- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
antik süper bu yaaa
ohh güzel güzel tatil yapın kocişinle.
çok sevindim canım harikaa
nezaman peki bu tatil
ohh güzel güzel tatil yapın kocişinle.

nezaman peki bu tatil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar.
karamukcum 10 yıl dönümü etknliklerinde KK pro üyelerine bir dizi armağan dağıtıyor. benim kazanmamsa tam bir komedi ve şoktu. hatta algılamam bir saatimi aldıbaşka bir hediye için mailime bakarken şu sayfayıda gezeyim bakayım neler oluyor diye girdim. sonrası gariplikler diyarı aşşağıda linki veriyorum bak okuyunca neden garip olduğunu anlarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...inlar-kulubu-10-yas-gunu-etkinlikleri-20.html
tuğkanın aşılarını yaptırdım sbh inş. ateş falanmolmaz hiç olmadı ama tedirgin oluyor insan kiloda almışız bu ay uzunca bir süredir almıyordu çünkü boyumuzda güselce uzamış vallhi keyfide iyi allahım daha ne isterki insan
![]()
kaderim günü birlik bişey ama istediğim zamana ayarlayabileceklerini söylediler bende goncama sürpriz yapıp bu seneki yıl dönümümüze denk getiricem.
demi ama karamukcum inş. hepimizin canım.
leadangel geçmiş olsun canım. meraklanma güzelim ateş falan çok nadir görülürmüş bu aşıda ama Devrim'de olmamıştı.hem yan çizme sezer gibiyim hiç yol arama yarın geliyosun. yoksaaaaböle yaparım sana
elifide getiriyosun. cimcimem bişey demedi kızlar geçmişi okumadımıki bu biriniz telini yazsanıza bana yada ulaşıverin nerelerde bu hatun.
gecmis olsun tugkanima kaderim bugun hatice abla geliyor 3ten sonra kahve icmeye baska arkadaslarla hadi sende cik gel
tuğkanın aşılarını yaptırdım sbh inş. ateş falanmolmaz hiç olmadı ama tedirgin oluyor insan kiloda almışız bu ay uzunca bir süredir almıyordu çünkü boyumuzda güselce uzamış vallhi keyfide iyi allahım daha ne isterki insan
![]()
ooo ledangel erkencisin canım ne aldın kocişe
merak ettim şimdi.
antika güzel bir süpriz olur tabi sen şu çeneni o zamana kadar tutarsan
ama tut sonunda büyülenmiş bir herif görürsün karşında![]()