Benim adet günlerim normalde hiç şaşmaz, Şubat ayında 4 gün geçikti. Aslında biz sağlam korunuruz. Ama hemen aklıma hamile miyim acaba geldi.
Hem bi sevinç var böyle içimde hem garip bi burukluk, düşüncelere falan dalıyorum, eşim zaten istemiyor ama olursa da olsun severiz dedi hep.
Ama hamile değilsindir diyo inatla. Bende inatla hamileyim diyorum. İşte bişi alıncak bak sen git al hamile kadına eziyet ediilmez günah diyorum.
Dedi ki sen hamile olma sorcam sana
Bi kaç gün sonra hastaneye gittim, tahlili verdim, ama kalbim güm güm atıyori dedi öğleden sonra gel, tabi bu arada herkesi ayağa kaldırdım hamileyim diye. Kayınvalidem,annem, görümcemler,kızkardeşlerim falan :roflol:
Bi gittim öğleden sonra yok
Nasıl yıkıldım size anlatamam, gözümden damladı damlayacak yaş. Omuzlarım çöktü
Eşimi aradım heycanla bekliyor noldu diye yok dedim sevindi
Eve geldim akşam benim moral sıfır. Beni tuttu duvara yapışştırdı, ben sana demedim mi hamile değilsindir diye. Dedim elleme beni Yavrusunu kaybetmiş bi anne olarak acım çok büyük
Meğer ne kadar istiyormuşum bir bebeğim olmasını
Böle işte dertleşmek istedim
selllll gerçekten bu derece istiyormuymuşsun ya...kıyamam,deek ki farkında olmadan annelik içgüdümüz bizi ele geçiriyor...
Evet ama sizin öyle büyük bi engeliniz yok önünüzde, beklemeniz gereken bi durumyok yani.sell cnm benim işllh bigün gelicek
herkez burdan sırayla hamileyim diye yazıcak
zate çok uzun sürmez hergün dizi mizi derken
ilk haber nurdan ve ada dan gelir eminim :))
Hoş geldin canım nasıl olsun işte burdayız yine :)zemuszemusgünaydııın kızlaaar nasılsınız
Aynen canım, kesinlikle katılıyorum. Hayırlısı olsun diyorum. Ama içten içe o kadar üzülüyorum kiselllll gerçekten bu derece istiyormuymuşsun ya...kıyamam,deek ki farkında olmadan annelik içgüdümüz bizi ele geçiriyor...
bal benden gelmesin bir süre ne olur...
çok borcumuz var ya daha((
Evet ama sizin öyle büyük bi engeliniz yok önünüzde, beklemeniz gereken bi durumyok yani.
Ama ben askerlik bekleyeceğim daha, evliyim ma çocuk yapma özgürlüğüm yok
Hoş geldin canım nasıl olsun işte burdayız yine :)
Aynen canım, kesinlikle katılıyorum. Hayırlısı olsun diyorum. Ama içten içe o kadar üzülüyorum ki
Ne güzel sen kalmışsın ama bak. Rabbim hayırlı evlat versin inşallahcanım seni okadar iyl anlıyorumki evlendim dşimden dolayı 15 gün sonra antibiyotik kullanmam gerekiyodu doktor dediki hamile olabilirmisin bende olabilir dedim halbuki yeni evliydik daha korunuyoduk da test yaptı sonuç negatif tani ben nasıl üzüldüm sanki senelerdir çocuğum olmuyomuş gibi insanın içinde bi umut acaba mı diyosun bide eşimde heveslendi tabi bi ay sonra hamile kaldım sempatiksalakcinni
Ay bende patlarım, ben herkesi arar ilan ederim, saklayamam bensel..
canm zamanı gelince hayırlısıyla olur bebişiniz..
bende kesin öğrendiğimde herkese söylerim hamileyim die ama
eşim söylemeyiz dio 3 ay geçecekmişş
3 ay patlarım bee :))))
Aynen ben çok sık görüyorum rüyamda bebek emzirirken kendimi, hele bi kaç akşam önce erkek bebeğim vardı emzirdim, göğsümden sütler fışkırdı :kedi:adacımm kesinlikle annelik içgüdüsü..
benm rüyamda bebeğim vardı yok böyle bi duygu ya rüyadan uyanınca o kadr kötü hissettim ki kendimi..
sel..
canm zamanı gelince hayırlısıyla olur bebişiniz..
bende kesin öğrendiğimde herkese söylerim hamileyim die ama
eşim söylemeyiz dio 3 ay geçecekmişş
3 ay patlarım bee :))))
bal benden gelmesin bir süre ne olur...
çok borcumuz var ya daha((
Evet ama sizin öyle büyük bi engeliniz yok önünüzde, beklemeniz gereken bi durumyok yani.
Ama ben askerlik bekleyeceğim daha, evliyim ma çocuk yapma özgürlüğüm yok
Hoş geldin canım nasıl olsun işte burdayız yine :)
Aynen canım, kesinlikle katılıyorum. Hayırlısı olsun diyorum. Ama içten içe o kadar üzülüyorum ki
Yok canım ben ondan demedim, hani siz yapmak isteseniz bi engeliniz yok manasında söyledim.şeker hani cute hamilemiyim değilmiyim stresinde ya anlat konu değişsin deid ya sendne benzer bişi anlattın ya o bakımdan konu değişmedi ki dedim
kuzum sen kaç yaşındasin ki
Valla efsuncum benden tavsiye bekle bence, aha ben öle heveslendim, hava mı aldımsizinle bişey paylaşmak istiyorum çok erken biliyorum ama geçen ay 30 unda regl oldum 2 gün öne atar benim hep hiç sekmez yumurtlama günümde tahmini 12 13 14 olması lazım geçenlerde alerji oldum ilaç içmem lazım dı acaba dedim hamilemiyimdir çünkü alerji ilaçları çok etkili 19 unda kan tahlili yaptırdım çıkmadı bişey hamile değilim ama şimdi karnım ağrıyor batıyor akıntım varr hahh şimdi kesin regl oldum diyorum bi gidiyorum yok bişeyy böyle bişey yaşayan oldumu ohaoldumsmile
3 ay beklemek mi dayanamazsınız ki ben pazar günü öğrendim herkesi ayağa kaldırmıştım hatta eşim baba oldum diye öğlene kadar işe gitmemişti ne günlerdi beemasaya oturmak şekli bile değişmişti
Ay çok hoş yaaa... Rabbim bizede nasip etsin inşallah3 ay beklemek mi dayanamazsınız ki ben pazar günü öğrendim herkesi ayağa kaldırmıştım hatta eşim baba oldum diye öğlene kadar işe gitmemişti ne günlerdi beemasaya oturmak şekli bile değişmişti
İnşallah canım, bakalım. Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin inşallahsell iimm canım seni okadar iyi anlıyorumkii iki ay önce ara kanamam oldu nasıl korktum acaba dedim bi gittim yumurtlama kisti şoook olduumm 1 ay doğum kontrol hapı kullandım doktorum bu ay hamile kalma olasılığımın çok yüksek olduğunu söyledi napalım allaah verirse olur herşey zamanı gelince oluyoo sıkma canını o duyguyu çok iyi biliyorumm
Yok balım ondan demedim mutlaka herkesin kendine göre vardır bişileri.sen hergün ambiyans yap
setten eve gelme
üstüne romayıda yak !! bi süre olmasın dee
varmı ihtimal cnm hergün settesin :))
nerden biliyon cnm bizim engelimizin olmadığını
herkezin var işte bi engeli(
ben herkezin performansına dayanarak dizi listelerine dayalı konuşuyom cnm :))
olur olur üzülme Allah bi kolaylık verir
ben hayırlı zamanı bekliyorum canım öyle diyimsell yapma güzelim napalım allaaah bizede nasip eder hayırlı bi evlat olacaksa olsun hakkımızda hayırlısını dileyelim
Evet kapatalım, ben iyice kuduruyom yoksa.:roflol::roflol:
vayy vayy :))))
bencede eşim benden önce söyler herkesee
ayy bebiş konusunu kapatıyorumm...
çok bebiş der olduk bu araa
Ay çok hoş yaaa... Rabbim bizede nasip etsin inşallah
İnşallah canım, bakalım. Rabbim sanada hayırlı evlatlar versin inşallah
Yok balım ondan demedim mutlaka herkesin kendine göre vardır bişileri.
Ama sen hamile kalmış olsan mesela, doumunda hamileliğinde kocan yanında olacak, ama benim olmicak, o yüzden edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?