Keşke istediklerini gösterdiğinde, üzgünüm ama bu kadar bütçem yok, deseydiniz. Bakmayın burada 6-7 bini az görenlere, herkesin bütçesi farklı. Ayrıca paranız olsada bu kadar harcamak istemeyebilirsiniz.
Ben olsam kafamdaki hediyeyi alırım. Yada gram altın veririm, o istediğini alsın.
Umrunuzda olmadığı için mi birden hakarete başvurdunuz? Hmmm
Bi de umrunuzda olsa demek ana avrat düz gideceksiniz. Her neyse dediğim gibi yazdıklarınız sizi ele veriyor zaten ben daha fazla yazmak istemiyorum. Size sakin günler
Umrunuzda olmadığı için mi birden hakarete başvurdunuz? Hmmm
Bi de umrunuzda olsa demek ana avrat düz gideceksiniz. Her neyse dediğim gibi yazdıklarınız sizi ele veriyor zaten ben daha fazla yazmak istemiyorum. Size sakin günler
Şu konuyu kapattırayım yoksa lazere gidemeyen tüyler pipiler bilmem neler susmayacak güzel yorum yapan herkese teşekkür ederim bundan sonra havlayan olursa kemik atmayacağım bilginize.
Bence sizi yakın görmüş ve söylemiş.Birde 1000 lira dediginiz sey ne fincan bile yok artık bu fiyata.Sonucta bu yakın akraba.Bütcenizi bilemem tabi ama hic olmasa bunu teklif edemezdi diye düşünüyorum.Geçen sene kuzenim ev aldı battaniyeli nevresim takimi aldım beş bin liraya.Bu sene daha fazladır.Artık hersey cok pahalı 6 -7 bin eskiden paraydi simdi ortalama bisry anca alıyor.