Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gulsunn h geldın
şu saate kadar ıdare ederdm sımdı eşşek kadan bı ılaç var onu ıctım mıdem ağzıma geldı bee
yokyok dahada ıcmem ben bnu

ne saatı nan hacı
bendede bı ara gerıydı yaz kış uyglamasını duzelttım oldu
sanada gecmıs olsn taze gelın

Hani şu metinlerdeki saat varya o bir saat geride nirden düzelteceğim yaw dur biraz karıştırayım. Sağ ol bu arada kuş taze gelin haha bir ayı geçti ne çabuk lo.

hoşbulduk kızlar..

valla ne olsun.. çok yorgun bir halde geldim işyrine... birazda sancım var.... ((((

sende ne var ne yok bakalım... nasıl gidiyor evlilik??

kızlar günaydın:))
ereğli hoşgeldin yoktun uzun zamandır???
bocuk doktorunu arayıp sorsaydın belki muadili bi ilaç verirdi sana???
kafana göre kesme ilacı.

Geçmiş olsun canım. Normal geçiyor bir yaramazlık yok çok şükür ama sanki yeni evli gibi değiliz yaw sanki yıllanmışız gibi bu durum sinir ediyor bazen onun dışında normal. Seninde iyi geçiyordur inşallah cnm.

gulsnn bana sormuşsn gıbı cvp verım barı
dün 7.ayımızı bıtırdık:asigim:ne cabk gectı bılınmez ama cok sefıyomm eşimi cokk
bıdeee artık eşiimn ptesıden ıtıbaren bana yakın olan şubede çalışcakkkkkk
aramısda 10 dk yol var mamalar yapıp götürüyomm
akşamları ataşehırdeydı ama artık hep yanımda olcak tabı ptesıden ıtıbaren:dance:

bugün dr gtcem zaten sorcam ama mıdem cok bbulanıyo yaa bıde ınanılmaz acıktırıyo mıdemde kurtlar var sankı
zabanan şarkı söyledılerde bısıler yedım

ayy şuan bı keyıf bendekı sorman ayoll
ayaklarımı uzattım yataktayımm ohhhhhbayanssulusmile

ama annenler bugün geliyordu değil mi :sinifsinif:

hadi gidelim o zaman bugün kız :)))
cutecim senin ihtiyacın yoktur gerçi ama sen de gel,senle de konuşur güleriz... :)))

pasaklııııı bir şey sordum :mymeka:

adaaaaaa çok özür dileriiiiiim :kedi: :kedi: :kedi: ya çok özür dilerim ben apar topar kapadım bilgisayarı hazırlandım geç kalmayalım spora diye
kuaföre yarın akşam gitmeyi düşünüyorum gitmediysen birlikte gidelim :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: hahhaaha süpermiş bende deniyim bunu

böcüüük doktor sana bi ilaç vermiş kullan diye yarım bırakma sakın
faydasından çok zararı var o ilaçların tedavi yarım bırakılırsa eğer

Sağ ol Nurdancım. Net bozuktu düzelti artıkın yuppi
Aaa düğünde gelen iki canlı çiçeği getirdik eve birine Nazlı biride Kaddafi koyduk ismini ona gülüyorum hala eşim dedi biri Nazlı diğeri Aslı olsun diye Aslı kim len diye çemkirdim hala düşünüyorum Aslı kimdi diye

Son düzenleme:
günaydın böcük gülsün ereğli
gelebildim sonunda
böcük çektirdin mi emarı
kızlar ben kendimi kendi evimde nedne bu kadar yalnız hissediyorum fikri olan var mı? kaç akşamdır ağlıyorum kocişide ağlatıyorum. adam evlendiğime pişmanım sanıyor.

Pasaklıcığım günaydın.
Hayır nan Uğur çizerim seni hhnaniknanik bana dedi Gülsüncüm:)

canım arada oluyor öylee.... zaten cicim asyları öyle uzunda sürmüyor... birde artık aldı seni.. sürekli yanındasınyaa... onun rahatlığı var... takma kafana canım...
ama sen süprizler yapabilriisin ona....:))
benim şimdilik yolunda canım... ağrılarım olmazsa daha iyi olcazda.. sürekli bir yerlerim ağrıyor işte....(

aman maşallah böcüğüm.. allah bozmasın. nice aylara inş... bu gelişmeyede çok sev indim canım.. çok iyi olmuş...

kızlar casper geldii....... hastalanmış... baya kötüymüş.. asma bugün daha iyimiş... gelir sanırım birazdan...

Mgciğim günaydın hep öyle oluyormuş ilk zamanlarda salya sümük çok ağladım hala üzülüyorum ama artık o kadar çok koymuyor alışacaksın sende olağan bir durum bu

günaydınnnnn hepinize....
ereglicim hoşgelmişsin tatlım :))) vallahi özlettin kendini....

mg_love...geçecek diyorum ya lütfen sıkma canını,hala elektrikler kesik mi sizde??? sana dair bir foto görmedik te...

böcükte keyif yapıyormuş yatağın üzerinde...ama mide bulantısı hayra alamet olmasın.....

caspercım da gelmiş...neden yoktu 2 gündür söylesin bakalım,merak ettik...

gulsun,nurdan opuyorumnanaktan dizi çekimleri ne oldu???
uzun metrajlı film çektim ben anacım

günaydınnnnn hepinize...
gulsun,nurdan opuyorumnanaktan dizi çekimleri ne oldu???
uzun metrajlı film çektim ben anacım

canım ben sezon finaline girdim dedim yaaa:umursamaz:
vayyyy uzun metrajlı haaa..... hadi bakalım......nurdanı sollayacaksın gibime geliyor canımkaydirigubbakcemile3

Sağ ol Adam. Anaa harbi kız Uğur haha mide falan birde sürekli tıkınma
Tıkınma demişken paso yiyorum a kahvaltıyı unutmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…