Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

c.tesi ayarla antikacım işlerini waffle işini c.tesii yapalım..yeşimle konuşmuştuk o başka gün gelemiyor parçalaar sonra bizi küser vallaha

KÖTÜSÜNÜZ KIZLAR ÇOK KÖTÜSÜNÜZ :)))

yok kızlar ne kızıcam neyse konu uzmanı olarak konuşayım o zaman 5 günlüktü atatuğ burcucum yoğun bakımdan oğluşumu kucağıma aldım eşim dedi ki nazar boncuğu nerde bunun dedim yok veee carrefoursaya girdik gezdik kuyumcuları ordan jokere girdik sonra eşim sakinlesin diye oturduk birer kahve içtik çünkü arabayı kullnacak durumda değildi canım benim yaaaa bak gene hüzünlendim çıkış o çıkış 8 günlükte anneme çıkarken evde bezledim anneme gittiğimde annem altını bir açtı bir de ne görelim göbek bağı düşmüş sonuç mu ?? 24 saat evde durdu mu kuduran ve 15 aydır bir kere bile hastalanmayan bir oğlum var iyi ki de yaz kış demeden gezmişimkız antika bizim 40 çıktığında biz çoktaaaaaaan 40 kapı yapmıştık

ama yazık anacım çok korktu uğrarlar diye (anladınız herhal ) gece bari çıkma sudan atlama deyip durdu ne allar bastı şükür ne morlar

kız antika ruh hastasımısın kızım sen bana bu havada balkonda mendil çitile deseler çitilemem pessssssss valla

Son düzenleme:
günaydın kızlar
leadangel başınız saolsun canım.allah ailesine sabır versin.
elifangelcim eşine çok geçmiş olsun.kısa zamanda düzelir inşallah.
dün zor bir gün geçirdik arkadaşlarım.beterin beteri var bizimki belki başkalarının yanında basitti ama bize çok ağır geldi.sabah 7.30 evden çıktık eşimin işyerine uğraması gerekiyordu.birde baktıkki yolda çantası yok.birdahya geri döndük.ama çıldırttı beni sabah sabah.zaten canım burnumda.çocuk biryandan kan almasınlar iğne yapmasınlar diye söyleniyor.hastaneye gittik.odasına aldılar hemen.9;15 te ameliyathaneye aldılar.çok kötüydüm ama yavrucuma hiç belli etmedik.ameliyat önlüğünü giydi.kolunda bilekliği.ona dedimki aynı örümcek adam gibi oldun bilekliğinden ağlar at.sedyenin üstünde oynaya oynaya gitti.ameliyat kapısında el sallayarak gülücüklerle gönderdim.oda ağlamadı.abi beni bırakınca gözümden biraz yaş aktı diyor orda korkmuş biraz sonra hemşire abla geldi diyor oyuncak istermisin diye sormuş ikitane oyuncak verdi bana diyor.gerisini hatırlamıyor zaten.bekleme odasında ekran vardı .ordan süreleri izledik.ameliyathaneye 9;15 te girdi. 9:45 te ameliyata alındı.10:15 te ameliyattan çıktı.bekleme odasına alınmış.10 :45 te ayılmış vaziyette sedeyeyle çıkardılar.bizim yanımızdan ayrılıp gelişi toplam birbuçuk saat sürdü.
15:30 da taburcu olduk.doktorumuz ameliyattan sonra iki kez geldi yanımıza.yavrucum iyi şimdi.çok şükür bunuda atlattık.allah dermansız dert vermesin kimseye.............

ilknurcum gelmiş geçmiş olsun. çok şükür sizinde iyi haberlerinizi aldık. seni çok iyi anlıyorum canım yapılacak operasyon büyükte olsa küçükte insanın canı içerdeyken o ameliyathanenin kapısında kalmak beklemek dünyadaki en zor şey.tekrar geçmiş olsun canım.
cimcimem valla var galiba azcukun napim be güzelim o orda beklese ben sabahı sabah ederim içim içimi yer. buda bana ani ölümlerden hastalıklardan kalma bi alışkanlık illaki gece heryeri toplayıp düzenleyip öle yatıcam.rahmetli babaannem son hastahaneye yatışında çıkmadan bi gün önce gündelikçisini aramış demiş git benim evi dip bucak hallet. kadın demiş aman teyze gelde hem sende evde olursun yoookkkk demiş ne malum ya sabaha çıkmazsam, benimlemi uğraşcaklar evlemi. içine doğdu heraldeki o gece yarısı bi tel geldi hastahaneden fenalaştı diye sabah ezanlarında da vefat etti. o gün bu gündür hayatta geceden iş bırakmam.sabaha çıkcağımız garanti değil gerçekten.
neyse içinizi karartmayım ama var biraz o garanti

İlknurcum çok geçmiş olsun canım.
Bununla bitsin inşallah dertler bir daha da uğramasın...

Ben hangi gün olursa tamam demiştim, bakalım Leadangel uygun mu cumartesiye. Bir sorun olmazsa inşallah gideriz hep beraber.

sahi kızlar size bir fikir danışıcam yaa...
Devrim'in beşik küçüktü biliyosunuz bizim sıpa artık sığmamaya başladı yeni yatak şart oldu bide sülaleye yeni bi bebiş eklenecek Allah nasip ederse haziran sonu gibi beşimizi ona yollucaz artık. kafamda iki şey var ikeada bir yatak gördüm hoşumada gitti hem kanepe gibi hem yatak altı çekmeceli üç tarafı korumalıklı ya onu alsammı dedim önce ama benim zıpır çok deli yatıyo sonrada acaba onun aynısından ama önüneden çıkabilen korkulukla yaptırsammı diye düşünüyorum ne dersiniz hangisi daha iyi lur bi fikir versenize bana.:44:

geçmiş olsun ilknurcum.ahh antiikacım bendede o hastalık var saat kaç olursa olsun ev toplamadan yatamam isterse 4 isterse saat sabah 5 olsun toplar yatarım.yada yolculuğa çıkmadan önce evi tertemiz yaparım çamaşır bırakmam evde kirli 1 tane bile bendede o takıntı var ya bişi olura ev derli toplı olsun.ama inan kendimize edioyruzz böyle hastalık oluyo sonra işte.yine elimde değil o üzden seni çok iyi anlıyorum bende olsam bendea ynı şeyi yapardım:)
bu arada kızlar bugün ne güzel bir tarih 11.01.2011 süper ya ben böyle tarihlri severim.bizim tuğçeinde ne güzel 06.06.2006 olcaktı ama malesef olmadı 08.06.2006 oldu jale hanım olmaz dedi rakam takıntın olmasın dedi

ilknurcum çokkkk geçmiş olsun cnm ya hayırlısıyla atlattınız ahh cnm kimbilir nasıl geçemek bilmedi size o 1,5 saat

bende şimdi geldim eve gittik babacımla kent meydanına hediye aldı babam hepimise oradanda beni bıraktı gitti banada uyar ama kızlar bugün hava süper malumunuz çarşamba perşembede süper hatta perşembe 16 dereceymiş ciddi sıcak ama cuma yağış geliyor cumarteside yağışlıymış bilginize bence bunuda dikkate alalımmı plan yaparken canlarım

selamlar herkeze ilknurcum geçmiş olsun atlattınız şükürler olsun
bende bi keyifsizim bi keyifsizm grip vakaları çok salgınmış arkadaşlar
cimcime dilini ısır maşallah de nazar değicek paşaya ledangelim başınız sag olsun. antikamm bu soğukta üşütme kendini herkezi öptüm hoşçakalın

kızlar biz geldik arkadaştayız şimdi. hem siteyi göreyim dedi bende size bir bakayım diye açtım. muhabbetleri okuduk acıkın bende gelcem aranıza diyo şimdi
ufaklıklar yanımızda boğuşuyo bizde size bakalım dedik. yakında nilimsiyede doktordaş geliyo yani aramıza
leadangel hava beni düşündürmü ne yalan söyliim ama cumartesi günü iptal edemeyeceğim bir paln mevcut o yüzden hafta içi demiştim ama artık kısmet nasıl denk gelirse.

benim için hava sorun kızlar yağışlı ahavada kocam başlıyo pimpiriklenmeye ama herkeze uysun ben yarın gece arkadaşımın bebeğine bi sonraki gecede tebarekeye gidicem gündüzleri uygundur yani diğerleride okusun ona göre karar verelim herkese uysun

kızlar sağolun allahım kaza bele vermesin bize ben çok korkarım denizdenn
ledangel allah rahmet eylesin allahım annesine sabır versin..
ilknurcum sizede çok geçmiş olsun canım.
sen anlatırken benim gözlerim doldu..
nilimsi de zayıflama yoluna girmiş hadi hayırlısı arkadaşım..
elifanegle eşinede geçmiş olsun canım..
buluşmaya ben gelmek isterim ama çok zor bu hafta acayip doluyum havaalr güzel ya değerlendirmek gerekiyor diye planımı yaptım bizimde cuma günümüz var yarında dışardayım,cumarteside gezmelerde
sizler fotolar çekinip buraya eklersiniz yeşimciğimizi görmüş oluruz bizde..
unuttuğum yoktur inşallah bayağı bir yazışmışınız çünkü aklımda kalanları yazdımm
ahyatu sizede geçmiş olsun canım hastalık sizide çok sevdi ayrılamıyor sizden
bizden çıktı çok şükür ama ardanınb burnu akıyor yinede
görüşmek üzere

leadangelcim nasılsa kapalı sıcacık bi mekanda olcaz canım aşırıııı bi soğuk olmadıkça farketmez iç ortamda bişeycik olmaz inşallah kuzucuklarımıza
ee kızlar son karar ne ne zaman gidiyoruz kent te wafleye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…