bublee hoşgeldnn canmmmmm
buble hoşgeldin cnm...
güle güle kullan gülsünüm,niye ucuzki bnm bi ara anlattığım olay olmasın korkutmak istemem ama..eline aldınmı ağırmı böle..
ben dedim sana ama bence düdüklü felan diildir basit şelerini yapıyolardır ya da 2 türlüsü var,çünkü gördüm böle orjinalini buradan çıkmaz yani o kalite..sen bi dene cnm bakalım bende alırım memnun olursan..
organikk hoşgeldn canmm...
ikracmm ne güzel canmm maşallah..
bizde şükür iyiyiz görümcelerimle de kayınvalidemle de arada bazı şeylere kızıyorum ama o da normal..
4 görümcem varr hepsiyle de çook iyiyizz..
hele birine bayılıyorumm mutfakta harikaa bi hatun yaa neler neler yapıooo
nasıl yapıcam onu biricik biliyorsan söylesene formülünü
anneme herşeyi anlatmam kavgalarımızı falan bilmez ama bazen dertleşirim işin içinden çıkamıyorsam akıl alırım
anneme bi gün dedim ki konuşurken ileride bi gün evimiz olursa kayınvalidemlerle aynı apartmanda olacakmış
ya karşılıklı iki daire alacakmışız yada altlı üstlü olacakmışız
ben pek gönüllü olmadım bu işe kocam sen ister gel ister gelme ben gidicem diyor dedim
annem bana nasıl kızdı biliyor musunuz
olmaz öyle şey biz seni köle mi verdik oraya toplar çantanı gelirsin dedi
bal ev konusuna hiç girmiyim
evimiz kira canım kayınvalidemlere 10 15 dk uzaklıkta
onlar avcılarda biz beylikdüzündeyiz
benim kendi ailemde avcılardaydı ben yine de ikisinden de uzak olmak istedim
eşimle anlaşamadık beylikdüzüne zor ikna oldu karambole geldi açıkçası biraz
şimdi ortada fol yok yumurta yok ileride ev alınırsa annesiyle aynı apartmanda oturulacak şekilde alacakmışız
ya alt alta ya karşılıklı olacakmış
ben istemiyorum diyorum ama sen ister gel ister gelme ben o şekilde ev alıcam diyor
ben adamın umrunda değilim ki önce annesi en son ben
arada kayınvalidem pazar gününe beraber plan yapar şöyle yapalım buraya gidelim beraber diye..
ben bişi demeden eşim bizi katmayın planlara der bende sırıtırım :)))))
ömrünün en güzel yılları böyle geçip gidicek işte...
kimse susuosun die madalya da vermicek
onlara bişey olunca bellki o zaman biraz rahat edersin ...
allah yardımcın olsun işin çok zor..
evt canım... 300 e falan da var başka sitelerde....
FSSLER VITAQUICK 6 LT DDKL TENCERE - Buharl Piiriciler/Ddkl Tencereler
canım bu siteden aldım... 178 TL ye kredi kartına 7 taksit:))
inşallah artmaz canım.. aslında cuzi bir rakammm oluyor taksitleri ama sen bilirisn tabi yinede:))
casper ne güzel yaa..hep özenmişimdir iyi bir kayınvalide ,ilgili ,anlayışlı,modern....
olsa idi yakınımda olsa idi gözümü kırpmadan bebeğimi verirdim baksın..
ama şimdi 2 gün bırakamam öle bişi olsa..
cnm
sende çok şanslısın casper kıymetini bil kocanın
nası ediyon nan :)
-
Evet haklısın canım.aşırı anneci erkekde çok zordur valla canım ya allah sana ve pasaklıya kolaylıklar versin eşlerinizinde inşallah bu durumu düzelir ama asıl sorun annelerinde daha ne bekliyosunki evlenmiş gitmiş oğlumda oğlum demenin bi manası var mı yuvasında mutlu olsun yeter demen gerekirken
Anlıyorum canım seni, ama bak ne güzel annen arkanda.nasıl yapıcam onu biricik biliyorsan söylesene formülünü
anneme herşeyi anlatmam kavgalarımızı falan bilmez ama bazen dertleşirim işin içinden çıkamıyorsam akıl alırım
anneme bi gün dedim ki konuşurken ileride bi gün evimiz olursa kayınvalidemlerle aynı apartmanda olacakmış
ya karşılıklı iki daire alacakmışız yada altlı üstlü olacakmışız
ben pek gönüllü olmadım bu işe kocam sen ister gel ister gelme ben gidicem diyor dedim
annem bana nasıl kızdı biliyor musunuz
olmaz öyle şey biz seni köle mi verdik oraya toplar çantanı gelirsin dedi
Boşver takma iyi yapmışsın ,hiçte üzülme, baştan tut zatenbenim kayınvalidemde iyidir hoştur ama bazen sıkıyomuş gibi geliyo kandil akşamı ordaydık, dün akşam ordaydık (kuran okuttular)bu akşam için gene gelin diyo saat geç olmuş kalkıcaz kalkıyomusunuz diyo sabah işe gidicez aslında biliyo bende biraz patladım galiba dün akşam sonrada üzüldüm yok evimizde duralım artık dedim dolapta yemeğim var bozuluyo atıyorum.İnanın kendi aileme bile hafta veya 10 günde bi gidiyorum evime alışmak için işten gidiyorum eve insan zaten eşofmanı çektimi ayağına işte yaptımı çıkası gelmiyo evinden sizde bu duyguyu bilirsiniz valla kızdıysada bozulduysada napim yaa bende yeni evliyim evimde durmak istiyom
pasaklıcım teşekkür ederim canım...
ahh canım yaaa... diğer konuda da gerçekten üzüldüm sana... peki bir baktırsan kocanaa... yani birşeyler yapılmış olmasın..... sonuçta severek aşla evlendiniz...
Canım yaaa ne kadar zor
Benimki bazen diyo işim olsa orda annemle otururdum, diye.
Bende öyle bişeye kalkıştığın gün beni kaybettiğin gündür diye
eşin tek çocukmu pasaklım
Boşver takma iyi yapmışsın ,hiçte üzülme, baştan tut zaten
benim kayınvalidemde iyidir hoştur ama bazen sıkıyomuş gibi geliyo kandil akşamı ordaydık, dün akşam ordaydık (kuran okuttular)bu akşam için gene gelin diyo saat geç olmuş kalkıcaz kalkıyomusunuz diyo sabah işe gidicez aslında biliyo bende biraz patladım galiba dün akşam sonrada üzüldüm yok evimizde duralım artık dedim dolapta yemeğim var bozuluyo atıyorum.İnanın kendi aileme bile hafta veya 10 günde bi gidiyorum evime alışmak için işten gidiyorum eve insan zaten eşofmanı çektimi ayağına işte yaptımı çıkası gelmiyo evinden sizde bu duyguyu bilirsiniz valla kızdıysada bozulduysada napim yaa bende yeni evliyim evimde durmak istiyom
İşte bu konuda ikimizinkide aynı zihniyette. Kışın bi ara işi bırakmaya kalktım aynı şeyi söyledi bana.boshayallersmile böyle bir şey aklımın ucundan geçmedi hiç
var mıdır ki böyle şeyler gerçekten
ben bazen bu işi bırakmak istiyorum çünkü nefret ediyorum buradan
eşim hemen bırak der ya aşkım saçmalama nasıl geçinicez ben kirayla faturalara çalışıyorum derim
Ee toplıycaz eşyaları yerleşicez annemlere der
O gün bugündür işi bırakıyım diye geçirmedim aklımdan
Asla istemem onlarla oturmayı
yok hayatım ikide görümcem var
kocamın bonusu
biri eşimden 1 yaş büyük o melek gibidr çok severim iyi de anlaşırız şükürler olsun
diğeride eşimden 5 yaş falan büyük onunla yıldızlarımız barışmadı pek
He de geç. Kocana da sorma böyle demesemiydim keşke, alınmış mıdır falan demeyanii dimi haftada 3-4 kez görüşüyoruz nerdeyse
eşimde keşke bakarız anne falan deyip geciştirseydin diyo ama napim işte olmuyo anlamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?