- 10 Nisan 2014
- 43.922
- 116.665
- 798
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Yeni eve taşındıysa pahalı hediye isteyemez ama ilk kez ev sahibi olduysa kardeşe vs ev hediyesi alınır biz de.Konu yeni eve taşınma....,tabi ki ihtiyacı varsa alınır ama ben yeni eve taşındım sen bana şunu al demek çok seviyesiz geliyor bana
Yeni ev aldı diyor taşındı değil neyse ben böyle düşünüyorum yakınlarımla da bu şekilde yaparız sorarım sorarlarsa söylerim yakın arkadaşlarım özellikle doğum günlerimde hep ihtiyacım şeyleri alır ve kullanırım herkesin seviyeye anlayışı başkaKonu yeni eve taşınma....,tabi ki ihtiyacı varsa alınır ama ben yeni eve taşındım sen bana şunu al demek çok seviyesiz geliyor bana
İki tane niye istemiş? Şaşırtıcı .Yakın zamanda taşındım dediniz o size ne aldı?bı hediye alınır niye iki tane alasiniz.ben olsa hiç onu duymazdan gelir istediğimi alırdım.fiyati pahalı şeyleri asla istemezdim.bana sorduklarinda kimseye şunu alın demedim bana göre hoş değil böyle şeyler.
Uyanik bı tip belliki ne kadar ayıp ya.bana da bı arkadaşım avize almamı istedi hemde bes bin TL'ye.peki o bana ne aldı hiçbir şey.neymis korona varken almışım o yüzden gorusemedigimiz için alamamış.bazi insanlar ya çok uyanık yada karşıdakini aptal sanıyorİki tane niye istemiş? Şaşırtıcı .
Of şunu yazan birinin konusunada yazıp boşuna parmaklarımı yordum aynen girme bidaha bizede güzellik yapmış olursunBurda bazıları kendini bir şey sanıyor bayadır girmiyordum girmemekte çok haklıymışım. Güzel yorumlarda bulunanlara teşekkürler kendini bir halt sananlara vazolarıyla mutluluklar
Eltisiymis ama sonuçta gene eşinin kardesinin evi bence hiç farkı yokGörümcen eşinin kardeşi sonuçta eşin ile birlikte alırsınız diye düşunüyorum en sevdiğim şeylerden biridir ne istediklerini söyleyenler biz hep öyle yaparız kimseye boş şeyler alınmamış olur
ee yazma zorla mı yazdırdım sana işsizsin her konuya atlama hevesin oluyor demek kiOf şunu yazan birinin konusunada yazıp boşuna parmaklarımı yordum aynen girme bidaha bizede güzellik yapmış olursun
Kaybol fincanı sana hediye etmeyeyim lüzumsuz sana çok bile gerçiEltisiymis ama sonuçta gene eşinin kardesinin evi bence hiç farkı yokzaten konu sahibi iyiyiz desede belli ki değil fincan takımı al git sen 1 milyoncularda var sana uygun bir hediye olur
Bizde de alınır ama ben sorarım ya da anneme sordururum eksiği var mı diye... Bana şunu al şunum yok diye elime liste tutuşturulmadı seçenekler gösterilip ikisinide al bari denmedi hiç .Bizde ayıptır.....Yeni eve taşındıysa pahalı hediye isteyemez ama ilk kez ev sahibi olduysa kardeşe vs ev hediyesi alınır biz de.
İşte şu basit mevzuyu bile anlamayıp yok vazo yok fincan diye küçümseyenler var kasten ortalığı karıştırmak için yapıyorlar onlara gülüyorum sadeceInsanlar gercekten bazen okudugunu anlamiyor. Kadin cok samimi degiliz, ne istersin diye bile sormadim demis. Yakin oldugunuza zaten sorarsiniz. Bu kadin emrivakiyle istek gondermis. Hic de hos bir davranis degil. Samimi olmadigim birine -hele de yuksek fiyatli - liste vermem bu sekilde. Bence bu durumda en guzeli butceye gore hediye ceki. Kendi gidip ustunu tamamlayip alsin istedigini.
E senin işin varda noluyor gelip burda konu açıp ağlıyorsun ben en azından keyfime bakıp kk da takılıyorumee yazma zorla mı yazdırdım sana işsizsin her konuya atlama hevesin oluyor demek ki
Sacmalamayın ıstersenız 1000 liraya kahve fıncan takımı bıle yok . Bu hedıyeyı ısteyebılıyorsa bütçenız vardır herhalde.Ama ben ona ne alayım diye sormadım. Direkt kendisi İki tane ev eşyası gösterdi. Hangisini alayım dedim. İkisini de al dedi bana tuhaf geldi. ( ne gösterdiğini söylesem okursa belki anlar diye yazamıyorum) toplam fiyatı 6 7 bin falan ben o kadar yüksek fiyatlı bir hediye almayı düşünmüyordum açıkçası bin lira civarı olur benim alacağım hediye.
Uykuların kaçar bence alma eltine birşey alırken bile elin titriyor sağol ayrıca öyle basit şeyleri kabul etmiyorum kendine al benden bi kahve içersinKaybol fincanı sana hediye etmeyeyim lüzumsuz sana çok bile gerçi
Boş konuşma müdürü işe gir burda millete salça olmayı bırakUykuların kaçar bence alma eltine birşey alırken bile elin titriyor sağol ayrıca öyle basit şeyleri kabul etmiyorum kendine al benden bi kahve içersin
Banane ne yiyorsa yesin o benim problemim değilFarklı bir dünyada mı yaşıyorum. 1000 tl ye ancak 1 kilo baklava alınır. Direk para olarak 1000 tl verin en azından çocuğu yada kocasıyla hamburger yemeye gider
Ay hiçbir şey almıyorum sizde kudurun yaSacmalamayın ıstersenız 1000 liraya kahve fıncan takımı bıle yok . Bu hedıyeyı ısteyebılıyorsa bütçenız vardır herhalde.
Bencede iyi yapmış sizi yakın gordugu ıcın ne gerekse onu soylemıs . Almıyorsanız almayında 1000 llıraya ne alabılırsınızkı bu devırde
Siz de fazla abarttınız yahu bi sürü güzel takım var o fiyataSacmalamayın ıstersenız 1000 liraya kahve fıncan takımı bıle yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?