- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
günaydın hanımlar
tesadüfün bukadarı bende jimerde cnm doktorumda recep doğanlar buradaki diğer arkadaşların %90 ıda jimerde jale hanımda doğum yaptılar o sebeple tanıştık bizlerdehatta dün aradım carrefoura gidince jimeri sorduk recep bey nöbetçimi die uğrayacaktık ama malesef değilmiş görüşemedik çok severim doktorumu
bende geçen yıl kasımda yaptım doğum ilk önce jimerde selçuk bey vardı ona götürdüm sonra sağlık ocağında yaptırdım aşılarını uzunca bir zamndırda bahara ümit eroğluna götürüyorum ii sayılır şöyle recep bey gibi çocuk dr bulsamBen de doktorumdan çok memnunum canım. 15 Ekim'de doğum yaptım ben sen ne zaman yaptın canım? Jale Hanım ayrılmış jimerden şimdi acıbademdeymiş.
Bebeğini çocuk doktoruna kime götürüyorsun? Ben ilk önce Jimer'de Ayfer Hanım'a götürüyordum şimdi Medical'de Zafer Bey'e götürüyorum ama Medical'den memnun değilim çok kalabalık.
leadangel başnız sağolsun canım. Allah anasına babasına sabır versin ama en çokta annesine hatırlıyorum olayı kadıncağız yıkılmıştırAlllah kimseye evlat acısı vermesin çok zor çoookkk.
burcucum hakkatten tesadüfün bölesi he canım. ve yanlış tahmin etmediysem medicale yakınsın ondanmı orayı seçtin canım. kalabalığını sorma bende denemiştim oranın doktorlarını ama kalabalığı geçtim göyya gösterdikleri ilgi çok canımı sıkmıştı. ayrıca hiç bişey olmaz güzelim baksana 3 ay diyorsun bizimkiler dışarda büyüdüler desek yeridir en güzel örneğimizde cimcime Atatuğ evin yatak olduğunu sanıyodur heraldeşaka bi yana çıkar canım çıkar dışarıya ne kadar çok çıkarsa o kadar sağlam oluyo bu bıcırlar.
bu arada elifff geçmiş olsun güzelim. inş. kırık falan değildir bir an önce iyileşir.
Burcu aramıza hoş geldin :))
Ay hanımlar sormayın canım kocama nazar değdi galiba(
Tam ev bitti taşınacağız dedik adam dün ayağını burktu alçıya aldılar, 1 hafta boyunca yatak ıstirahati vermiş doktor. Daha birinci gündeyiz ama yerinde duramıyor çok canı sıkıldı. Adam oturmaya alışkın değil ki... Onun hobisi çalışmak. Az önce bana diyor bahçeye inip gül diksem olur mu ahahha
Anneannemden azarı yiyince oturdu yerine...
Şimdi onunla beraberim. Allah tan kırılmamış, çok üzüldüm birde sancısı var. Neyse ilaçlar biraz iyi geldide sakinledi. İnşallah kısa zamanda iyileşir...
kızlar hoşgeldiniz topiğimize...
leadangelcim çok üzüldüm canım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı bişeye benzemez allah düşmanıma vermesin.
elifangelcim çok çok geçmiş olsun güzelim allah beterinden korusun sizi..
hava pek bi güzel sanki bu gün....
yarın öykünün aşısı var kızlar karma aşımız ..inşallah gelir geçer sorunsuzca..
burcu bizim de doktorumuz jimerde ayfer hanım canım ben memnun sayılırım...
bu hafta içi bi gün gidel,m kızlar kente..waffleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?