HEDEF XS

Valla dün yediklerimi yazmaya mı utandım ne :)
Hanımlar karbonhidrat-protein dengesini yakaladım. Öyle şok diyet listesi yapmıyorum sağlıklı olanları kararınca yiyorum artık... daha önce dediğim gibi abur cubur alışkanlığım yok ama ben çok yiyordum boşluktan onu dengeledim güzel oldu :) ortak liste mi yapalım ne dersiniz

Kızlar ben regl öncesindeyim şiştim kaldım. Bir de söylemesi ayıp kabızlık da var. Diyete devam ama kendimde ancak şişlinlik hissediyorum. Moralimi bozdu bu durum.

Kızlar ben regl öncesindeyim şiştim kaldım. Bir de söylemesi ayıp kabızlık da var. Diyete devam ama kendimde ancak şişlinlik hissediyorum. Moralimi bozdu bu durum.
bende aynı durumdayım kayısı yiyorum ama işe yaramıyo. Kayısı çayı tavsiye ettiler gidip alamadım soğuktan üşendim sen alıp dene istersen

Super olur canim kafa kafaya verip ortak liste yapalim.

ben yukardaki mesajdan öyle anladım

Ben siki spor yaparim normalde.gunde 10 km ye kadar yuruyebiliyorum.ama bazi sorunlardan hayal oldu o.simdi bilgenin dedigi gibi 1000 kal.aliyorum.

Canim hiiic moralini bozma.azimle devam.o sislikde zamanla gidecektir.biz vucuduma esir olmiycaz o bizim dediklerimizi yapacak

05.01.2015

ASYSS 165 cm. / 57.7 kg.
LAVIN / 52 kg.
OGRTBILGE 168 cm. / 55.2 kg.
TITIZKOKOSH 168 cm. / 62.4 kg.

Kızlar kahvaltım:
5 zeytin
1 yumurtayla beyaz peynirli yağsız omlet
3 4 Çeri domates
1 tatlı kaşığı reçel
Közlenmiş kırmızı biber az yedim ama bi dilim falan
1 buçuk elma
fırında balık büyüktü biraz bi tane
3 5 kaşık salata
3 4 kaşık çorba
tabi kahve
4 Kayısı 1 hurma biraz da kuru üzüm

Hepsini kahvaltı da yemedim :)

Gayet guzel ve saglikli olmus.harikasin canim

2 su bardağı limonlu ılık su ile başladığım güne 3 Çeri domates, 5 zeytin, 1 yumurta, bir dilim kepekli ekmek, 1 tatlı kaşığı pekmez, yaklaşık 100 gr maydanozlu yoğurdumla devam ettim
ve 3 kupa nescafe biraz kuru üzüm bi avuç yok yani...
200 gr haşlanmış tavuk bol baharatlı iki yemek kaşığı yoğurt (naneli) ve 1 yeşil elma... en çok da az elma yediğime üzülüyorum başka bir şey yemem artık belki yeşil çay falan

KIzlar bende sizin gibiyim boy 167 kilom 55 ama 47 yken bile göbek ve basen yağlarım var yani aslında herkezin aynı olmuyor benim hedefim 45 bana yardımcı olun ltfnnnnnnnn

KIzlar bende sizin gibiyim boy 167 kilom 55 ama 47 yken bile göbek ve basen yağlarım var yani aslında herkezin aynı olmuyor benim hedefim 45 bana yardımcı olun ltfnnnnnnnn

gel canım sende katıl bize.tabi acelen yoksa bız sakın sakın verme taraftarıyız.senıde eklıyorum lıstemıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…