- 23 Ağustos 2013
- 50
- 31
- 33
- Konu Sahibi titizkokosh
-
Merhaba arkadaşlar;
çok uzun zamandır kadınlar kulubunu takıp edıyorum fakat uzun zamandır uzaktım ve sıfremı unuttum.yenı bır hesap actım. yanı bende sızdenım
Uzun uzun arastırdım.çok kilo aldım çok kilo verdim.denemediğim diyet kalmadı.sonunda su sonuca vardım: acele edersen hızlı verır ama daha fazlasını gerı alırsın.suanki kilom bir çok kişiye normal gelebilir.fakat ben incecik sevenlerdenimeğer siz de öyleyseniz yada vermeniz gereken ama bir türlü veremediğiniz kilolar yapıştıysa üzerinize benimle başlayın yolculuğa. profil fotoğrafımdanda scannerda cıkarıp buzdolabıma astım. hergun ayrıntılı paylaşımda bulunucam(kilo-beden olculerı-sporve dıyet lıstem). yalnız ben acele etmıycem sebat edıp hedefıme ulasıcam.hedefım haftada max. 1 kılo.aksı halde verılen kılolar su ve kaslardan gıdıyor.ben matematık hesabıyla vermeyı planlıyorum bu kıloları.
boy: 168cm.
kilo: 62(yarın ac karınla gramolarak yazıcam)
hedef kılo:52 kg.
vucut olculerım : sabah ac karınla olcup yazıcam
gunluk kalori ihtiyacım : 1700 kcal.
yaptıgım hesaplarla sızı bogmadan ozet gecıcem :
beslenme: 1200 kalori (500 kalori burdan bırıktırıyorum)
spor: 1000 kalori(1000 kaloride buradan bırıktırıyorum)
toplamda gunluk 1500 kalorı kumbaramda.
1kg. yag 8000 kcal. dersek 10 kılo vermek ıcın kumbaramda 80.000 kalori biriktirmeliyim.
yarın buyuk gun
bende aynı durumdayım kayısı yiyorum ama işe yaramıyo. Kayısı çayı tavsiye ettiler gidip alamadım soğuktan üşendim sen alıp dene istersenKızlar ben regl öncesindeyim şiştim kaldım. Bir de söylemesi ayıp kabızlık da var. Diyete devam ama kendimde ancak şişlinlik hissediyorum. Moralimi bozdu bu durum.
Bak o mesajı unutmuşum şimdi ben de şaşırdımben yukardaki mesajdan öyle anladım
Super olur canim kafa kafaya verip ortak liste yapalim.Valla dün yediklerimi yazmaya mı utandım ne :)
Hanımlar karbonhidrat-protein dengesini yakaladım. Öyle şok diyet listesi yapmıyorum sağlıklı olanları kararınca yiyorum artık... daha önce dediğim gibi abur cubur alışkanlığım yok ama ben çok yiyordum boşluktan onu dengeledim güzel oldu :) ortak liste mi yapalım ne dersiniz
ben yukardaki mesajdan öyle anladım
Kizlar soguktanda sislik olabilir ayaklari sicak tutmak lazim.bende aynı durumdayım kayısı yiyorum ama işe yaramıyo. Kayısı çayı tavsiye ettiler gidip alamadım soğuktan üşendim sen alıp dene istersen
Canim hiiic moralini bozma.azimle devam.o sislikde zamanla gidecektir.biz vucuduma esir olmiycaz o bizim dediklerimizi yapacakKızlar ben regl öncesindeyim şiştim kaldım. Bir de söylemesi ayıp kabızlık da var. Diyete devam ama kendimde ancak şişlinlik hissediyorum. Moralimi bozdu bu durum.
Kızlar kahvaltım:
5 zeytin
1 yumurtayla beyaz peynirli yağsız omlet
3 4 Çeri domates
1 tatlı kaşığı reçel
Közlenmiş kırmızı biber az yedim ama bi dilim falan
1 buçuk elma
fırında balık büyüktü biraz bi tane
3 5 kaşık salata
3 4 kaşık çorba
tabi kahve
4 Kayısı 1 hurma biraz da kuru üzüm
Hepsini kahvaltı da yemedim :)
KIzlar bende sizin gibiyim boy 167 kilom 55 ama 47 yken bile göbek ve basen yağlarım var yani aslında herkezin aynı olmuyor benim hedefim 45 bana yardımcı olun ltfnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?