Hediye meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu yeni eve taşınma....,tabi ki ihtiyacı varsa alınır ama ben yeni eve taşındım sen bana şunu al demek çok seviyesiz geliyor bana
Yeni ev aldı diyor taşındı değil neyse ben böyle düşünüyorum yakınlarımla da bu şekilde yaparız sorarım sorarlarsa söylerim yakın arkadaşlarım özellikle doğum günlerimde hep ihtiyacım şeyleri alır ve kullanırım herkesin seviyeye anlayışı başka

Yakın zamanda taşındım dediniz o size ne aldı?bı hediye alınır niye iki tane alasiniz.ben olsa hiç onu duymazdan gelir istediğimi alırdım.fiyati pahalı şeyleri asla istemezdim.bana sorduklarinda kimseye şunu alın demedim bana göre hoş değil böyle şeyler.

İki tane niye istemiş? Şaşırtıcı .

İki tane niye istemiş? Şaşırtıcı .
Uyanik bı tip belliki ne kadar ayıp ya.bana da bı arkadaşım avize almamı istedi hemde bes bin TL'ye.peki o bana ne aldı hiçbir şey.neymis korona varken almışım o yüzden gorusemedigimiz için alamamış.bazi insanlar ya çok uyanık yada karşıdakini aptal sanıyor

Burda bazıları kendini bir şey sanıyor bayadır girmiyordum girmemekte çok haklıymışım. Güzel yorumlarda bulunanlara teşekkürler kendini bir halt sananlara vazolarıyla mutluluklar
Of şunu yazan birinin konusunada yazıp boşuna parmaklarımı yordum aynen girme bidaha bizede güzellik yapmış olursun

Eltisiymis ama sonuçta gene eşinin kardesinin evi bence hiç farkı yok zaten konu sahibi iyiyiz desede belli ki değil fincan takımı al git sen 1 milyoncularda var sana uygun bir hediye olur

Eltisiymis ama sonuçta gene eşinin kardesinin evi bence hiç farkı yok zaten konu sahibi iyiyiz desede belli ki değil fincan takımı al git sen 1 milyoncularda var sana uygun bir hediye olur
Kaybol fincanı sana hediye etmeyeyim lüzumsuz sana çok bile gerçi

Yeni eve taşındıysa pahalı hediye isteyemez ama ilk kez ev sahibi olduysa kardeşe vs ev hediyesi alınır biz de.
Bizde de alınır ama ben sorarım ya da anneme sordururum eksiği var mı diye... Bana şunu al şunum yok diye elime liste tutuşturulmadı seçenekler gösterilip ikisinide al bari denmedi hiç .Bizde ayıptır.....

İşte şu basit mevzuyu bile anlamayıp yok vazo yok fincan diye küçümseyenler var kasten ortalığı karıştırmak için yapıyorlar onlara gülüyorum sadece

Sacmalamayın ıstersenız 1000 liraya kahve fıncan takımı bıle yok . Bu hedıyeyı ısteyebılıyorsa bütçenız vardır herhalde.
Bencede iyi yapmış sizi yakın gordugu ıcın ne gerekse onu soylemıs . Almıyorsanız almayında 1000 llıraya ne alabılırsınızkı bu devırde

Farklı bir dünyada mı yaşıyorum. 1000 tl ye ancak 1 kilo baklava alınır. Direk para olarak 1000 tl verin en azından çocuğu yada kocasıyla hamburger yemeye gider

Ay hiçbir şey almıyorum sizde kudurun ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…