aynı kınalıdan bendede var cnm:roflol:
eşimi öldürdüm ama ben hala yaşıyorum üstüne bi koca daha aldım balığıma:roflol::roflol:
ama hala ufak ya büyümüyo
aynı kınalıdan bendede var cnm:roflol:
eşimi öldürdüm ama ben hala yaşıyorum üstüne bi koca daha aldım balığıma:roflol::roflol:
ama hala ufak ya büyümüyo
ben sevgililer gününde almıştım hediye olarak bize bayanssulusmile
şubattan beri yaşıyor.
eşim çok üzülmüştü öldüğünde balığı.öbürüde yanlız kaldı üzüntüsüne ölücek die kafayı yedi:roflol:gitti sarı bi balık aldı.15 tl verdi renklendiricili özel yem aldı.ama ya büyümüyolar ya bana öyle geliyo
böcük bayıldım ben onlara nerden aldın nan onları yaaaa
bendede şeker kız candy hastalığı var hele terry ye hala aşığım canım aşkımmm çocukluk aşkım benim
ben sevgililer gününde almıştım hediye olarak bize bayanssulusmile
şubattan beri yaşıyor.
eşim çok üzülmüştü öldüğünde balığı.öbürüde yanlız kaldı üzüntüsüne ölücek die kafayı yedi:roflol:gitti sarı bi balık aldı.15 tl verdi renklendiricili özel yem aldı.ama ya büyümüyolar ya bana öyle geliyo
Benim diğeri simsiyah bi japon teleskobuydu. Rahmetliyi sabah ölü buldum. Bu da kaldı. Benim kocam çok kıskanıyo balıkları, onları seviyormuşum, ona vakit ayırmıyormuşum, kaç kere elini soktu alıp alıp fırlattı hayvanları
sel.....
bu yazılar gerçeği yansıtıyor değil mi???
yani anne ile ilgili olanlar....çok etkilendim boğazıma düğümlenen şey bir türlü çözülmüyor şu anda...ağlamamak için sıktım kendimi....
sel..... bu yazılar gerçeği yansıtıyor değil mi??? yani anne ile ilgili olanlar....çok etkilendim boğazıma düğümlenen şey bir türlü çözülmüyor şu anda...ağlamamk için sıktım kendimi....
sel yok balık deıl cnm balığım vardı öldü adı portakaldı bıdahada almadıjm
dur resmı tekrar eklemeye calıscam eşşek kadar olmuş
senın ıcınde albm yapcamm