Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynı kınalıdan bendede var cnm:roflol:
eşimi öldürdüm ama ben hala yaşıyorum üstüne bi koca daha aldım balığıma:roflol::roflol:
ama hala ufak ya büyümüyo
Bende alcam bi tane daha, ölür bide tek başına korkuyorum bakalım fırsat bulursam bi ara alıcam yane :)
onlar çok büyümüyor diye biliyorum canım ben

bırıcık bunu senın ıcın sımdık cektım haa

ahada eşimle benn:roflol:

Son düzenleme:
ben sevgililer gününde almıştım hediye olarak bize bayanssulusmile
şubattan beri yaşıyor.

eşim çok üzülmüştü öldüğünde balığı.öbürüde yanlız kaldı üzüntüsüne ölücek die kafayı yedi:roflol:gitti sarı bi balık aldı.15 tl verdi renklendiricili özel yem aldı.ama ya büyümüyolar ya bana öyle geliyo

Böcük sende de mi var balık, ya ben fotoları göremiyom diye yırtıyom burda knedimi

resım cıkmıyo sanırm neysemmm

bende yolda süreklı eve dönerım bişi unuttm mu dıe

efsn ne kadarlık evlısın kaç yasındasın

böcük bayıldım ben onlara nerden aldın nan onları yaaaa
bendede şeker kız candy hastalığı var hele terry ye hala aşığım canım aşkımmm çocukluk aşkım benim

Benim diğeri simsiyah bi japon teleskobuydu. Rahmetliyi sabah ölü buldum.
Bu da kaldı. Benim kocam çok kıskanıyo balıkları, onları seviyormuşum, ona vakit ayırmıyormuşum, kaç kere elini soktu alıp alıp fırlattı hayvanları

sel.....
bu yazılar gerçeği yansıtıyor değil mi???
yani anne ile ilgili olanlar....çok etkilendim boğazıma düğümlenen şey bir türlü çözülmüyor şu anda...ağlamamak için sıktım kendimi....

Son düzenleme:
Evet.

sel yok balık deıl cnm balığım vardı öldü adı portakaldı bıdahada almadıjm
dur resmı tekrar eklemeye calıscam eşşek kadar olmuş
senın ıcınde albm yapcamm

bırıcık bimden aldım 18 tl ıkısını ozmn keske diğer taşdevrı elemanlarıda alsaymışım

selcim allah rahmet eğlesin anneciğine boğazım düğümlendi yazdıklarını okurken ama eminimki sen çok güzel bi anne olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…