ama annenler bugün geliyordu değil mi :sinifsinif:
hadi gidelim o zaman bugün kız :)))
cutecim senin ihtiyacın yoktur gerçi ama sen de gel,senle de konuşur güleriz... :)))
pasaklııııı bir şey sordum :mymeka:
kız benimde uykum çok ağır eşiminde.gece beni kaçırsalar eşim duymaz biliyonmu :roflol:
her gece korkarak uyuyom ya işe geç kalırsam die.evde 4 telefon var 1 çalar saat var kuruyorum hepsini:roflol::roflol:
telin tekine sesimi kaydettim deli gibi bağırıyrum bi duysan varya..kocama kalk demekten bıktım hergün.tele kaydettim bebeği sabah oldu hadi kalk aşkımm die çalıyo sürekli telefon sabahları :roflol::roflol:
canım arada oluyor öylee.... zaten cicim asyları öyle uzunda sürmüyor... birde artık aldı seni.. sürekli yanındasınyaa... onun rahatlığı var... takma kafana canım...Geçmiş olsun canım. Normal geçiyor bir yaramazlık yok çok şükür ama sanki yeni evli gibi değiliz yaw sanki yıllanmışız gibi bu durum sinir ediyor bazen onun dışında normal. Seninde iyi geçiyordur inşallah cnm.
aman maşallah böcüğüm.. allah bozmasın. nice aylara inş... bu gelişmeyede çok sev indim canım.. çok iyi olmuş...gulsnn bana sormuşsn gıbı cvp verım barı
dün 7.ayımızı bıtırdık:asigim:ne cabk gectı bılınmez ama cok sefıyomm eşimi cokk
bıdeee artık eşiimn ptesıden ıtıbaren bana yakın olan şubede çalışcakkkkkk
aramısda 10 dk yol var mamalar yapıp götürüyomm
akşamları ataşehırdeydı ama artık hep yanımda olcak tabı ptesıden ıtıbaren:dance:
günaydınnnnn hepinize...
gulsun,nurdan opuyorumnanaktan dizi çekimleri ne oldu???
uzun metrajlı film çektim ben anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?