Heer zaman Bekleyen K.v

Sizi geleceği görme uzmanı ilan ediyorum zira aynısını yaşadım bunların :)

Bir çok kişi ay ne kadar iyi kv demiş de, kazın ayağı öyle olmuyor. Yaptığının bin katını istiyor...

Baya seviyor seni kv. O seni kızı yapmış bile bazı insanlar öyledir sevince tam sever:) benim bunun için bir formülüm var; anneyle kv ye aynı anda carlıyoruz! ilişkileri tamamen gerip bırakıp birkac gün takıl. Sonra ayni anda gönüllerini al. Aynı an derken bildiğin aynı an yani ikisi de yanyana olacak. Arada annede güme gidecek ama birşey olmaz. Bizim kız da böyle deyip kabul ederler, gelin beni istemiyor demezler.

Benim kendi anam böyle ve bi sure sonra konustum, yani ufak seylerle gelmicem bugun işim çok, eşim gec gelicek vs vs. Ama tabiki asla kirmadan, gönul koymadan. Ilk zamanlar yemek yapma derdim yok diye seviniyodum ama bi sure sonra kendi düzenin kalmiyor, ornegin temizlik yapip yoruluyorum bi dinleneyim istiyorum, kadin birakmiyor yani :)))
Aslinda guzel birsey ama anneler biraz anaclik duygusundan abartabiliyor. Siz de kayinvalidenize direk deil de mesela anne cok yoruldum ya yaticam dinlenicem deyin, ya da esim geliyor cok yoğun bu ara ayaklarini uzatip dinlenmek istiyor vs gibi konusun. Bi sure sonra pes ediyor , haftada bikac kez gorusmek olçülüdür bence, yoksa hergün hergün bayiyor.

Ben bunu yaptım, ama kv kendi annesine bile saygısı yok bana nasıl olsun dedi. Herkeste geçerli bir formül değil bu.

benimki aynı mahallede benimki de ayni böyledir sürekli gideyim ister kendisi gelmez. Beni ilk zamanlar arardı şuraya gidelim hadi gel falan ben mesafeyi korudum ayda ikiden fazla gitmedim. Kendi de çok gelmez bu sefer gitmeyeli iki ay oldu sürekli görünce gelin gelmiyonuz falan der artik dun kendi geldi biz gitmeyince. O zaman bile giderken sürekli gelin neden gelmiyonuz diye biktirdi. Sen sürekli bahane bul gitme telefonu açma işim vardı de adayı uzat her dediğinde gidersen abartir. birde ben ona gidince annenin neden cagirmadin der annem giderse aksam yemeğe kalın diye ısrar eder falan bana geliyor anneni çağır diyor. oğlu arayıp sormadiği icin bana yakin olmak istiyor ama ben onla tüm gün napayim. aman ya

Ben bunu yaptım, ama kv kendi annesine bile saygısı yok bana nasıl olsun dedi. Herkeste geçerli bir formül değil bu.
Hahaha naptın ki? :) ya sen "ay ne kadar saygılı" desin diye yapmadın zaten bence:) derdini "kaynana" ya degil de "anneler" e anlatmak. Ana fikiri kaçırmamak lazım.

Valla ben bayildim ama henuz 2 aylık evli olmanizdan da kaynaklaniyor olabilir. Fazla samimiyet tez ayrilik getirir derler. Mesafenizi koruyun karşılıklı. 2 aylik evliyken de bizde kalın denmez ki, daha cicim ayı. Ama her işinize bu kadar gonulden kosturan birine de nasil mesafe koyacaksiniz bilemem ben cok icten buldum kayinvalidenizi. Senin ustun kirlenmesin bulasiklari ben yikarim diyenini ilk defa goruyorum.

Hahaha naptın ki? :) ya sen "ay ne kadar saygılı" desin diye yapmadın zaten bence:) derdini "kaynana" ya degil de "anneler" e anlatmak. Ana fikiri kaçırmamak lazım.

Yooo, hiç bir zaman ay ne kadar saygılı desin diye bir derdim olmadı, zaten böyle şeyler düşünemeyecek şekilde saftım. İkisinin de olduğu ortamlarda kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi gayet açıkça söylemiştim. Benim kv ye ne söylesen saygısız addedilirsin zaten, işine geldiği gibi konuşur. Onun her lafımı cımbızlayıp farklı yerlere çekmesinden mütevellit artık yanında hiç bir şekilde konuşmuyordum bile doğru düzgün.

Benimki de çok benzerdi, sen otur ben yaparım derdi, zorla elimden alırdı. Ama beni kötülemek için sanki ben yapmıyormuşum gibi anlatmış, oysa her seferinde el atarım, yapma dese bile sofrayı kaldırır mutfağa taşırım, akıtır dizerim.

Bu yaptıklarının karşılığında sizden her anınızı onlara adamanızı, sözünden asla çıkmamanızı, tatile bile beraber gitmenizi....bir çok şeyi istemeye başlıyorlar.

Valla benimki hem bulaşıkları yikatiyor,hem tatile beraber gidelim diyor

Valla benimki hem bulaşıkları yikatiyor,hem tatile beraber gidelim diyor

Valla biz ne yaptıysak kv normalini bulamadı, ya küsüyor ya da aşırı birlikte olmak istiyor. Ortası yok.

Tayin isteyeceğiz sanırım bu gidişle. Başka çare bulamadık.

Kızı var kızı da hep gelip gidiyor

Seninki kaynana ise bizim ki ne :)asil bunlari bizim kaynanaya okutcaksin .Kizi varmi guzelim kaynana hanimin bnce fazla sorun yapma nelr neler var rabbim birliginizi bozmasin

Bunlar bana çook tanıdık geldi. Benim kv de maddi pek bir katkı sağlayamasa da manevi anlamda bir dediğimi iki etmez dinler, tavsiyeme uyar, giderim börek yapar, çağırırım kafeye falan gideriz iyi hoş. Ama inanın bunları ne kadar sık yaparsanız o kadar alışıyorlar mesela bazen arayıp hastayım kızım hiç aramadın da der. Yani nereden bilebilirim değil mi? Yani ilgi beklemeler artıyor o yüzden üç çağıracaklar bir gideceksiniz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.

Biz evlendik. Evlendigimizin sabahindan aksama kadar evimize salmadilar. Ve balayina gidene kadar sabahin 9 da ariyorlardi. Neyse baslarda hep kizim kizim. Senin anlattigin gibi el ustinde tuttular. Fakat ben bi sure sonra bu durumdan cok skilmistim. Evime gitmek istiyorum diyemiyordum. He bi bahane uydurmak zorunda kalarak evime gecmek istiyordum. Tamda burda basladi olaylardimiz. 2 gun gitmesem. El kizi yaptilar kizim kizim diyen insanlar. Esime evlennce degistim iki adimlik yerde 2 gunde geliyorsaniz uzak olsaniz hic gelmezsiniz. Bi sure sonra arkamdan gelin hic gelip gitmiyo lafini duyduktan sonra. Mesafemi koydum. Demekki o kizim laflari eve alistirana kadarmis. Baslarda benden hic bir is beklemeyen insanlar. Suanda bugune bugun bi isimi mi yaptin diyorlar yaptgm halde. Demem o ki yol yakindayken mesafemi koy kötü ol demiyorum. Nekadar iyi olmaya calissakta agzimizla kus ta tutsak. En ufak hatamizda kotu biz oluyoruz sonucta el kiziyiz onlarin gozunde. Sen iyi ol. Kötülük gorursen kendini savun gerisini allaha birak. Esinin hatrinada arada gelip git ama evindede istedigin kadar vakit gecir

Ne cadi kaynanalar duyuyoruz sizinki bir melek kiymetini bilin bence...zamanla azalir zaten bu gitme gelmeler

Keske benim de kv oyle olsaydi (((
Benim kv bir kere bile kizim demedi (((

Böyle kaynana varmıymış.. Ne güzel.. Sadece fazla görüşmesi sıkıntı onun dışında güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…