Hediye meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke istediklerini gösterdiğinde, üzgünüm ama bu kadar bütçem yok, deseydiniz. Bakmayın burada 6-7 bini az görenlere, herkesin bütçesi farklı. Ayrıca paranız olsada bu kadar harcamak istemeyebilirsiniz.
Ben olsam kafamdaki hediyeyi alırım. Yada gram altın veririm, o istediğini alsın.

Bende gülüyorum sanırsın kendimi yerden yere vuruyorum. Benim çok mu umrumda yazılanlar
Umrunuzda olmadığı için mi birden hakarete başvurdunuz? Hmmm
Bi de umrunuzda olsa demek ana avrat düz gideceksiniz. Her neyse dediğim gibi yazdıklarınız sizi ele veriyor zaten ben daha fazla yazmak istemiyorum. Size sakin günler

Boş konuşan insan sevmiyorum o yüzden kovalıyorum onları ama ısrarla burdan gitmiyorlar. Yapacak bir şey yok o zaman

Tabiki istediğini alabilirsin ama şöyle düşünmek lazım eşinin kardeşi sonucta bin lirada biraz az yani ne alinirki kendi kardeşine ne alırdın mesela

Bence sizi yakın görmüş ve söylemiş.Birde 1000 lira dediginiz sey ne fincan bile yok artık bu fiyata.Sonucta bu yakın akraba.Bütcenizi bilemem tabi ama hic olmasa bunu teklif edemezdi diye düşünüyorum.Geçen sene kuzenim ev aldı battaniyeli nevresim takimi aldım beş bin liraya.Bu sene daha fazladır.Artık hersey cok pahalı 6 -7 bin eskiden paraydi simdi ortalama bisry anca alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…