Heer zaman Bekleyen K.v

Bi gün bana da böyle dedi bizim de daireler yan yana. Bak kocaman yatak var burda burda da yatabilirsiniz dedi. Öteki evi neden yaptık anne boşuna mı aldık o kadar eşyayı dedim. Herkesin evi kendine rahat. Aa burası senin evin değil mi diyor. Bize geliyor burası beni sıktı gel yana geçelim giyordu benim için burası iyi anne herkes kendi evinde rahat ediyor demek ki diyordum ne yani burası da benim evim diyordu. Daha neler neler büyük ihtimal tıpkı benim kv seninki de. Anahtar vermemişsindir inşallah

Çok doğru yazmışsınız ben 6 senedir aynısını yaşıyorum. Başta yumuşak davrandım hata ettim, şimdi benden kötüsü yok onların gözünde.
4 aydır çok iyi davranıyor %75 düzeldiler arada nadir de olsa laf sokuyor ama öncekilerin yanında iltifat gibi. Tek sorun evler yanyana onu da halledebilsem umarım kafasını toprağa gömmemiştir ha çıktı ha çıkacak diye ödüm patlıyor.

Bilmiyorum, ilişkinize vıcık vıcık diyenler falan olacaktır ama bence yazdıklarınız bir insanın başına ender gelebilecek şeyler.Kıymetini bilip ona göre davranmalısınız.Sonuçta art niyet yoki ya ben yerim o kaynanayı :))

Konuşarak bu işin üstesinden gelebilirsiniz bence, o da açık sözlüymüş sizi anlayacaktır.
Yüreklendirerek, överek bi girizgah yapıp "anne ben de seninleyken çok mutluyum, seninle muhabbet etmek bana da çok iyi geliyor ama.." diyerek söze başlayıp bi evinizin eşnizin, düzeninizin olduğunu hatırlatabilirsiniz.
Ama lütfen kırmadan, böyle kıymet veren insanlarla kolay kolay karşılaşılmıyor çünkü.
Ay maşallah ya :)

Masallah diyim de goz degmesin iliskinize. Anlattgn seyler aslnda her gelinin neredeeyse istiyecgi seyler. Ama kv biraz abartmis ilgisi hep seni ynindaistiyo. Guzel bise aslnda ama bu kirmadan anlatman lazm bn seni cok seviyorm anne senjnle vakit gecirmekten cok hoslaniyorum ama Bla bla iste devamini sen getir.
Allah bozmasin cnm az biraz mesafe koy dicem ama basundan beri boyleyse mesafede olmuyo. Yanls anlasiliyo

Bizim de yanyana, ben de taşınmak istiyorum. Benimki ne zaman eşimle bir aktivite yapsak küser, o olmazsa durup dururken küser, bir bahane bulur küser. Artık hiç sallamıyorum, arkamdan konuştukları için de Allaha havale ediyorum. Eşim de bir şey söylemiyor şu an, zaten ne söyleyecek ...

Bu vicik viciklik bir yerden patlak verecek. Kv'de seni kara kas kara gözünden dolayi sevmiyor, derdi ogludur. Ve derdi dominant olmak. Hep onun istedigi olsun. Karsi gelirsen "ama annem bizim iyiligimiz icin diyor" olur. Kadin cok zeki. Kendi cocugunu "git yengene yastik getir" diyerek senin icin eziyor ama bunu bir amac ile yapiyor.

Bu tavirlar senin cok hosuna gitti belli fakat mesafe her iliskide cok önemlidir. Bunu zaman ile ögrenirsin. Cok degil, bir kac aya kadar ayni evde yasarsiniz yada sadece uyumak icin kendi evinize gecersiniz gibime geliyor.

çok iyi birisi ama çok bunaltıyordur eminim baştan öyle olmayın derim :)) bende öyle yaptım gel dedi geldik git dedi gittik baktım artık trip atarak yaptırmaya çalışıyor bazı şeyleri geri çekildm. haftasonu falanda giderdm ama sonradan gitmemeye başladm. taa ben en başta haftasonu eşimle hafta içinde birer gün ailelere gideriz die konuştuğumda falan surat yedim her dk onlarla olunca keyf oluyor. ama geri çekildm haftada 1 gidiyorm. çok zor olursa 2 giderim. annemde bi sokak aşağımda onada bi kere giderm. ben bayramda kaldım falan rahat edemedm şimdide çocuk olcak artık hiç kalmayız. herkesn evi var hiçç kalmaa evde donsanda sık gitme yak elektrkli soba. çocuk olsun bi dk boş koymaz. bizimkide öyle herseyden yollar eder verir zorla. tmm iyi bişide yenmiyo edilmiyo die die artık ısrar etmiyor istemiosam almıorm. hiç unutmam bana bigün beraber yemk yapmamız yememiz lazım artık falan dedi evde 2 kişilermş yemek yenmiomş falan filan. bende yoo ben hepsini gramajıma göre alıyorum bigünlük yapıyorum oda yetiyor bize dedm geçiştirdm. hergün git gel hiçç uğraşamam :) şimdi valla takamam kendime uymuyorsa gitmiyorm gelmiyorm laf vursada surat assada ben ona göre yaşayamam yani üzülmekten helak oldum. şimdiden diyorum bence normale indirge. ben çalışıyrmda Allahtan biraz kafam rahat evde olsam kv daha beterini yapar her dk ister. sende evdesn anladığım kadarıyla kursa yazıl işim var de alışverişe giicem de. hiç olmadı eşinle konuş bu durumlarıı..

Kendi kendine bırakmıyor asla dimi hep içli dışlı sıkı fıkı olacak ama çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler..

Daha cok yeni evlisiniz. Belli ki sizde onun isteklerini yapıyorsunuz sorun yaşamıyorsunuz. Ilk hayır dediginizdeki tavrı gerçek tavrı olacaktır inşallah noldu şimdi benim melek kv.deme demezsiniz.

Niye sorduğunuzu merak ettim :) Yorumlarınızı beğenirim zira.

Kızı yoksa sizi öz kızı yerine koymuş olabilir.
Yani ne bileyim o kadar güzel anlatmışsınız ki ilk başlarda kvniz gözümde çok tonton biri olarak canlandı,benimkini düşününce

Hani hep erkek evladı olanların içinde kız çocuk ukdedir ya sizde de öyle mi acaba dedim.

2 aylık evlilikte ne bu böyle

bu arada acımdan ya da hastalığımdan ölsem 2 aylık evlilikte kv ye bana bak diyemem

mesafeyi yavaşça açın

her güne bahane ya da dışarıda bir şey bulun

yani o size gel demiş ya dün akşam

ayyy size başka zaman yapalım ben yarın X e söz verdim de geç

dün mesela işim olmasa da o kadar ısrar kıyamet çağırana gitmem

yani bu kv değil kim olursa olsun

işim var dedim bitti

ille de işimin olması da gerekmez belki Gelinim mutfakta izleyeceğim yalnız

belki eşime özel hazırlık yapacağım

kv ye olmaz deyince olmayacağını çocuğa öğretir gibi deneyimleterek öğretin

oğlum ısrar edemez zira dönmeyeceğimi nereye kadar esneyeceğimi bilir kv de öğrenmeli bunu

Kayınvalideniz iyi niyetli yaklaşıyor ileride ilişkilerinizin daha sağlam olması ve ayni seviyede devam etmesi için mesafenizi korumanız gerekir. İşleriniz kalıyorsa, kendinize vakit ayıramıyorsanız açık açık konuşun ki zamanla kendi düzeninizi oluşturabilesiniz

Konu sahibi ben değilim ama benzer şeyleri yaşadığım için merak ettim, benim kv min kızı var gerçi ama beni kızı yerine falan koymadı, başlarda böyle davrandı ama amacı farklıymış anladım.

Benimki de aynı,aslında kızı olan kvlerin daha ılımlı olmasi lazim empati acisindan ama maalesef :/

Doğruyu söylemek gerekirse yazdıklarının hepsinu okumadım ancak ortasına kadar okuduğum kısım için şunu söyleyebilirim

HER GELININ HAYAL ETTIGI KAYNANA TIPI.

Ben de kaynananın ilk geliniyim ama dış kapının dış mandalıyım adeta. ne yapsam yaranamam..

Senin sorunun neyse umarım hallolur.

Okuduğum en guzel yorumdu. Soylemeden geçemedim.

Benim de cok sevdiğim, hatta ailece cok sevdiğimiz bir kayinvalidem var. O da beni ve ailemi cok sever. Evliligimin ilk yıllarında buna benzer ufak tefek sorunlar yaşadım. Sabırla, zamanla, onu kırmadan dökmeden kendi düzenimi kurdum. Herşey emek ister.. Allah muhabbetinizi bozmasın. Daim olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…