Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

efsn h geldın
neden göremıyorsunkı alla alla

nan ayağımı kırdı ereglımm alsanaalsanasmile
bıde sırıtıyoo ama ben bu resmı cok sefıyomm

pasaklımmm gördüm canım,ben dün gittim ya...seninle yine de giderdim ama cuma kardeşimin kınası ya misafirler gelir artık perşembeden o yüzden gelemem ((

sağol bitanem,kızım fena değil,ilaç kullanıyoruz işte..ahh bir meyve yese düzelecek ama yemiyor cadı işte..

ozman vitamin versen canım nutrigenin çok güzel vitamin şurupları var benim kızımda ağzına sebze ile ilgili hiçbişey sokmaz ne yaptıysam yediremedim nutrigen sebze şurubu çıkarmış onu içitiyorum şimdi artık kendi yemeğe başlayana kadar yapıcak fazla bişeyimiz yok

bizim oraya yakın olan kim var....cutecim ve pasaklım....
kızlar cuma günü sizi kınaya davet ediyorum.....
gelin nan çok eğleniriz...kocişleriniz de gelebilir...karışık oluyor bizde...
gerçi kına gibi olmayacak
yemekli düğün de diyebiliriz...bu da resmen düğün gibi olacak....
gelir misiniz???
işiniz yoksa...

kızlar ben obsesif-kompülsif olmuşum takıntı hastalığı,

evden veya işten çıkarken en 2-3 kez kontrol etmeden çıkamıyorumm onu araştırdım

Genelde doğumgünlerinde banada hüzün basar :)
olsun cnm eşin hatırlamış ya üzülme...:teselli:

çüşş 5 mısafr dıooo

dünkü ekşını bekliyolar ondan geldiler ama boşa bekliyolar :))

bende bebiş istiyorum artık

bekleyin ya ala ala herkez depreşti sonra hepberaber yapıp büyütçezz

gulsunn,cuteee, caspersy, efsun,bal, biricik, mg_love, sel, eregli, Pasakli, Cisil opuyorumnanaktan

ada günaydın cnm
fırında makarna seninmiydi cnm?? akşam yaptım çok güzel oldu biraz uzun sürdü pişmesi ama olsun güzeldi cnm..

bebişi olanlar ne diyosunuz çalışırken zormu?

zorlukları var tabi ama bence herşeye değer benim kızıma kayınvalidem bakıyo işle ev yakın olduğu için gündüz bikaçdefa görebiliyorum yedi alıyorum kızımı beraber yemek yapıyoruz yemek pişerken ona meyve yada yoğurt yediyorum sonra masayı kuruyoruz yemek ye kalk mutfağı topla derken saat 8,30a geliyo babsıyla beraber kızımla vakit geçiriyoruz baba kız oynarken ben ona çorba pişiriyorum yedir uyut derken saat 11 oluyo evi topla çamaşırları asla topla derken 12 de bende sızmış oluyorum gecede benim kızım hala çok kalkıyo bu gece 10 defa kalkmıştır mesela ama ben inan hiç şikayetçi değilim çok şükür herşeye

ikraa benim bebişim olursada kayınvalidem bakacak ayrı kalmaya dayanabilirmiyim bilmiyorum alaaah banada bebiş nasip etsin inşallaaah çok istiyoruum

pasaklımmm gördüm canım,ben dün gittim ya...seninle yine de giderdim ama cuma kardeşimin kınası ya misafirler gelir artık perşembeden o yüzden gelemem ((

ya gerçekten çok özür dilerim dün farkında olmadan kabalık yapmışım :kedi:
aceleyle çıkmaya çalışırken görmemişm yzdıklarını adam kızmadın di mi bana :gitme:

biz cuma gecesi yola çıkıyoruz kısmet olursa adacım
eğer ctesiye sarkarsa haberleşiriz mutlaka gelmek isterim opuyorumnanaktan

kızlar ben obsesif-kompülsif olmuşum takıntı hastalığı,

evden veya işten çıkarken en 2-3 kez kontrol etmeden çıkamıyorumm onu araştırdım

organik bende çok takıntılıyımdır acaba bende de mi böle bişi var :gitme:

Böcük albüme koy fotoları adi karı ben göremiyom burdan alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…