- 8 Aralık 2017
- 366
- 395
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Çok ağladım bugün ama gülmekten senin gibilere bir tarafımla gülüyorumE senin işin varda noluyor gelip burda konu açıp ağlıyorsun ben en azından keyfime bakıp kk da takılıyorum
Kanka doğum günüm çok yaklaştı.Yeni ev aldı diyor taşındı değil neyse ben böyle düşünüyorum yakınlarımla da bu şekilde yaparız sorarım sorarlarsa söylerim yakın arkadaşlarım özellikle doğum günlerimde hep ihtiyacım şeyleri alır ve kullanırım herkesin seviyeye anlayışı başka
Bu galiba bir tek keyfim ve kahyasının karar vereceği şey :) sen mesaini doldur hadi vaktini boşa harcama bizleBoş konuşma müdürü işe gir burda millete salça olmayı bırak
Düşün bende sana bi yandan kahve içip bi yandan oje sürerken cevap veriyorum hadi annem çalısmaya devam kolay gelsinÇok ağladım bugün ama gülmekten senin gibilere bir tarafımla gülüyorum
haklısın değerli vaktimi senin gibi işsizlerle uğraşarak harcamamalıyımBu galiba bir tek keyfim ve kahyasının karar vereceği şey :) sen mesaini doldur hadi vaktini boşa harcama bizle
Demek ki aşırı pintisin ki eltin senden bir şey çıkmayacağını anladı.Çok ağladım bugün ama gülmekten senin gibilere bir tarafımla gülüyorum
İnşallah aminhaklısın değerli vaktimi senin gibi işsizlerle uğraşarak harcamamalıyım
harbiden salaksın ya çalıştığım için ezikledğini sanıyor sjsjsjshs Allah akıl fikir versin ezikDüşün bende sana bi yandan kahve içip bi yandan oje sürerken cevap veriyorum hadi annem çalısmaya devam kolay gelsin
E sen çalışmıyorum diye beni eziklemeye çalışıyordun ya aşko ne oldu o sana gelince mi wooooharbiden salaksın ya çalıştığım için ezikledğini sanıyor sjsjsjshs Allah akıl fikir versin ezik
Ay tamam artık siz de hakaret etmeye kadar vardınız konuyu kapattırın madem ya da yazmasını istemediğiniz üyeleri engelleyin konudan. Seviye düşürmeye gerek yokharbiden salaksın ya çalıştığım için ezikledğini sanıyor sjsjsjshs Allah akıl fikir versin ezik
Hadi başka kapıya kuçi kemik yokE sen çalışmıyorum diye beni eziklemeye çalışıyordun ya aşko ne oldu o sana gelince mi woooo
Kaşınmasınlar o zaman ben kaşımayı severimAy tamam artık siz de hakaret etmeye kadar vardınız konuyu kapattırın madem ya da yazmasını istemediğiniz üyeleri engelleyin konudan. Seviye düşürmeye gerek yok
Üslubu bozmadan 'kaşıyın' o halde liseli ergenler gibi hemen hakarete başlamayın kii bibi hakaret etmeden konuşuyor siz çirkinleştiniz bi andaKaşınmasınlar o zaman ben kaşımayı severim
Burda seni çok güzel kaşıyacak biri varsa oda benim ama işte sen hakaret edip 1 gün ban alırsın uğraşmıyorum o yüzdenKaşınmasınlar o zaman ben kaşımayı severim
Eltiye üzüldümHadi başka kapıya kuçi kemik yok
Ay o tiplere bu üslup çok bile. Yapabileceğim bir şey yok.Üslubu bozmadan 'kaşıyın' o halde liseli ergenler gibi hemen hakarete başlamayın kii bibi hakaret etmeden konuşuyor siz çirkinleştiniz bi anda
Üslubunuz sizi ele veriyor yalnız onlara bir şey olmuyor gülüp geçiyorlarAy o tiplere bu üslup çok bile. Yapabileceğim bir şey yok.
AğlaEltiye üzüldüm
aynen aynen kes yazma konuma artık pipiBurda seni çok güzel kaşıyacak biri varsa oda benim ama işte sen hakaret edip 1 gün ban alırsın uğraşmıyorum o yüzden
Bende gülüyorum sanırsın kendimi yerden yere vuruyorum. Benim çok mu umrumda yazılanlarÜslubunuz sizi ele veriyor yalnız onlara bir şey olmuyor gülüp geçiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?