organik bende öyleyim tatlım.yatarken 2 kere bakarım vanalara kapılara bakarım yatarım sonra içime kurt düşer eşimi kaldırırım :roflol:
özelliklede saç düzleştiricimi hep takılı unuttuğumu düşünüp gün boyu kafayı yerim...
bende dağınıklık takıntısıda var.o yüzden evim hiç dağılmaz.oraya buraya bişi koyan misafirleride hiç sevmem
pasaklım valla olabilir psikoloji bölümünde okudum kk da nettende baktım belirtilerim onu gösteriyo kapıyı kilitliyorum kapıyı elimle kaç kez kontrol ediyorum kapanmışmı diye korkuyorum delircem diye
inşallah canım bende oyle diyodum dayanamam diyodum uyutup anneme bıraktığımda bile 10 defa arardım annemde iyiki bi kızın var diyip dururdu bana ama mecburiyetler olunca bırakmak zorunda kalıyoruz herşey onlar için zaten allah sanada istediğin zamanda bi bebeiş nasip eder inşallah canım
organik bende öyleyim tatlım.yatarken 2 kere bakarım vanalara kapılara bakarım yatarım sonra içime kurt düşer eşimi kaldırırım :roflol:
özelliklede saç düzleştiricimi hep takılı unuttuğumu düşünüp gün boyu kafayı yerim...
bende dağınıklık takıntısıda var.o yüzden evim hiç dağılmaz.oraya buraya bişi koyan misafirleride hiç sevmem
aynısı bende de vardı önceden
kafa dolu olunca bence oluyor bu durum dikkatini veremiyorsun yaptığın şeye ve sonra aklına geliyo yapmamış gibi
şimdi eşim hep kontrol eder heryeri vanaları kapıları benim aklıma bile glmiyo
sende çok durma üstünde cnm
kafan boş olunca inan bişi kalmaz kendini üzme geçer cnm...
aynısı bende de vardı önceden
kafa dolu olunca bence oluyor bu durum dikkatini veremiyorsun yaptığın şeye ve sonra aklına geliyo yapmamış gibi
şimdi eşim hep kontrol eder heryeri vanaları kapıları benim aklıma bile glmiyo
sende çok durma üstünde cnm
kafan boş olunca inan bişi kalmaz kendini üzme geçer cnm...