Hedef65'in Diyet Günlüğü

hedef65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
166
254
33
41
Merhabalar,
Daha önce 120 kiloya kadar ulaşıp 50 kilo vererek 70 kg a kadar inmeyi başarmıştım.
Çeşitli sağlık sorunları ve boş vermişlik nedeniyle 3 kilo 5 kilo aman birşey olmaz diyerek ipin ucunu kaçırdım ve şuan 87 kiloyum.
Bugün itibariyle yeni sürecime başladım.Günlük menü yazacağım ve yapabildiğim kadar spor yapıp hızlıca incelmeye çalışacağım.
Başardım yine başaracağım...

merhaba ben de size katılmak istiyorum. nasıl yapacaksınız planınız nedir
Merhaba hoşgeldin,
50 kiloyu veriş sürecimde 3 ana 3 ara 6 öğün beslenmiştim.Bol su içip elimden geldiğince evde leslie yaptım.Yada işten eve dönerken duraktan erken inip yürüdüm eve kadar.Her gün tartılırım bir de öyle kötü bir huyum var.
Yine bu sistemle ilerlemeyi düşünüyorum.Özel bir diyet listem yada diyetisyenim yok.Salon sporu da yapmıyorum.Neyin kilo yapıp neyin yapmadığını tecrübe ettim zaten.En güzel sporun da yürüyüş olduğunu düşünüyorum.
Sen kaç kilosun hedefin nedir?

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ben 67 kiloyum. amacım eskisi gibi 56-57 leri görmek. 3 haftalık bir mental yorgunluğum var bulanımdaydım diyebilirim. ben de diyetisyenim yok ya da listem. toparlanma sürecine giricem artık motivasyon olsun diye bir başlık açıp her gün oraya yazıcam görev edinicem açıkçası. başlayıp bırakmamak için. spor salonu üyeliğim var ama bir programa bağlı çalışmıyorum istemiyorum listelerini hepsi saçma sapan bir mantığı yok sadece yoruluyorum o listelerde çok ilgili değiller hatta hiç değiller. o yüzden sadece kafam da kendime uygun olduğunu düşündüğüm aletlerle yapıcam yürüyüş eliptik gibi.

Merhabalar ne kadar guzel kilo vermissiniz ; bence yine yapabilirsiniz .. Sizin gibi tecrubeli biriyle bende kilo vermek isterim tabi sizin icinde uygunsa ..size katilabilirmiyim

süper canım.el birliği ile çok güzel kilolar verdim ben geçmişte.yine olmaması için bir neden yok.senin şuanki kilon benim olmak istediğim,senin olmak istediğin kilo eski halin.herkesin iyi kötü görünmek istediği bir kalıp var.
Allah utandırmasın bakalım.Her gün girip birşeyler yazmaya gayret edelim olur mu

tabi ki teşekkür ederim

ilk menümü yazayım biraz sert bi başlangıç oldu ama zamanla oturur menülerim

sabah 08.00
5 adet altınbaşak 1 kk beyaz peynir 1 kk kadar peynir salatalık

öğlen 14.00
3 yk yulaf ezmesi 1 kase yoğurt nane pulbiber

ara 2 kk kadar erik pestili

akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
10 adet karalahana sarma

3 lt su

Ilk menümü bismillah diyerek yaziyim
Bende bugun baslamistim diyete cok guzel oldu gunluk ile ayni tarih oldu
Sabah 10 00
Iki dilim tam bugday ekmegi
Dort parca kadar kasar peynir
Bir cay kasigi bal
Bol roka nane dereotu domates ve salatalik
Ara 13 30 kahve
Ara 15 00 bir dilim ananas ve bir tane kucuk kivi
Aksam 18 00
Bir kepce tarhane corbasi
Iki kasik tavuklu bulgur pilavi
Karisik salata
Bir bardak ayran
Su 2 litre

Ne kadar guzel olmus menunuz benim cok oldu galiba size gore afiyet olsun cok begendim menunuzu

bence senin menü ideal olan.ben birden cok kestim ilerde kilo vermem durduğunda kısıtlayacak şey bulamayacağım.bende birkaç güne oturturum moda gireyim dedim ilk günden

yarim saat kadar önce son ara olarak el ucu ile kabak çekirdeği çitledim
eşim yiyordu çok canim çekti

bence senin menü ideal olan.ben birden cok kestim ilerde kilo vermem durduğunda kısıtlayacak şey bulamayacağım.bende birkaç güne oturturum moda gireyim dedim ilk günden
Insallah bu sekilde kilo vermeye baslarim hic aclik olmadi cok hafif hissettim kendimi. ilk gunler odem atiliyor , baya bir odem gider senden diye düşünüyorum

Günaydınlar
İlk günden 1 kg ödem atmışım çok şükür.bugün bu motivasyonla yine güzel bir güne başladım.
Herşey çok güzel olacak
Gunaydinlar dun baya bir odem atacagini soylemistim gercekten cok guzel gitmis..
Ben tartilamadim bugun ...baslangic kilom 76 100 insallah bende odemimi atarim ...

bugünkü menümde biraz karbon kacti sanirim özellikle öğlen ama daha dikkatli olacağım

sabah 08.00
5 adet altınbaşak 1 kk kaşar peynir 1 kk süzme peynir salatalık 5 zeytin

ara 1 avuç sarı leblebi

öğlen 14.30
yarim porsiyon orman kebabı
yarim porsiyon pilav
1 dilim köy ekmeği

akşam 19.00
işten geldim eşim gözleme yapmış
1 adet kaşarlı gözleme
1 servis kaşığı zeytinyağlı barbunya

3 litre su

Evet biraz karbonlu olmus bugun daha iyi gecmistir insallah

Evettt ben geldim dun yoktum bizim ufaklik pazartesi okuldan hasta geldi onunla ugrastim ..
Dun ne yedim hic bilmiyorum aksam 9 gibi salata yedim sadece onu hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…