Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydın hanımlar

tesadüfün bukadarı bende jimerde cnm doktorumda recep doğanlar buradaki diğer arkadaşların %90 ıda jimerde jale hanımda doğum yaptılar o sebeple tanıştık bizlerdehatta dün aradım carrefoura gidince jimeri sorduk recep bey nöbetçimi die uğrayacaktık ama malesef değilmiş görüşemedik çok severim doktorumu

Ben de doktorumdan çok memnunum canım. 15 Ekim'de doğum yaptım ben sen ne zaman yaptın canım? Jale Hanım ayrılmış jimerden şimdi acıbademdeymiş.
Bebeğini çocuk doktoruna kime götürüyorsun? Ben ilk önce Jimer'de Ayfer Hanım'a götürüyordum şimdi Medical'de Zafer Bey'e götürüyorum ama Medical'den memnun değilim çok kalabalık.

Ben de doktorumdan çok memnunum canım. 15 Ekim'de doğum yaptım ben sen ne zaman yaptın canım? Jale Hanım ayrılmış jimerden şimdi acıbademdeymiş.
Bebeğini çocuk doktoruna kime götürüyorsun? Ben ilk önce Jimer'de Ayfer Hanım'a götürüyordum şimdi Medical'de Zafer Bey'e götürüyorum ama Medical'den memnun değilim çok kalabalık.
bende geçen yıl kasımda yaptım doğum ilk önce jimerde selçuk bey vardı ona götürdüm sonra sağlık ocağında yaptırdım aşılarını uzunca bir zamndırda bahara ümit eroğluna götürüyorum ii sayılır şöyle recep bey gibi çocuk dr bulsam

ilknur cnm güsel haberlerinde gözümüz cnm
nilimsi elifangıl iyiydi ama eşinin ayğını alçıya aldılar ona akşam üzüldük biraz gelince anlatır size
bu sbhta gelen telefonla yıkıldık aslında bugün babam gelicek okaar mutluydumki taki eşimin eski patronunun oğlu bahsetmiştim sizlerede 14 yaşında down sendromlu onu sabaha karşı kaybetmişiz hernekadar eski patronuna kızsakta dünyalar tatlısı bir eşi ve çocukları vardı sbh beri ne yaptığım işten bişey anlıyorum ne ettiğim kahvaltıdan allahım sabır versin düşündükçe fena oluyorum ne haldedir yenge acaba allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın ne gitmeye cesaretim var ne başsağlığı dilemeye 14 sene gecesini gündüzünü ona ayıran bir annenin içindeki boşluğu anlamak onun gibi bu acıyı hissetmek mümkün değildir ama okadar içim acıyorki

leadangel, ben de kızıma Recep Bey gibi doktor bulsam keşke diye düşünüyorum. Çocuk doktorları konusunda çok kararsız kaldım.
Çocuğu ölen yakınınız için çok üzüldüm. Rabbim kimseye evladının acısını yaşatmasın çok zor. Allah rahmet eylesin.

leadangel başnız sağolsun canım. Allah anasına babasına sabır versin ama en çokta annesine hatırlıyorum olayı kadıncağız yıkılmıştır :58: Alllah kimseye evlat acısı vermesin çok zor çoookkk.
burcucum hakkatten tesadüfün bölesi he canım. ve yanlış tahmin etmediysem medicale yakınsın ondanmı orayı seçtin canım. kalabalığını sorma bende denemiştim oranın doktorlarını ama kalabalığı geçtim göyya gösterdikleri ilgi çok canımı sıkmıştı. ayrıca hiç bişey olmaz güzelim baksana 3 ay diyorsun bizimkiler dışarda büyüdüler desek yeridir en güzel örneğimizde cimcime Atatuğ evin yatak olduğunu sanıyodur heralde :1: şaka bi yana çıkar canım çıkar dışarıya ne kadar çok çıkarsa o kadar sağlam oluyo bu bıcırlar.
bu arada elifff geçmiş olsun güzelim. inş. kırık falan değildir bir an önce iyileşir.

Burcu aramıza hoş geldin :))

Ay hanımlar sormayın canım kocama nazar değdi galiba :((
Tam ev bitti taşınacağız dedik adam dün ayağını burktu alçıya aldılar, 1 hafta boyunca yatak ıstirahati vermiş doktor. Daha birinci gündeyiz ama yerinde duramıyor çok canı sıkıldı. Adam oturmaya alışkın değil ki... Onun hobisi çalışmak. Az önce bana diyor bahçeye inip gül diksem olur mu ahahha :1:
Anneannemden azarı yiyince oturdu yerine... :9:

Şimdi onunla beraberim. Allah tan kırılmamış, çok üzüldüm birde sancısı var. Neyse ilaçlar biraz iyi geldide sakinledi. İnşallah kısa zamanda iyileşir...

kızlar hoşgeldiniz topiğimize...

leadangelcim çok üzüldüm canım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı bişeye benzemez allah düşmanıma vermesin.

elifangelcim çok çok geçmiş olsun güzelim allah beterinden korusun sizi..

hava pek bi güzel sanki bu gün....

yarın öykünün aşısı var kızlar karma aşımız ..inşallah gelir geçer sorunsuzca..
burcu bizim de doktorumuz jimerde ayfer hanım canım ben memnun sayılırım...

bu hafta içi bi gün gidel,m kızlar kente..waffleye:71:

leadangel başnız sağolsun canım. Allah anasına babasına sabır versin ama en çokta annesine hatırlıyorum olayı kadıncağız yıkılmıştır :58: Alllah kimseye evlat acısı vermesin çok zor çoookkk.
burcucum hakkatten tesadüfün bölesi he canım. ve yanlış tahmin etmediysem medicale yakınsın ondanmı orayı seçtin canım. kalabalığını sorma bende denemiştim oranın doktorlarını ama kalabalığı geçtim göyya gösterdikleri ilgi çok canımı sıkmıştı. ayrıca hiç bişey olmaz güzelim baksana 3 ay diyorsun bizimkiler dışarda büyüdüler desek yeridir en güzel örneğimizde cimcime Atatuğ evin yatak olduğunu sanıyodur heralde :1: şaka bi yana çıkar canım çıkar dışarıya ne kadar çok çıkarsa o kadar sağlam oluyo bu bıcırlar.
bu arada elifff geçmiş olsun güzelim. inş. kırık falan değildir bir an önce iyileşir.

Hayır canım Medical'e yakın değilim. Yasemin Park'ta oturuyorum. Ayfer Hanım'dan pek memnun olmadığım için ablamın da oğlu Medical'de Zafer Bey'e gidiyordu, onlar memnundu o yüzden ben de gittim ama hiç memnun değilim hastaneden.
Ayyy biz de çıkalım o zaman dışarı kızımla. Sıkıldık walla evde oturmaktan, babası gezdirsin bizi :))

Burcu aramıza hoş geldin :))

Ay hanımlar sormayın canım kocama nazar değdi galiba :((
Tam ev bitti taşınacağız dedik adam dün ayağını burktu alçıya aldılar, 1 hafta boyunca yatak ıstirahati vermiş doktor. Daha birinci gündeyiz ama yerinde duramıyor çok canı sıkıldı. Adam oturmaya alışkın değil ki... Onun hobisi çalışmak. Az önce bana diyor bahçeye inip gül diksem olur mu ahahha :1:
Anneannemden azarı yiyince oturdu yerine... :9:

Şimdi onunla beraberim. Allah tan kırılmamış, çok üzüldüm birde sancısı var. Neyse ilaçlar biraz iyi geldide sakinledi. İnşallah kısa zamanda iyileşir...

Hışbulduk canım, teşekkür ederim. Eşine de çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

kızlar hoşgeldiniz topiğimize...

leadangelcim çok üzüldüm canım allah kimseye yaşatmasın evlat acısı bişeye benzemez allah düşmanıma vermesin.

elifangelcim çok çok geçmiş olsun güzelim allah beterinden korusun sizi..

hava pek bi güzel sanki bu gün....

yarın öykünün aşısı var kızlar karma aşımız ..inşallah gelir geçer sorunsuzca..
burcu bizim de doktorumuz jimerde ayfer hanım canım ben memnun sayılırım...

bu hafta içi bi gün gidel,m kızlar kente..waffleye:71:

Biz doğumdan itibaren Ayfer Hanım'a götürmüştük. Benim kızın yüzünde minik beyaz sivilce gibi şeyler vardı iki üç tane. Onlar için bebeğime iki şurup yazdı, bir tane krem. Hiç kullanmadım. Antibiyotikmiş çünkü onlar. Yeni doğan bebeğe antibiyotik vermesi ve her söylediğimiz şey için ilaç yazması canımı sıktı açıkçası. Verdiklerini kullanmadım sütümle sildim bebeğimin yüzünü ve geçtiler. Daha ciğerleri ne kadar ki masumların gereksiz yere ilaç kullanalım. Pek memnun olmadığımdan bıraktım canım.

teşekkür ederim hanımlar eşim gitti bakalım ne haldeler gidemedim artık bir gece gidicem tebarekesine
havada gerçekten çok güsel bugün

meleğim havalar böyle giderse süper olur gideriz inş.
elifangel temizlikte kaldı cnm sizin aman eşin ii olsunda taşınırsınız allahın izniyle

öykümüz inş. sorunsuzca atlatır aşılarını cnm fotoda harika çıkmış öykü çok sevimli maşallah

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza:)
elifengel geçmiş olsun cnm aman kırık değilmiş ya geçer çabucak inş.
leadangel canım başınız sağolsun allahım kimseye evlat acısı göstermesin,kimseyi evladıyla terbiye etmein inş.
bizde tuğçeyi iyileştirdik ece hasta oldu tuğçeden virüs almış şimdide onu iyileştirmeye çalılıyoruz.inş oda cabucak iyileşri bu sıralalr hep hastalıklarla uğrştık allahım beterinden korusun.bugünümüze hamdolsun.
çocuk doktoru meselesine gelince ataevlerde pedmer tavsiye ederim oradaki bütün doktorlar çok iyi ben vazgeçemiyorum oradan.her daim uzman doktor var.

Leadangel canım acele girip çıkmıştım okumamıştım geçmişi şimdi girince gördüm.

Ay, Rabbim sabırlar versin anneciğine, başınız sağolsun canım. :5:

selam kızlarrr biz geldikkk...
Devrim kösüldü koşturmaktan eve dar attık kendimizi üzerini zor değiştirdim kavga ediyo uyucam diye sonunda bıraktım uyusun yoksa kıyamet kopacak.birde joker mağazasına gokart koymuşlar çocuklar için mini kıyamt koptu dilimde tüy bitti binemezsin ona o abiler için demekten ama baktım olcak gibi değil çalışanlarda halime acımış olmalıki bari çalıştırmdan oturtun yoksa gitmicek dediler ölelikle bindim bu seferde inmez bi daha önünden bile geçmiycem oranın :1: hoş çocukta haklı babada anada araba delisi çocuğun böle çıkmış olması normal yani. :9:
elifcim aman canım çok bişey değil bununla geçmiş olsun. ama anladığım kadarıyla eşinde benim kafada dur durak bilmiyo bizim gibilere yat demektense en güzeli uyku ilacı yüklemeleri lazım yoksa yatırmak çok zor :1: hoş anne annen iyi yapmış yemiş fırçayı yatmış baksana :1:
burcu bende ahyatuğa katılıyorum bizde Pedmere gidiyoruz üç aylıktı oğlum oraya başladığımızda tam beş doktor değiştirdim sonunda tamam dedim pedmer bizim tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı.
ahyatu yinemi be güzelim çok geçmiş olsun inş. çabucak atlatır. bu arada pedmerciler haberinz olsun yeni bir uygulama başlatıyorlar yakında pedmerde çocuk kulübü diye bir sürü aktivite ayrıca anne baba okulu olcakmış bilginize.
bu arada ilknur naptı acaba inş. hayırlısıyla atlatmışlardır.

bu arada kızlar yarın birinize kahveye geicem söyleyin bakim kim kabul etcek bizi :1:

slm kızlar...yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefa gelmişler.:71::71::71:

ooo kızlar muğla değince hepinizin dibi düşmüş :52:offf offf fetiyede olsam kızgın kumlardan serin sulara ohhhh :74:hehh neyse ledngelim sende doktordaş buldun kendine hadi gözün aydın:35:

İLKNURUN TELEFONUNU BİLEN VARSA ATSIN BİR ÖZELDEN YAW...

melekcim waffle için hangi gün dedin yüksek ses lütfennnnn :54::54:

ohhh hepiniz almışşsınız günahımı bugün evdeydim işte arkadaşlarım vardı :52:

nilimsi aşk ol avm avm dolaşıyor sanar seni de duyan :66::66:

kaderim güle güle kazasız belasız kullanın valla bence çokta iyi yapmış kociş bi de kaptanlık izni alınca ver elini akdeniz ohhhhhh :64::64:

cimcimem cuma gidelim diyom ne dersin :)
uygunmusunuz kızlar cuma günü gidelim kent meydanına hatta cumartesi olursa belki yeşim de gelir :)
çok özledim onu gelmiyo artık kk ya,küstü galiba

kızlar ılknurdan haberı olan varmı ya numarasını bılen yazsınnn antkcm ya yarın sabah dktra gdcğm akupumktra yoksa cağırmzmym sekerm burcuuuuuuuuuuuuu bak cıkar kızını yoksa ben gelır cıkarırım ben oğlumu 6 aylk olana kadar annem ablam yanı kısacası ev ortamlarının harıcıne hıc cıkarmadm ılk dısarı cıktğnda cok ağır enfeksyn gecırdı gercı o gun hastahndydk rota asısını olmustu artk bılmyrm ama enfeksynu ağırdı bakıyrm dısarda aılelere carrefourda falan 2 aylık bebekler bebek arabasında hele yazın carsıda gorduğmu unutamam bır bebek ama o kadar mınıkkı babasının goğsunde uyuyor babasıda gezyr sok oldum bakıp bakıp durdum cok korumacı olma gercı bu konuda senı en cok aydınlatck kısı cımcımedr elıfangelm gecmıs olsun leadangelm basnz saolsn ah ah ne denıleblr kı o anneye canım benım rabbım sabır versnnnn

ayyy kızlar öldüm yorgunluktan.holdeki benim koca kilim varya onu yıkamaya uğraştım bu saate kadar. benim bıcır eeee diye diye dolanıyo yapmıyo sonunda mecbur açtım oturduk tuvalete daha zaten otururken saldı. buraya kadar bişey yok neyse kalktık yıkandık temizlendik tam babasına gidiyo yine bezi bağlancak bende ellerimi yıkayorum o arada eee başlamış gene eşimde annemlerin odada oda dalga geçiyo sanmış yakalamaya uğraşıyo ama bizimki jet gibi tuvalete koşma çabasında derken tutumadı oraya kadar :50: neyse bi daha yıandık temizlendik bağlandı altımız. ben önce banyoya attım kilimi biraz üstün körü sonra mecbur balkona ama dondum doğrusu. şimdi diceksinizki eee yarın çağırır temizlemecileri verirdin ama sizce ben yarın sabaha kadar tutabilirmiydim onu asla.eşimde bu havada kurumaz diyo dedim kaybol çocuk bağrınıyo yapcam diye niye getirmiyon. ben oynuyo benimle sandım dedi. dedim şimdiye kadar bu konuda hiç oyun yaptımı yooo dedi eee o zaman dedim. tamam tamam söylenme ben sana su taşıyım bari demezmi :1: gülermisin ağlarmısın.
neyse cumartesi ben malesef doluyum kızlar ama cuma olabilir. bu arada yeşim bizi unutmuş falan değil başka bir topikte buldum kendilerini bizi kaybetmiş topiğin linkini atayım dedim mesaj kutusu doluydu haber verdim silde linki yolliyim diye bilginize.
nilimsi hayırdır kız zayıflama olayına girdinmi sonunda :34: ama isabet oldu canım doktorumuz yok diye perşembeye ertelemiştik Devrim'in kontrol ve aşıları ama bu akşam haber verdiler geldi yarına alıyoruz sizi diye, ayrıca benim arkadaşlardan biride ona gidiyo onunda kontrolü yarına vermişler arka arkaya denk getirdik doktordan ona geçicez canım. yinede teşekkürler canım içmiş kadar oldum.:16:
cimcimem ilknur akşam üstü topikteydi seninle konuşmadan önce yazarken gördüm burda olduğunu sanırım okuyup çıktı hemen yazmaya fırsatı olmadı.
burcu sen üç aylık olmuş korkuyosun benim yeni doğum yapan arkdaş bu gün 40 uçurmaya çıkarmış çocuğu evi özlücede o kestele gitmiş minibüslerle düşün yani dedim npıyon sen çıkar dedikte gözünü değil oda bişey olmaz diyo :1: cimcimemin bi eşi. bu arada cimcimem takılıp duruyom aman kızma he biliyon insan sevdiğini yerden yere vururmuş bende seninle uğraşıyom bak kıymetini bil he :1:

Back
X