sel cim ilaç kullanmak istemedim,bnm bünye zayıf. yan etkilerinden korkuyorum o yüzden..hastalıklardan başım kalkmıyo zaten,yeni bir hastalıkla daha başedemem diye...
birde bi ara bi dünya ilaç içiyodum onuda içmiyim dedim..
neyse daha stres yapmıyım ben gülsün haklı..kapatıyım konuyu akşama test alır bakarım...
kızlar çok güldüm hala gülüyorum nedense çok komik geliyo
odamın camı parka bakıyo haliyle çocukların sesleri bitmiyo
adamın biri çocuklara diyoki hayvan yavrusu gibi ses yapmayın ayyyyyy hayvan yavrusu diyo bebelere :)):roflol:
töbe töbeee çocuk parkı yani nerede ses yapçaklar..benzetmeyede bak...
bnmde önceki evimin penceresi çocuk parkına bakıyodu evet çok zor ama napıcan...
hele bi kız vardı yaşıda var bayaa korosunu toplayıp bağıra bağıra şarkı sölüyolardı hergün..ona kızıyodum ama bak ,bişi demedim yinede evde söleniyodum
Benim adet günlerim normalde hiç şaşmaz, Şubat ayında 4 gün geçikti. Aslında biz sağlam korunuruz. Ama hemen aklıma hamile miyim acaba geldi. Hem bi sevinç var böyle içimde hem garip bi burukluk, düşüncelere falan dalıyorum, eşim zaten istemiyor ama olursa da olsun severiz dedi hep. Ama hamile değilsindir diyo inatla. Bende inatla hamileyim diyorum. İşte bişi alıncak bak sen git al hamile kadına eziyet ediilmez günah diyorum. Dedi ki sen hamile olma sorcam sana
Bi kaç gün sonra hastaneye gittim, tahlili verdim, ama kalbim güm güm atıyori dedi öğleden sonra gel, tabi bu arada herkesi ayağa kaldırdım hamileyim diye. Kayınvalidem,annem, görümcemler,kızkardeşlerim falan :roflol:
Bi gittim öğleden sonra yok Nasıl yıkıldım size anlatamam, gözümden damladı damlayacak yaş. Omuzlarım çöktü Eşimi aradım heycanla bekliyor noldu diye yok dedim sevindi
Eve geldim akşam benim moral sıfır. Beni tuttu duvara yapışştırdı, ben sana demedim mi hamile değilsindir diye. Dedim elleme beni Yavrusunu kaybetmiş bi anne olarak acım çok büyük
Meğer ne kadar istiyormuşum bir bebeğim olmasını Böle işte dertleşmek istedim
sell cnm benim işllh bigün gelicek
herkez burdan sırayla hamileyim diye yazıcak
zate çok uzun sürmez hergün dizi mizi derken
ilk haber nurdan ve ada dan gelir eminim :))