Geçen gardolabindan yeni 0 uyku seti açtı misafir bazasinin altina koydu bana diyorki kış günü her zaman o koca evi ısıtamazsiniz bak sık hastalaniyon çıkarttım battaniyeyi burda yatarsiniz bazen iyi kötü kışı çıkarırsnz. Dedim anne yok ben evimden baska yerde rahat edemem bosuna açtın onu ben burda kalmam gece suya kalkiyorum lavaboya kalkiyorum k.pederim var oglun var rahat hissetmem saol dusundugun icin dedim. Ne var sanki de bilmem ne de anlamiyor yani halden ben ne desem. Ona onlardan cekiniyorum yabancılık cekiyorum gibi geliyor. Mesela evde meyve varken meyve veriyo anne verme yenmiyor diyorum zoruna gidiyo
4 aydır çok iyi davranıyor %75 düzeldiler arada nadir de olsa laf sokuyor ama öncekilerin yanında iltifat gibi. Tek sorun evler yanyana onu da halledebilsem umarım kafasını toprağa gömmemiştir ha çıktı ha çıkacak diye ödüm patlıyor.Çok doğru yazmışsınız ben 6 senedir aynısını yaşıyorum. Başta yumuşak davrandım hata ettim, şimdi benden kötüsü yok onların gözünde.
Masallah diyim de goz degmesin iliskinize. Anlattgn seyler aslnda her gelinin neredeeyse istiyecgi seyler. Ama kv biraz abartmis ilgisi hep seni ynindaistiyo. Guzel bise aslnda ama bu kirmadan anlatman lazm bn seni cok seviyorm anne senjnle vakit gecirmekten cok hoslaniyorum ama Bla bla iste devamini sen getir.2 aylık evliyim. 5 senedir eşimi 4 senedir ailesini tanıyorum baldan tatlı bir eşim ve ailesi varyani Allaha şükür hicbir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar kızım derler hep zaten gelin olarak gorulmedim hastalansam k.validem bakar arkamda önümde gezinir ne yapacagni ne pisirecegini şaşırır hastayken (evim buzhane)onun evinde kaliyim ister yakar elektrikli sobayı dibime gelir gider bana bakar. Evimde bi eksik olsa herseye o kosturmaya çalışır eksik olan biseyi o alır bizden habersiz ha alma imkanı olmasa kendi evindekini bize verir kendinin eksik kalır. Heer gidisimde 1 cantayla gider en azindan 1 poset dolu gelirim köyleri de olunca meyve sebzeyi dışardan almayız onlardan gelir. Yemek yapilacak olunca kızım sen sofrayi kur otur esinin yanına bulaşık yikanacaginda kızım senin üstün yeni ben yikarim batmasın bisey alınacağında getirileceginde esimin kardesine kalk yengen kalkmasin sen getir , ben haliya otursam kalk yengenin altina minder getir yani aşırı düşkün belkide ilk gelinleri oldugumdan bilmiyorum. Tabii ki anne kız arasında dahi yaşanıyor bizimde aramızda sorunlar oluyor ama aşırı açık sözlü insanin arkasından degil yuzune vuruyor herseyi bazen bu huyunu sevsemde bazen dedikleri sinirime dokunuyor. Genellikle hergün gorunuyoruz evimiz yakın hergün olmasa gün aşırı gidiyoruz bi 3 gun gormeseler başlıyorlar siz boyle degildinz ne aradığınız var ne geldiğiniz bizi unuttunuz evlenince boyle oluyomus demekki falan fisman halbuki 3 gun yani bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Dün aradı mesela saat 11 de hadi gel yemediysen tost yapiyim die anne ev isi yapicam bugun dedim tamam bitirince gelirsin dedi daha 45 dk gecti tekrar aradı hadi nerdesin gel artık diye neyse alel acele bitirdim isleri gittim akşam üstü eve gelcem birakmiyor illa burda yiyelim die dedim eve gidicem gel bugunde bizde yiyelim madem. Tamam benim dolapta yemek var ugrasmayalim bu saatte alıp goturelm dedi tamam dedim geldiler gittikleri saat 10 bucuktu giderkende diyoki yarın sabah bana gelde kuymak yap yiyelim ben bilmiyorum yapmasını . Simdi yine gidicem biliyorum ki beni yine birakmayacak ama ne evimle ilgilenebiliyorum ne esimle gecenin 12 sinde çamaşır asiyordum dün esim deseniz sabahtan aksama kadar zaten yoruluyor saat 10 bucukta uykusu geliyor gidiyor yatıyor
4 aydır çok iyi davranıyor %75 düzeldiler arada nadir de olsa laf sokuyor ama öncekilerin yanında iltifat gibi. Tek sorun evler yanyana onu da halledebilsem umarım kafasını toprağa gömmemiştir ha çıktı ha çıkacak diye ödüm patlıyor.
Kvnizin kızı var mi ?
Niye sorduğunuzu merak ettim :) Yorumlarınızı beğenirim zira.
Kızı yoksa sizi öz kızı yerine koymuş olabilir.
Yani ne bileyim o kadar güzel anlatmışsınız ki ilk başlarda kvniz gözümde çok tonton biri olarak canlandı,benimkini düşününce
Hani hep erkek evladı olanların içinde kız çocuk ukdedir ya sizde de öyle mi acaba dedim.
Konu sahibi ben değilim ama benzer şeyleri yaşadığım için merak ettim, benim kv min kızı var gerçi ama beni kızı yerine falan koymadı, başlarda böyle davrandı ama amacı farklıymış anladım.
Okuduğum en guzel yorumdu. Soylemeden geçemedim.Numune kayınvalide, camekan içinde muhafaza etmelik :))
Seni seviyor ve sürekli birlikte olmak istiyor ,güzel bir bağ kurmuşsunuz, koparmamak adına biraz sabırlı davranarak , üslubunca evinin düzeninden ,aksayan hayatından bahset .beklentiyi düşürmesini sağla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?