Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklımmmm canım ya olur mu hiç öyle şey ne diye kızayım,görmediğini farkettim zaten...
cuma da çıkmazsanız gel mutlaka beklerim :)))

organik ben manyak gibiyim ütü ocak saç düzleştirici ketıl herşeyi kontrol ediyorum anahtarı aldığımı bilsem bile çıkarıp bakıyorum :gitme:

organik bende öyleyim tatlım.yatarken 2 kere bakarım vanalara kapılara bakarım yatarım sonra içime kurt düşer eşimi kaldırırım :roflol:
özelliklede saç düzleştiricimi hep takılı unuttuğumu düşünüp gün boyu kafayı yerim...
bende dağınıklık takıntısıda var.o yüzden evim hiç dağılmaz.oraya buraya bişi koyan misafirleride hiç sevmem

organikcim ...üzülme canım her insanın içinde olan bir şey aslında bu...
ben de yaparım arada...önemli olan abartılmaması...

pasaklım valla olabilir psikoloji bölümünde okudum kk da nettende baktım belirtilerim onu gösteriyo kapıyı kilitliyorum kapıyı elimle kaç kez kontrol ediyorum kapanmışmı diye korkuyorum delircem diye

organik ben manyak gibiyim ütü ocak saç düzleştirici ketıl herşeyi kontrol ediyorum anahtarı aldığımı bilsem bile çıkarıp bakıyorum :gitme:

aynen canım bende prizde fiş bırakmamaya dikkat ediyorum ütü falan kontrol etme huyum yokda ocak açıkmı buzdolabının kapağı açıkmı ışık açıkmı vs.....

ikraa benim bebişim olursada kayınvalidem bakacak ayrı kalmaya dayanabilirmiyim bilmiyorum alaaah banada bebiş nasip etsin inşallaaah çok istiyoruum

inşallah canım bende oyle diyodum dayanamam diyodum uyutup anneme bıraktığımda bile 10 defa arardım annemde iyiki bi kızın var diyip dururdu bana ama mecburiyetler olunca bırakmak zorunda kalıyoruz herşey onlar için zaten allah sanada istediğin zamanda bi bebeiş nasip eder inşallah canım

bende fişte takılı hiç bişi bırakmamaya çalışıyorum
unutursam da içim içimi yiyio akşama kadar eyvahedigeldismile

tamam adacım inşallah kısmet olursa geliriz :asigim:

Nurdan nerelerde yaa gelmedi hiç sabahtan beri

ne kötü şey bazı insan çeker kapıyı çıkar

organikcim ...üzülme canım her insanın içinde olan bir şey aslında bu...
ben de yaparım arada...önemli olan abartılmaması...

sağol canım keşke abartmasam ama ben abartıyorum off offff yenmem lazım bu iletti

Canım Sıkılıyooooooooooooooooooo
Acıktııııııııııııııımmmmmmmmmm

insanı bunaltıyo canım yaptığım şeyden eminim ama içime bi kuşku düşüyo mecbur tekrar bakıyorum :1no2:

aynısı bende de vardı önceden
kafa dolu olunca bence oluyor bu durum dikkatini veremiyorsun yaptığın şeye ve sonra aklına geliyo yapmamış gibi
şimdi eşim hep kontrol eder heryeri vanaları kapıları benim aklıma bile glmiyo
sende çok durma üstünde cnm
kafan boş olunca inan bişi kalmaz kendini üzme geçer cnm...

sağol tatlım inşallah bundan sonra dahada az bakmaya çalışcam arkama bakmadan çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…