalık
3 zeytın
** kızlar gun sonunda herkesın boy kılosunu lıste yapıp yayınlıycam.hadı bakalım.en uzun yolu olu olan benım sakın kendınızı bırakmayın. gecerım bakın sızı
Canimsin.super bi ekip olduk amaSana güveniyorum kaptan
Okullar tatil :) sabah sabah kahvaltı menümü hazırladım ama kaldı öyle 2 bardak ılık limonlu suyumu içtim maydanozlu yoğurdumu yedim şimdi kahvelemi yudumluyorum :)Canimsin.super bi ekip olduk amagunu guzel gecirmissin tatlim. Supersin. Darisi hepimize ve diger gunlere...
Her pazartesi canim.bugu ilk listeyi yazicam biraz gec oldu ama firsatim hic olmadiGünaydınlar
Kızlar ne zaman kilo bildirimi yapıyoruz. Haftada bir mi?
Okullar tatil :) sabah sabah kahvaltı menümü hazırladım ama kaldı öyle 2 bardak ılık limonlu suyumu içtim maydanozlu yoğurdumu yedim şimdi kahvelemi yudumluyorum :)
sana katılıyorum tatlım iyi ekip, güzel ekip olduk bırakmayalım birbirimiziistediğim kiloya ulaşsam bile yine takip edeceğim bu sefer kilomu korumak için yazarım...buraya bağlanmak iyi oldu benim için size hesap verecekmişim gibi hissedip abartmıyorum..
öncelikle günlüğün hayırlı olsun merak ettim 1000 kl spor la nasıl yakıyosun ben 40 dk koşu bandında anca 200 kl yakıyorumKizlar cokmu az yiyorsunuz banami oyle geliyor.aman gucunuz eksilmesinde herkes kendini bilir.ben tahmini min.1000 kalori kadar aliyorum.gunluk 1 saat sporumu yapiyorum.
Bilgecim kahveye bende asla hayir diyemem o beni keyfim olsun okadarda. Opuyorum hepinizi kizlar.
1000 kalori alıyor.. yakmıyor tatlımöncelikle günlüğün hayırlı olsun merak ettim 1000 kl spor la nasıl yakıyosun ben 40 dk koşu bandında anca 200 kl yakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?