Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım hepsiburada da 290 dan 219 a düşmüş.. sanırım üründe genel bir indirim var... ayrıca orda 54 tane yorum var ve hepside çok olumlu... yani kötü birşey çıkcağını sanmıyorum...

sanada maşallah canım inşalah hep boyle devam eder benimde 3 görümcem var hepsi benden büyük hepsinide çok severim

pasaklı bende bu cümleye takıldım cnm...ne kadar sinir bozucu,neden evlenmeden önce farketmedinki bunları ya da farkedip göze aldın ?

cnm eşinde bitiyor iş ama nereye kadr sen katlanırsın hiç düşünmüyormu
kafana takma takınca düzelmiyor çünkü
seninki çok bağlı belli ama sanada saygı duyması lazım artık sizde ailesiniz ya (

arada kayınvalidem pazar gününe beraber plan yapar şöyle yapalım buraya gidelim beraber diye..
ben bişi demeden eşim bizi katmayın planlara der bende sırıtırım :)))))

sende çok şanslısın casper kıymetini bil kocanın
nası ediyon nan :)

ömrünün en güzel yılları böyle geçip gidicek işte...
kimse susuosun die madalya da vermicek
onlara bişey olunca bellki o zaman biraz rahat edersin ...
allah yardımcın olsun işin çok zor..

la nurdan tuzun kuru atıp tutuyon
her erkek bir olmuyo cnm
kimi anasını görmez kimi karısını görmez
çeşit çeşit bunların türü

değil tatliım ama kartlara gene girdim
dünkü paspas almasaydım gene düşünürdüm neyse ya takipteyim
elbet yaparım bişiler

iyidir hoşturr ama vermem bebişimi kimseye :))))

torununa bakıyo çünkü anneannesi gibi deil annesi gibi davranıyo..
bende buna tahammül edememm..
geçen akşam yemeğe gittk görümceme
diğer görümcem kayınvalidemler falann..
akşam kalktık ufaklık mızmızlanmaya başladı annee beni de götür diyee (anne dediği anneannesi oluyoo)
hemen aldı onu da götürdü bende kızdım U... senin torunun çocuğun deil bi annesi gibi davranma die..
ama napm dayanamıom dioo

benim kayınvalidemde iyidir hoştur ama bazen sıkıyomuş gibi geliyo kandil akşamı ordaydık, dün akşam ordaydık (kuran okuttular)bu akşam için gene gelin diyo saat geç olmuş kalkıcaz kalkıyomusunuz diyo sabah işe gidicez aslında biliyo bende biraz patladım galiba dün akşam sonrada üzüldüm yok evimizde duralım artık dedim dolapta yemeğim var bozuluyo atıyorum.İnanın kendi aileme bile hafta veya 10 günde bi gidiyorum evime alışmak için işten gidiyorum eve insan zaten eşofmanı çektimi ayağına işte yaptımı çıkası gelmiyo evinden sizde bu duyguyu bilirsiniz valla kızdıysada bozulduysada napim yaa bende yeni evliyim evimde durmak istiyom

Evet haklısın canım.
Öyle zorki , yine benim ki Pasaklıya göre bi nebze iyi.
O daha kötü, benimki bana laf dedirtmez en azından.
Ama kadın hep ne yapmamız gerektiğini hatırlatır.
Mesela görümcemin doğum günü vardır arar, Çocum bu gün ablanızın doğum günü arayın ha falan der böyle.
Kışın 1 ay bende kaldı çıldırttı beni, tabi onun bundan haberi yok.
Benim kide bana salla gitsin,önemseme,duyma bilmem ne dedi durdu.
Bunlarda ilişkiyi zayıflatan şeyler.
Anlıyorum canım seni, ama bak ne güzel annen arkanda.

Ben bu akşam üstü konuşmayı planlıyorum ama kaç gündür uykusuz bilmiyorum napıcam

Benimki asla anasıyla aynı binada oturmaz.madem beraber olucaktım nie evlendim der.herkesten uzağım kafam rahat valla.
ama kayınvalidemide severim.çok düşer üstüme.iş güç hiç yaptırmaz.biraz fazla konuşur oda muhabbet falan ben sevmem aşırı konuşmayı.ama trakyalılar konuşurlar napalım kaydirigubbakcemile3

Boşver takma iyi yapmışsın ,hiçte üzülme, baştan tut zaten

gulsunumm güle güle kullan tencereni..güzel güzel yemekler yap bitanem..
pasaklımm işin çok zor gerçekten senin,allah sabır versin bitanem..zamana bırak bakalım biraz belki değişir eşininde fikirleri..annesine düşkün olmayan erkekte nadirdir güzelim yaa.hepsinin içinde var o anne aşkı..çoğuda şu anne-eş dengesini kurmayı beceremiyor bitanem..inan yoldan 10 erkek çevirsen 7si böyle çıkar.benim eşimde aynıdır,annesine hayatta laf söyletmez,tek erkek çocuğu birde.bende 5 senede öğrendim tabi huyunu kurdum dengeyi artık ne yapayım,kayınvalidemede laf söylemiyorum ama kendimede söyletmiyorum..

boshayallersmile böyle bir şey aklımın ucundan geçmedi hiç
var mıdır ki böyle şeyler gerçekten

Canım yaaa ne kadar zor
Benimki bazen diyo işim olsa orda annemle otururdum, diye.
Bende öyle bişeye kalkıştığın gün beni kaybettiğin gündür diye

ben bazen bu işi bırakmak istiyorum çünkü nefret ediyorum buradan
eşim hemen bırak der ya aşkım saçmalama nasıl geçinicez ben kirayla faturalara çalışıyorum derim
Ee toplıycaz eşyaları yerleşicez annemlere der
O gün bugündür işi bırakıyım diye geçirmedim aklımdan
Asla istemem onlarla oturmayı

eşin tek çocukmu pasaklım

yok hayatım ikide görümcem var
kocamın bonusu
biri eşimden 1 yaş büyük o melek gibidr çok severim iyi de anlaşırız şükürler olsun
diğeride eşimden 5 yaş falan büyük onunla yıldızlarımız barışmadı pek

canm boşver fazla takılmaa..
baştan nasıl alışırlarsa öyle gider..
biz ilk evlendiğimizde de haftada 1 gidiyorduk şimdide istisna bişi olmassa 1 kez gidiyoruzz..
ilk başlarda kayınpederim arıyordu hergün gelin gelin die..
eşim de evimiz ayrı bizim hergün hergün ne işimiz var dedi :)
aramadılar bi daha..

balcım
atıp tutmuyorum
ömür böyle geçer mi be güzelim????
ha düzelir ha düzelir diye mi bekicek ?

casper sölesene nan nolcak desen .)))

pasaklı kayınvalidenle konuşmayı denesen eşine sölermi
mesela desen anne biz birbirimiz vakit ayıramaz olduk
aramız çok bozuk filan belki annesi ona öğüt verir olmazmıki??
annesimi yönlendiriyor bide o var??

İşte bu konuda ikimizinkide aynı zihniyette. Kışın bi ara işi bırakmaya kalktım aynı şeyi söyledi bana.
Bende şimdilik sesimi çıkarmıyorum.
yanii dimi haftada 3-4 kez görüşüyoruz nerdeyse

eşimde keşke bakarız anne falan deyip geciştirseydin diyo ama napim işte olmuyo anlamıyolar
He de geç. Kocana da sorma böyle demesemiydim keşke, alınmış mıdır falan deme
Allahım bana bak kaynana gelin uzmanı kesildim şurda iki dakkada :1closedeyes:

yeni evlendiğimizde yoruluyorum die kayınvalideme gidiyoduk yemeğe 2 akşamda bir falan rahat geliyodu banada hazıra konmak.evlerimiz arabayla 15 dk falan.ama zamanla bu durum bana batmaya başladı halbuki kadının hiç bişi yaptığı yok.evimi çok seviyorum çnkü artık eşimle kendim yemek istedim 1 senedir falan öyle şuanda haftada bi uğrarsak uğruyoruz okadar.eşimin zaten iş stresi var hiç gitmek istemiyor.gitsekte yarım saat yemek yiyip hemen hadi hadi diip duruyo.kayınvalideme diyorum anne benden bilmeyin oğlunuzu biliyosunuz.oda dio siz evinizde mutlu olun isterseniz seyrek gelin kızım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…