Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

antik süper bu yaaa
ohh güzel güzel tatil yapın kocişinle.
:21:çok sevindim canım harikaa
nezaman peki bu tatil

tuğkanın aşılarını yaptırdım sbh inş. ateş falanmolmaz hiç olmadı ama tedirgin oluyor insan kiloda almışız bu ay uzunca bir süredir almıyordu çünkü boyumuzda güselce uzamış vallhi keyfide iyi allahım daha ne isterki insan
:nazar:

gecmis olsun tugkanima kaderim bugun hatice abla geliyor 3ten sonra kahve icmeye baska arkadaslarla hadi sende cik gel

sağolun kızlar.
karamukcum 10 yıl dönümü etknliklerinde KK pro üyelerine bir dizi armağan dağıtıyor. benim kazanmamsa tam bir komedi ve şoktu. hatta algılamam bir saatimi aldı :1: başka bir hediye için mailime bakarken şu sayfayıda gezeyim bakayım neler oluyor diye girdim. sonrası gariplikler diyarı aşşağıda linki veriyorum bak okuyunca neden garip olduğunu anlarsın. :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html

ay okudum canım okudum bu kadar olur yani :9: şansın hep böyle bol olsun canımm:nazar:

tuğkanın aşılarını yaptırdım sbh inş. ateş falanmolmaz hiç olmadı ama tedirgin oluyor insan kiloda almışız bu ay uzunca bir süredir almıyordu çünkü boyumuzda güselce uzamış vallhi keyfide iyi allahım daha ne isterki insan

hadi geçmiş olsun canım tuğkanımıza işallah rahat geçer bugün
maşallahh:nazar: büyümüşüz de artık allah nazarlardan sakalsın:nazar: onların keyifleri hep yerinde olsun

kaderim günü birlik bişey ama istediğim zamana ayarlayabileceklerini söylediler bende goncama sürpriz yapıp bu seneki yıl dönümümüze denk getiricem. :34:
demi ama karamukcum inş. hepimizin canım.
leadangel geçmiş olsun canım. meraklanma güzelim ateş falan çok nadir görülürmüş bu aşıda ama Devrim'de olmamıştı.hem yan çizme sezer gibiyim hiç yol arama yarın geliyosun. yoksaaaa :67: böle yaparım sana :9: elifide getiriyosun. cimcimem bişey demedi kızlar geçmişi okumadımıki bu biriniz telini yazsanıza bana yada ulaşıverin nerelerde bu hatun.

kaderim günü birlik bişey ama istediğim zamana ayarlayabileceklerini söylediler bende goncama sürpriz yapıp bu seneki yıl dönümümüze denk getiricem. :34:
demi ama karamukcum inş. hepimizin canım.
leadangel geçmiş olsun canım. meraklanma güzelim ateş falan çok nadir görülürmüş bu aşıda ama Devrim'de olmamıştı.hem yan çizme sezer gibiyim hiç yol arama yarın geliyosun. yoksaaaa :67: böle yaparım sana :9: elifide getiriyosun. cimcimem bişey demedi kızlar geçmişi okumadımıki bu biriniz telini yazsanıza bana yada ulaşıverin nerelerde bu hatun.

ayy çok güzel olur antikacım çok iyi düşünmüşsün ya :16: bak şimdiden hediyende hazır kocişinee süper valla:64:

ayy harika bi supriz olur benimde kocamla tatile ihtiyacim var yilbasinda belki biseyler yapariz ya durunun dogum gununu kutlariz evde yada hakan altunu dinlemeye gitmek istiyoruz cok fazla seviyorum hakan altunuda bakalim hayirlisi artik

ayy bizimde evlilikyıldönümümüz 30 aralık yılbaşıyla ikisi bir gibin bende kocişime hediyemi aldım hazırladım :69:

gecmis olsun tugkanima kaderim bugun hatice abla geliyor 3ten sonra kahve icmeye baska arkadaslarla hadi sende cik gel

sabahtan haberim olsa gelirdim vallah
ne iyi olurdu.haftaya bir gün haticeye gideceğim seda send eoraya gelrisn canım:21:
yarında kayınvalidem geliyor 2 .3 gün kalırım sende dedi.
eltimde gelecek yarın gezmeye gidecektim dedim..ama sonradan yine konuşuruz dedim.
eğer gelmezlerse yarın antikadayım yok gelirlerse başka bişey diyemem kadına

geçmiş olsun canım.
artık 1.5 yaşında aşımız var rahatladı kuzular..

1,5 ay sonra su çiçeği yaptırıcam cnm allah izin verirse sonra 1,5 yaşında
benimde şubatta aşım 4. doz tetanoz var

yok kızlar biz evlilik yıldönümlerimizi kutlamıyoruz bizde çok kötü anıları var. ayrıca bizim evlilik yıldönümü işide çok karmaşık herşeyde olduğu gibi :1: resmi nikahımız ayrı tarih dini nikahımız ayrı tarih düğün ayrı oohhooo hepsini kutlarsak batarız valla :9: o yüzden biz sadece ve bizim için en önemli olan birlikteliğimizin başladığı tarihi baz alıyoruz herşeyin yıldönümü olarakta o tarihi kabul ediyoruz. 27 Ocak 2002 :31: ayy o günlere gittim ne ciciydi herşey dünya toz pembe :31:
kaderim söle o kaynanana başka gün bulsun :22: bu arada eltinide getirsene emin ol Devrim çok sevinir.:1: çok tatlı bi eltisi var kızlar tanımalısınız mutlaka.

:69:ooo ledangel erkencisin canım ne aldın kocişe
merak ettim şimdi.
antika güzel bir süpriz olur tabi sen şu çeneni o zamana kadar tutarsan:74:
ama tut sonunda büyülenmiş bir herif görürsün karşında:69:

ayy canım olurda eltimin yanında sponsor kaynanamı kabul edersen olur:84:
malum yarın bana eltimle gelecekler.
seda ne işin var senin burda git haticeme kahve yap:7:

:69:ooo ledangel erkencisin canım ne aldın kocişe
merak ettim şimdi.
antika güzel bir süpriz olur tabi sen şu çeneni o zamana kadar tutarsan:74:
ama tut sonunda büyülenmiş bir herif görürsün karşında:69:

tanıyan nasıl biliyo çeneni tutabilrsen hee :60: doğru dedin valla nasıl tutcam ben o kadar uzun çenemi bilmiyom.:18:

kaderim sponsormu eşantiyonmu :9: şaka bi yana getir canım sorduğun kabahat özel izinmi bekliyon. tam aksine memnun olurum.
hatta leadangel canım sende kayınvalidenide alsana ve cimcimem anneni ayy ne cici olur.ne zamandır istiyolardı.:46:

antika güle güle kullan tatilini size iyi gelir umarım..
cimcime ile konuştuk bu ara telaşesi var azıcık eve mobilyacı falan gelcekti atatuğun yatağı için..
yarın gelecek geleceğiz birlikte inşallah:80:

tukanıma geçmiş olsun inşallah bişeyciği olmaz ama sen bence ateş düşürücü ağrı kesici bişeyler ver de huzursuzlanmasın canım

Back
X