- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sağol bitanem,kızım fena değil,ilaç kullanıyoruz işte..ahh bir meyve yese düzelecek ama yemiyor cadı işte..
günaydın ,çok teşekkür ederim bitanem.valla diğer günler gibiydi işte..aileden eşim ve kardeşim dışında kimse hatırlamadı zaten,beni doğuran annem bilemafoldumbeneşim pasta almış sağolsun,üfledim işte mumları..hüzünlüydüm ama biraz nedense,öyle bilmediğim birşey vardı içimde..son günlerde üst üste pek iyi şeyler yaşamadım herhalde ondan oldu canım..
çüşş 5 mısafr dıooo
bende bebiş istiyorum artık
gulsunn,cuteee, caspersy, efsun,bal, biricik, mg_love, sel, eregli, Pasakli, Cisil opuyorumnanaktan
bebişi olanlar ne diyosunuz çalışırken zormu?
mafoldumben organik bende öyleyiimmm
Cnm aslında avantajıda olur unutup çıkıp gitmektense bi kaç kez kontrol etmek daha güzel olsa gerek.kızlar ben obsesif-kompülsif olmuşum takıntı hastalığı,
evden veya işten çıkarken en 2-3 kez kontrol etmeden çıkamıyorumm onu araştırdım
pasaklımmm gördüm canım,ben dün gittim ya...seninle yine de giderdim ama cuma kardeşimin kınası ya misafirler gelir artık perşembeden o yüzden gelemem((
bizim oraya yakın olan kim var....cutecim ve pasaklım....
kızlar cuma günü sizi kınaya davet ediyorum.....
gelin nan çok eğleniriz...kocişleriniz de gelebilir...karışık oluyor bizde...
gerçi kına gibi olmayacak
yemekli düğün de diyebiliriz...bu da resmen düğün gibi olacak....
gelir misiniz???
işiniz yoksa...
kızlar ben obsesif-kompülsif olmuşum takıntı hastalığı,
evden veya işten çıkarken en 2-3 kez kontrol etmeden çıkamıyorumm onu araştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?