- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Bu vicik viciklik bir yerden patlak verecek. Kv'de seni kara kas kara gözünden dolayi sevmiyor, derdi ogludur. Ve derdi dominant olmak. Hep onun istedigi olsun. Karsi gelirsen "ama annem bizim iyiligimiz icin diyor" olur. Kadin cok zeki. Kendi cocugunu "git yengene yastik getir" diyerek senin icin eziyor ama bunu bir amac ile yapiyor.
Bu tavirlar senin cok hosuna gitti belli fakat mesafe her iliskide cok önemlidir. Bunu zaman ile ögrenirsin. Cok degil, bir kac aya kadar ayni evde yasarsiniz yada sadece uyumak icin kendi evinize gecersiniz gibime geliyor.
Baya seviyor seni kv. O seni kızı yapmış bile bazı insanlar öyledir sevince tam sever:) benim bunun için bir formülüm var; anneyle kv ye aynı anda carlıyoruz! ilişkileri tamamen gerip bırakıp birkac gün takıl. Sonra ayni anda gönüllerini al. Aynı an derken bildiğin aynı an yani ikisi de yanyana olacak. Arada annede güme gidecek ama birşey olmaz. Bizim kız da böyle deyip kabul ederler, gelin beni istemiyor demezler.
Hahaha naptın ki? :) ya sen "ay ne kadar saygılı" desin diye yapmadın zaten bence:) derdini "kaynana" ya degil de "anneler" e anlatmak. Ana fikiri kaçırmamak lazım.Ben bunu yaptım, ama kv kendi annesine bile saygısı yok bana nasıl olsun dedi. Herkeste geçerli bir formül değil bu.
Hahaha naptın ki? :) ya sen "ay ne kadar saygılı" desin diye yapmadın zaten bence:) derdini "kaynana" ya degil de "anneler" e anlatmak. Ana fikiri kaçırmamak lazım.
Valla ben bayildimama henuz 2 aylık evli olmanizdan da kaynaklaniyor olabilir. Fazla samimiyet tez ayrilik getirir derler. Mesafenizi koruyun karşılıklı. 2 aylik evliyken de bizde kalın denmez ki, daha cicim ayı. Ama her işinize bu kadar gonulden kosturan birine de nasil mesafe koyacaksiniz bilemem ben cok icten buldum kayinvalidenizi. Senin ustun kirlenmesin bulasiklari ben yikarim diyenini ilk defa goruyorum.
Valla benimki hem bulaşıkları yikatiyor,hem tatile beraber gidelim diyorBenimki de çok benzerdi, sen otur ben yaparım derdi, zorla elimden alırdı. Ama beni kötülemek için sanki ben yapmıyormuşum gibi anlatmış, oysa her seferinde el atarım, yapma dese bile sofrayı kaldırır mutfağa taşırım, akıtır dizerim.
Bu yaptıklarının karşılığında sizden her anınızı onlara adamanızı, sözünden asla çıkmamanızı, tatile bile beraber gitmenizi....bir çok şeyi istemeye başlıyorlar.
Valla benimki hem bulaşıkları yikatiyor,hem tatile beraber gidelim diyor
Kızı var kızı da hep gelip gidiyorKızı yoksa sizi öz kızı yerine koymuş olabilir.
Yani ne bileyim o kadar güzel anlatmışsınız ki ilk başlarda kvniz gözümde çok tonton biri olarak canlandı,benimkini düşününce
Hani hep erkek evladı olanların içinde kız çocuk ukdedir ya sizde de öyle mi acaba dedim.
Seninki kaynana ise bizim ki ne :)asil bunlari bizim kaynanaya okutcaksin .Kizi varmi guzelim kaynana hanimin bnce fazla sorun yapma nelr neler var rabbim birliginizi bozmasin2 aylık evliyim. 5 senedir eşimi 4 senedir ailesini tanıyorum baldan tatlı bir eşim ve ailesi varyani Allaha şükür hicbir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar kızım derler hep zaten gelin olarak gorulmedim hastalansam k.validem bakar arkamda önümde gezinir ne yapacagni ne pisirecegini şaşırır hastayken (evim buzhane)onun evinde kaliyim ister yakar elektrikli sobayı dibime gelir gider bana bakar. Evimde bi eksik olsa herseye o kosturmaya çalışır eksik olan biseyi o alır bizden habersiz ha alma imkanı olmasa kendi evindekini bize verir kendinin eksik kalır. Heer gidisimde 1 cantayla gider en azindan 1 poset dolu gelirim köyleri de olunca meyve sebzeyi dışardan almayız onlardan gelir. Yemek yapilacak olunca kızım sen sofrayi kur otur esinin yanına bulaşık yikanacaginda kızım senin üstün yeni ben yikarim batmasın bisey alınacağında getirileceginde esimin kardesine kalk yengen kalkmasin sen getir , ben haliya otursam kalk yengenin altina minder getir yani aşırı düşkün belkide ilk gelinleri oldugumdan bilmiyorum. Tabii ki anne kız arasında dahi yaşanıyor bizimde aramızda sorunlar oluyor ama aşırı açık sözlü insanin arkasından degil yuzune vuruyor herseyi bazen bu huyunu sevsemde bazen dedikleri sinirime dokunuyor. Genellikle hergün gorunuyoruz evimiz yakın hergün olmasa gün aşırı gidiyoruz bi 3 gun gormeseler başlıyorlar siz boyle degildinz ne aradığınız var ne geldiğiniz bizi unuttunuz evlenince boyle oluyomus demekki falan fisman halbuki 3 gun yani bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Dün aradı mesela saat 11 de hadi gel yemediysen tost yapiyim die anne ev isi yapicam bugun dedim tamam bitirince gelirsin dedi daha 45 dk gecti tekrar aradı hadi nerdesin gel artık diye neyse alel acele bitirdim isleri gittim akşam üstü eve gelcem birakmiyor illa burda yiyelim die dedim eve gidicem gel bugunde bizde yiyelim madem. Tamam benim dolapta yemek var ugrasmayalim bu saatte alıp goturelm dedi tamam dedim geldiler gittikleri saat 10 bucuktu giderkende diyoki yarın sabah bana gelde kuymak yap yiyelim ben bilmiyorum yapmasını . Simdi yine gidicem biliyorum ki beni yine birakmayacak ama ne evimle ilgilenebiliyorum ne esimle gecenin 12 sinde çamaşır asiyordum dün esim deseniz sabahtan aksama kadar zaten yoruluyor saat 10 bucukta uykusu geliyor gidiyor yatıyor
Bunlar bana çook tanıdık geldi. Benim kv de maddi pek bir katkı sağlayamasa da manevi anlamda bir dediğimi iki etmez dinler, tavsiyeme uyar, giderim börek yapar, çağırırım kafeye falan gideriz iyi hoş. Ama inanın bunları ne kadar sık yaparsanız o kadar alışıyorlar mesela bazen arayıp hastayım kızım hiç aramadın da der. Yani nereden bilebilirim değil mi? Yani ilgi beklemeler artıyor o yüzden üç çağıracaklar bir gideceksiniz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.2 aylık evliyim. 5 senedir eşimi 4 senedir ailesini tanıyorum baldan tatlı bir eşim ve ailesi varyani Allaha şükür hicbir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar kızım derler hep zaten gelin olarak gorulmedim hastalansam k.validem bakar arkamda önümde gezinir ne yapacagni ne pisirecegini şaşırır hastayken (evim buzhane)onun evinde kaliyim ister yakar elektrikli sobayı dibime gelir gider bana bakar. Evimde bi eksik olsa herseye o kosturmaya çalışır eksik olan biseyi o alır bizden habersiz ha alma imkanı olmasa kendi evindekini bize verir kendinin eksik kalır. Heer gidisimde 1 cantayla gider en azindan 1 poset dolu gelirim köyleri de olunca meyve sebzeyi dışardan almayız onlardan gelir. Yemek yapilacak olunca kızım sen sofrayi kur otur esinin yanına bulaşık yikanacaginda kızım senin üstün yeni ben yikarim batmasın bisey alınacağında getirileceginde esimin kardesine kalk yengen kalkmasin sen getir , ben haliya otursam kalk yengenin altina minder getir yani aşırı düşkün belkide ilk gelinleri oldugumdan bilmiyorum. Tabii ki anne kız arasında dahi yaşanıyor bizimde aramızda sorunlar oluyor ama aşırı açık sözlü insanin arkasından degil yuzune vuruyor herseyi bazen bu huyunu sevsemde bazen dedikleri sinirime dokunuyor. Genellikle hergün gorunuyoruz evimiz yakın hergün olmasa gün aşırı gidiyoruz bi 3 gun gormeseler başlıyorlar siz boyle degildinz ne aradığınız var ne geldiğiniz bizi unuttunuz evlenince boyle oluyomus demekki falan fisman halbuki 3 gun yani bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Dün aradı mesela saat 11 de hadi gel yemediysen tost yapiyim die anne ev isi yapicam bugun dedim tamam bitirince gelirsin dedi daha 45 dk gecti tekrar aradı hadi nerdesin gel artık diye neyse alel acele bitirdim isleri gittim akşam üstü eve gelcem birakmiyor illa burda yiyelim die dedim eve gidicem gel bugunde bizde yiyelim madem. Tamam benim dolapta yemek var ugrasmayalim bu saatte alıp goturelm dedi tamam dedim geldiler gittikleri saat 10 bucuktu giderkende diyoki yarın sabah bana gelde kuymak yap yiyelim ben bilmiyorum yapmasını . Simdi yine gidicem biliyorum ki beni yine birakmayacak ama ne evimle ilgilenebiliyorum ne esimle gecenin 12 sinde çamaşır asiyordum dün esim deseniz sabahtan aksama kadar zaten yoruluyor saat 10 bucukta uykusu geliyor gidiyor yatıyor
Biz evlendik. Evlendigimizin sabahindan aksama kadar evimize salmadilar. Ve balayina gidene kadar sabahin 9 da ariyorlardi. Neyse baslarda hep kizim kizim. Senin anlattigin gibi el ustinde tuttular. Fakat ben bi sure sonra bu durumdan cok skilmistim. Evime gitmek istiyorum diyemiyordum. He bi bahane uydurmak zorunda kalarak evime gecmek istiyordum. Tamda burda basladi olaylardimiz. 2 gun gitmesem. El kizi yaptilar kizim kizim diyen insanlar. Esime evlennce degistim iki adimlik yerde 2 gunde geliyorsaniz uzak olsaniz hic gelmezsiniz. Bi sure sonra arkamdan gelin hic gelip gitmiyo lafini duyduktan sonra. Mesafemi koydum. Demekki o kizim laflari eve alistirana kadarmis. Baslarda benden hic bir is beklemeyen insanlar. Suanda bugune bugun bi isimi mi yaptin diyorlar yaptgm halde. Demem o ki yol yakindayken mesafemi koy kötü ol demiyorum. Nekadar iyi olmaya calissakta agzimizla kus ta tutsak. En ufak hatamizda kotu biz oluyoruz sonucta el kiziyiz onlarin gozunde. Sen iyi ol. Kötülük gorursen kendini savun gerisini allaha birak. Esinin hatrinada arada gelip git ama evindede istedigin kadar vakit gecir2 aylık evliyim. 5 senedir eşimi 4 senedir ailesini tanıyorum baldan tatlı bir eşim ve ailesi varyani Allaha şükür hicbir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar kızım derler hep zaten gelin olarak gorulmedim hastalansam k.validem bakar arkamda önümde gezinir ne yapacagni ne pisirecegini şaşırır hastayken (evim buzhane)onun evinde kaliyim ister yakar elektrikli sobayı dibime gelir gider bana bakar. Evimde bi eksik olsa herseye o kosturmaya çalışır eksik olan biseyi o alır bizden habersiz ha alma imkanı olmasa kendi evindekini bize verir kendinin eksik kalır. Heer gidisimde 1 cantayla gider en azindan 1 poset dolu gelirim köyleri de olunca meyve sebzeyi dışardan almayız onlardan gelir. Yemek yapilacak olunca kızım sen sofrayi kur otur esinin yanına bulaşık yikanacaginda kızım senin üstün yeni ben yikarim batmasın bisey alınacağında getirileceginde esimin kardesine kalk yengen kalkmasin sen getir , ben haliya otursam kalk yengenin altina minder getir yani aşırı düşkün belkide ilk gelinleri oldugumdan bilmiyorum. Tabii ki anne kız arasında dahi yaşanıyor bizimde aramızda sorunlar oluyor ama aşırı açık sözlü insanin arkasından degil yuzune vuruyor herseyi bazen bu huyunu sevsemde bazen dedikleri sinirime dokunuyor. Genellikle hergün gorunuyoruz evimiz yakın hergün olmasa gün aşırı gidiyoruz bi 3 gun gormeseler başlıyorlar siz boyle degildinz ne aradığınız var ne geldiğiniz bizi unuttunuz evlenince boyle oluyomus demekki falan fisman halbuki 3 gun yani bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Dün aradı mesela saat 11 de hadi gel yemediysen tost yapiyim die anne ev isi yapicam bugun dedim tamam bitirince gelirsin dedi daha 45 dk gecti tekrar aradı hadi nerdesin gel artık diye neyse alel acele bitirdim isleri gittim akşam üstü eve gelcem birakmiyor illa burda yiyelim die dedim eve gidicem gel bugunde bizde yiyelim madem. Tamam benim dolapta yemek var ugrasmayalim bu saatte alıp goturelm dedi tamam dedim geldiler gittikleri saat 10 bucuktu giderkende diyoki yarın sabah bana gelde kuymak yap yiyelim ben bilmiyorum yapmasını . Simdi yine gidicem biliyorum ki beni yine birakmayacak ama ne evimle ilgilenebiliyorum ne esimle gecenin 12 sinde çamaşır asiyordum dün esim deseniz sabahtan aksama kadar zaten yoruluyor saat 10 bucukta uykusu geliyor gidiyor yatıyor
Böyle kaynana varmıymış.. Ne güzel.. Sadece fazla görüşmesi sıkıntı onun dışında güzel2 aylık evliyim. 5 senedir eşimi 4 senedir ailesini tanıyorum baldan tatlı bir eşim ve ailesi varyani Allaha şükür hicbir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar kızım derler hep zaten gelin olarak gorulmedim hastalansam k.validem bakar arkamda önümde gezinir ne yapacagni ne pisirecegini şaşırır hastayken (evim buzhane)onun evinde kaliyim ister yakar elektrikli sobayı dibime gelir gider bana bakar. Evimde bi eksik olsa herseye o kosturmaya çalışır eksik olan biseyi o alır bizden habersiz ha alma imkanı olmasa kendi evindekini bize verir kendinin eksik kalır. Heer gidisimde 1 cantayla gider en azindan 1 poset dolu gelirim köyleri de olunca meyve sebzeyi dışardan almayız onlardan gelir. Yemek yapilacak olunca kızım sen sofrayi kur otur esinin yanına bulaşık yikanacaginda kızım senin üstün yeni ben yikarim batmasın bisey alınacağında getirileceginde esimin kardesine kalk yengen kalkmasin sen getir , ben haliya otursam kalk yengenin altina minder getir yani aşırı düşkün belkide ilk gelinleri oldugumdan bilmiyorum. Tabii ki anne kız arasında dahi yaşanıyor bizimde aramızda sorunlar oluyor ama aşırı açık sözlü insanin arkasından degil yuzune vuruyor herseyi bazen bu huyunu sevsemde bazen dedikleri sinirime dokunuyor. Genellikle hergün gorunuyoruz evimiz yakın hergün olmasa gün aşırı gidiyoruz bi 3 gun gormeseler başlıyorlar siz boyle degildinz ne aradığınız var ne geldiğiniz bizi unuttunuz evlenince boyle oluyomus demekki falan fisman halbuki 3 gun yani bilmiyorum ne yapmam gerektigini. Dün aradı mesela saat 11 de hadi gel yemediysen tost yapiyim die anne ev isi yapicam bugun dedim tamam bitirince gelirsin dedi daha 45 dk gecti tekrar aradı hadi nerdesin gel artık diye neyse alel acele bitirdim isleri gittim akşam üstü eve gelcem birakmiyor illa burda yiyelim die dedim eve gidicem gel bugunde bizde yiyelim madem. Tamam benim dolapta yemek var ugrasmayalim bu saatte alıp goturelm dedi tamam dedim geldiler gittikleri saat 10 bucuktu giderkende diyoki yarın sabah bana gelde kuymak yap yiyelim ben bilmiyorum yapmasını . Simdi yine gidicem biliyorum ki beni yine birakmayacak ama ne evimle ilgilenebiliyorum ne esimle gecenin 12 sinde çamaşır asiyordum dün esim deseniz sabahtan aksama kadar zaten yoruluyor saat 10 bucukta uykusu geliyor gidiyor yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?