Hedef65'in Diyet Günlüğü

umarım fazla kilolarını verirsin...
bana ulaşabilirmisin..
çokgüzel tiyolar var elimde...

umarım fazla kilolarını verirsin...
bana ulaşabilirmisin..
çokgüzel tiyolar var elimde...
Merhaba,karantina sürecinde epey kilo aldım ve yine yeniden sahalara döndüm üstelik eve eliptik bisiklet aldım işimi sağlama bağladım artık.
Tüyoların nelermiş çok merak ettim paylaşır mısın ?

Yaklaşık bir ay olmuş uğramayalı günlüğe... Eliptiğe ilk başladığım zamanlar 89 hatta 90 kiloyu bile görmüştüm.Bu sabah itibariyle 83 kiloyum.Ara sıra bozduğum eliptiği düzenli yapamadığım günler de oldu ama yine iyi bir sonuç aldım totalde.7 leri bir görebilsem o hevesle daha iyi ilerleyeceğimi biliyorum.Arada boşlasak da bırakmak bıkmak yok.Daha önce başardım yine başaracağım

Selaaam , yine akillanmadim ve buraya en son yazdığım kilonun üstüne yine alarak 88 i gordum bu sabah . anlaşıldı buraya menü yazmadan bu kilolar verilmeyecek . Bugün bı giriş yaptım bakalım inşallah daha düzenli ve güzel menüler vererek ideal kiloma ulasacagim ve bu arada eliptigin de hakkını vererek incelme sağlamam lazım

Sabah 8.00
1 bardak kefir , 3 adet kuru incir, 6 adet fındık

Ara yeşil çay

Öğlen 13.30
1 tabak yoğurt içine 1 paket Altınbaşak kinoali

Ara türk kahvesi 1 kare Bitter çikolata

Akşam 18.30
8 adet kuru köfte
4 YK. İri tane bulgur pilavı
Yeşil salata

Sabah 8
2 haşlanmış yumurta
2 kk süzme peynir
3 ceviz

Ara yeşil çay

Öğlen 14
Tost ekmeğine yağsız tost 5 zeytin

Ara türk kahvesi

Akşam 18.30
5 adet çinekop
Yeşil salata
2 küp fıstıklı tahin helvası
1 dilim ekmek

Düzenli menü girişi yapamasam da diyetim gayet iyi gidiyor.Bu sabah 86 yı gördüm şükür.Başlangıç olarak ödem gitmiş olsa da 90 dan uzaklaşmak iyi geldi bana.İlk vadede hedefim 79 u görmek bir an önce.Orda vadede 75 ve 70 ve uzun vadede 65 kg olup korumaya geçmek istiyorum inşallah

Pazartesi günü 88 kg ile başladığım sürecime bu sabah itibariyle 85,800 olarak devam ediyorum.79 a adım adım yaklaşıyorum

Pazartesi günü 88 kg ile başladığım sürecime bu sabah itibariyle 85,800 olarak devam ediyorum.79 a adım adım yaklaşıyorum
Merhaba canım uzun zaman olmus buraya yazmayali baktim bildirim gelmis hemen geldim .. Ne guzel baslangic yapmissin guzelde ilerliyorsun eksilerin daim olsun canim benim ..Insallah bende baslayabilirim ....

Merhaba canım uzun zaman olmus buraya yazmayali baktim bildirim gelmis hemen geldim .. Ne guzel baslangic yapmissin guzelde ilerliyorsun eksilerin daim olsun canim benim ..Insallah bende baslayabilirim ....
Merhaba hoşgeldin canım.Erteledikçe öteledikçe kilo yapışıp kalıyor.Malum pskilolojik olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz.Sıkı sıkıya diyet olmasa bile sağlıklı beslenmekte yarar var bağışıklığımız için
O yüzden inşallahı maşallahı bırak sende gel başla beraber ilerleyelim

Hosbuldum canim . Gercekten dedigin gibi kilolar arttikca artti basladigim yere geri geldim . Bende yarindan itibaren baslayim o zaman hadi bismillahhh ...

Hosbuldum canim . Gercekten dedigin gibi kilolar arttikca artti basladigim yere geri geldim . Bende yarindan itibaren baslayim o zaman hadi bismillahhh ...
Bir mesajla motive sağlanmış süpersin sen zaten hazirmişsin. Birlikten kuvvet doğar birbirimize karşı sorumlu hissedersek başarılı oluruz bence.

Günaydın
Cakil tasi haydı bugün başlayalım menü yazmaya bildirim yapmaya.Yılbaşına ne kadar hafif girersek o kadar iyi

Günaydın
Cakil tasi haydı bugün başlayalım menü yazmaya bildirim yapmaya.Yılbaşına ne kadar hafif girersek o kadar iyi
Merhaba canim bende bir an once baslamak istiyordum fakat saglik sorunlari ile karsikarsiyayim .Iki uc gundur siddetli beyin basinci ile ugrasiyorum.. Daha once bahsetmistim galiba tedavisi olmayan bir hastalikla mucadele ediyorum ..Son reglim de olmadi 19 gun gecti Yinede bugun menu yazarim canim . Aksam yemegini yiyince yazarim mutlaka

Canım benim çok gecmis olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah . Çok üzüldüm... Önce sağlık herşeyin başı o... Kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla canım. Buraya yazacağım diye zorlama kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…