Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

özel günlere bayılıyorummm
ilk yeni yıl var bizim sırada...
sonra 14 şubat sevgililer günü..
sona babalar günü..
evlilik yıldönümümüz taaa yaza:))

meleğim birlikte nasıl gidiceniz sen minübüslemi gelicen ordanmı gidiceksiniz benide alın birlikte gidelim
cnm fitil yaptım sbh gitmeden

leadangelcim valla oya dedi gideriz beraber..sona bidaha detayları konuşamadık..
eşim sabahtan evde olmazsa o bırakır bizi seni de alırız,oyayı da
sabah haberleşiriz son olarak canım

Canım bende gelecektim sizlerle, ee nasıl gideceğiz ki?
Olmadı ben en iyisi uluyol dolmuşuyla oraya geleyim. Adliye sana çok uzak mı Antika? Yakınsa sen beni oradan alıverir misin?

kızlar ya bende gelmek istiyorum ama sedanın dediği 14 L bana uzak yerden geçiyor.metro uzak öff yaaaa bide ben o tarafları hiç bilmiyorumm:37:napcamm:5:

slm kızlar yarın toplanıp gideriz ben 11 gibi arıycam sizi :45:planlaşırız...mobilya işi halloldu ama istediğim gibi değil offf çok problem çıktı bide atatuğ ateşlendi çok moralim bozuk :5:şükür bugün daha iyi kuzum ama mız mız dişleri çıkamadı bir türlü yaaa bu çocuğun ; kim bilir nasl acısı vardır kuzumun :50:p.tesi salı hep evdeydim atatuğ feci bunaldı bugünde sabahtan attık kendimiz dışarı :46:eve tıkılı kalmak hiçççç bana göre değilmişş :86:

kızlar ya bende gelmek istiyorum ama sedanın dediği 14 L bana uzak yerden geçiyor.metro uzak öff yaaaa bide ben o tarafları hiç bilmiyorumm:37:napcamm:5:

cnm yeniyol yeni adliyeye vardır elbet bir otobüs oradan yaaaa bu arada tam olarak nerde evin ???yeni adliyeye gel oradan alırız seniözelden telimi yazarım sana :2:

bu arada kızlar NAZın hepinize selamı var hepiniz çok özlemiiş.....işteki pc gene arıza yapmış evdekini de oğluş almış ananeye götürmüş :24:2 hafta kadar yokmuş :62:

elifcim hiç sorun değil siz nasıl anlaşırsanız. ama adliyeye kadar geldikten sonrası 3 dakka bile yürümüyn benim eve alırım tabi nolcak.özelden ev noyuda yazıyorum ayrıca tarifte edeyim bulamazsan çaldır çıkar alırım.
ahyatu yan çizme uluyol, yeni adliye, ankara yolu, inönü caddesi hangisi desen direk benim evin yakınlarında bi yerde kalırsın :1: hiç biri olmadı heykele çıkan bi otobüse bin burçun önündeki duraklarda in hemen dibinde heykel garaj yeni adliye dolmuşları geçiyo onlara aktarma yaptınmı gene adliyeye getirirler seni. yada yürümeyi seviyorum dersen haşim işcanda medical parkın önünde in dümdüz aşaya gazcıların başındasın. eeee daha nasıl anlatayım yol göstereyim sana :20: bahane yok bekliyom.

elifcim hiç sorun değil siz nasıl anlaşırsanız. ama adliyeye kadar geldikten sonrası 3 dakka bile yürümüyn benim eve alırım tabi nolcak.özelden ev noyuda yazıyorum ayrıca tarifte edeyim bulamazsan çaldır çıkar alırım.
ahyatu yan çizme uluyol, yeni adliye, ankara yolu, inönü caddesi hangisi desen direk benim evin yakınlarında bi yerde kalırsın :1: hiç biri olmadı heykele çıkan bi otobüse bin burçun önündeki duraklarda in hemen dibinde heykel garaj yeni adliye dolmuşları geçiyo onlara aktarma yaptınmı gene adliyeye getirirler seni. yada yürümeyi seviyorum dersen haşim işcanda medical parkın önünde in dümdüz aşaya gazcıların başındasın. eeee daha nasıl anlatayım yol göstereyim sana :20: bahane yok bekliyom.

kızlarrr nasılsınızzzz.antikacım cnm kusura bakma cnm gelemedim seda da sende sağolun tüm yolları söylediniz.akşam işlerimi ayarladım çantamı bile hazırladım ama eşim sabah hava serin çocukla çıkma bide bilmediğin yollalara yanlız çıkma dedi kaldım ölece çok üzüldüm ama napayımmm:59:evde aklım sizde ölece oturdumm kusura bakmayınnn

çok güsel bir gündü hanımlarrr iyi oldu uzunca bir aradan sonra biçoğunuzu görmek
herşey için teşekkür ederiz antikam zahmetverdik

selam kızlar..antikacım apar topar çıktım biraz kusurumuza bakma öykü çok ağladı dışarı çıkınca sakinleşti..herşey için çok çok çokk teşekkür ederiz ellerinize sağlık canım anneciğine de çok selam söyle görüşemedik çıkışta doğrudurust kusura bakmayın...
kaderim ,nilimsi,kızlar sizinlede görüşemedim çıkarken öpüyorum sizide..

Antika her şey çok güzeldi, çok iyi vakit geçirdim, çok teşekkürler canım :)))))))

Gün bitti diye üzüldüm yaaa :(( Keşke hep yakın olsak..

Back
X