- 26 Mart 2020
- 1
- 0
- 1
- 40
Merhabalar,
Daha önce 120 kiloya kadar ulaşıp 50 kilo vererek 70 kg a kadar inmeyi başarmıştım.
Çeşitli sağlık sorunları ve boş vermişlik nedeniyle 3 kilo 5 kilo aman birşey olmaz diyerek ipin ucunu kaçırdım ve şuan 87 kiloyum.
Bugün itibariyle yeni sürecime başladım.Günlük menü yazacağım ve yapabildiğim kadar spor yapıp hızlıca incelmeye çalışacağım.
Başardım yine başaracağım...
Merhaba,karantina sürecinde epey kilo aldım ve yine yeniden sahalara döndüm üstelik eve eliptik bisiklet aldım işimi sağlama bağladım artık.umarım fazla kilolarını verirsin...
bana ulaşabilirmisin..
çokgüzel tiyolar var elimde...
Merhaba canım uzun zaman olmus buraya yazmayali baktim bildirim gelmis hemen geldim .. Ne guzel baslangic yapmissin guzelde ilerliyorsun eksilerin daim olsun canim benim ..Insallah bende baslayabilirim ....Pazartesi günü 88 kg ile başladığım sürecime bu sabah itibariyle 85,800 olarak devam ediyorum.79 a adım adım yaklaşıyorum
Merhaba hoşgeldin canım.Erteledikçe öteledikçe kilo yapışıp kalıyor.Malum pskilolojik olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz.Sıkı sıkıya diyet olmasa bile sağlıklı beslenmekte yarar var bağışıklığımız içinMerhaba canım uzun zaman olmus buraya yazmayali baktim bildirim gelmis hemen geldim .. Ne guzel baslangic yapmissin guzelde ilerliyorsun eksilerin daim olsun canim benim ..Insallah bende baslayabilirim ....
Hosbuldum canim . Gercekten dedigin gibi kilolar arttikca artti basladigim yere geri geldim . Bende yarindan itibaren baslayim o zaman hadi bismillahhh ...Merhaba hoşgeldin canım.Erteledikçe öteledikçe kilo yapışıp kalıyor.Malum pskilolojik olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz.Sıkı sıkıya diyet olmasa bile sağlıklı beslenmekte yarar var bağışıklığımız için
O yüzden inşallahı maşallahı bırak sende gel başla beraber ilerleyelim
Bir mesajla motive sağlanmış süpersin sen zaten hazirmişsin. Birlikten kuvvet doğar birbirimize karşı sorumlu hissedersek başarılı oluruz bence.Hosbuldum canim . Gercekten dedigin gibi kilolar arttikca artti basladigim yere geri geldim . Bende yarindan itibaren baslayim o zaman hadi bismillahhh ...
Merhaba canim bende bir an once baslamak istiyordum fakat saglik sorunlari ile karsikarsiyayim .Iki uc gundur siddetli beyin basinci ile ugrasiyorum.. Daha once bahsetmistim galiba tedavisi olmayan bir hastalikla mucadele ediyorum ..Son reglim de olmadi 19 gun gectiGünaydın
Cakil tasi haydı bugün başlayalım menü yazmaya bildirim yapmaya.Yılbaşına ne kadar hafif girersek o kadar iyi
Canım benim çok gecmis olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah . Çok üzüldüm... Önce sağlık herşeyin başı o... Kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla canım. Buraya yazacağım diye zorlama kendini...Merhaba canim bende bir an once baslamak istiyordum fakat saglik sorunlari ile karsikarsiyayim .Iki uc gundur siddetli beyin basinci ile ugrasiyorum.. Daha once bahsetmistim galiba tedavisi olmayan bir hastalikla mucadele ediyorum ..Son reglim de olmadi 19 gun gectiYinede bugun menu yazarim canim . Aksam yemegini yiyince yazarim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?