balcım
atıp tutmuyorum
ömür böyle geçer mi be güzelim????
ha düzelir ha düzelir diye mi bekicek ?
güzelim benim eşim gibi yapsın demiyorum kikuşum naspsın ki
kavgamı etsin hergün??
adam belli çok düşkün işte anasına
senin eşin istisna bence
o yüzden sanıyonki her eş seninki gibi
ama değil inan bana..zamana bırakıcak başka çıkar yok gibi
canım hiç takma kafana .. ilk zamanlar herkesinki böyle... önemli olan eşin... ama sizde gitmeyin her akşam.. bahaneler bulun.. bu akşam şu içim var... bu akşam buraya gitcez diyin.. hafta 2 ye falan düşürün .. sonrada hafta da 1e... bizimkide böyleydi.. onu anlıyordum... kıramıyordum... hatta ilk zamanlar arkamızdan ağlardı.... ama hergün konuşmamızda akşama yemeğe gelin derdi... ben bakarız derdim oğlu anne işimiz var derdi.. ve gtimemeye başladık... şimdide hafta 1 gün onalra 1 günde benimkilere gidiyoruz...benim kayınvalidemde iyidir hoştur ama bazen sıkıyomuş gibi geliyo kandil akşamı ordaydık, dün akşam ordaydık (kuran okuttular)bu akşam için gene gelin diyo saat geç olmuş kalkıcaz kalkıyomusunuz diyo sabah işe gidicez aslında biliyo bende biraz patladım galiba dün akşam sonrada üzüldüm yok evimizde duralım artık dedim dolapta yemeğim var bozuluyo atıyorum.İnanın kendi aileme bile hafta veya 10 günde bi gidiyorum evime alışmak için işten gidiyorum eve insan zaten eşofmanı çektimi ayağına işte yaptımı çıkası gelmiyo evinden sizde bu duyguyu bilirsiniz valla kızdıysada bozulduysada napim yaa bende yeni evliyim evimde durmak istiyom
teş.ederim canım....gulsunumm güle güle kullan tencereni..güzel güzel yemekler yap bitanem..
casper sölesene nan nolcak desen .)))
pasaklı kayınvalidenle konuşmayı denesen eşine sölermi
mesela desen anne biz birbirimiz vakit ayıramaz olduk
aramız çok bozuk filan belki annesi ona öğüt verir olmazmıki??
annesimi yönlendiriyor bide o var??
canm boşver fazla takılmaa..
baştan nasıl alışırlarsa öyle gider..
biz ilk evlendiğimizde de haftada 1 gidiyorduk şimdide istisna bişi olmassa 1 kez gidiyoruzz..
ilk başlarda kayınpederim arıyordu hergün gelin gelin die..
eşim de evimiz ayrı bizim hergün hergün ne işimiz var dedi :)
aramadılar bi daha..
Canım yaaa kıyamam sana ben :teselli:cute düşün işte ben onun gözünde o kadar değerliyim
ben umrunda değilim onun kızlar inanın çok zoruma gidiyor
varsa yoksa ailesi
ileride onlara ben bakacakmışız evlerimiz ayrı bile olsa ileride zaten birleşecekmiş
ya iki kızı var bu kadının damatlar el oğlu oluyor da ben el kızı olmuyor muyum
evlenmeden önce farkedemedim resmen kör olmuşum ya başka bişi diyemiyorum buna
insan hiç mi anlamaz hiç mi hissetmez ya ne aptalmışım
sel ne kadar güzel kocan sana laf söyletmiyor bana isteyen istediğini söylüyor
bizimkide onlar büyük ne derse haklı sen haketmişsindir diyor
ben açık açık dedim ki sen kocam olarak beni korumayacaksan bana herkes istediğini söyleyecekse ben kendimi korumasını bilirim bundan sonra
şimdi öyle yapıyorum birisi bana bişi dediyse susmuyorum beklemiyorum kocam korusun diye
ben kendimi korurum gerek yok ona
nas felak ta bi işe yaramıo güzelim hocaya bende dedim hep okuyorum yasin de okuyorum ayetel kürsi de dedim olmaz öyle dio adam...pasaklıcım... olurmu olur.... baktırmakta fayda var.. ne kaybediceksinki???
ha baktırmak istemiyorsan da sürekli nas ve felak dualarını oku kendine, eşine ve evine.... eşinin şamğuanına birazcık sirek damlat.... evin temizlik suyuna azcık sirek damlat... kapının eşiğini bu suyla sil...
bunalrı yapmakla kaybedeceğin hiçbirşey yok tatlım....
İşte bu konuda ikimizinkide aynı zihniyette. Kışın bi ara işi bırakmaya kalktım aynı şeyi söyledi bana.
Bende şimdilik sesimi çıkarmıyorum.
He de geç. Kocana da sorma böyle demesemiydim keşke, alınmış mıdır falan deme
Allahım bana bak kaynana gelin uzmanı kesildim şurda iki dakkada :1closedeyes:
canım hiç takma kafana .. ilk zamanlar herkesinki böyle... önemli olan eşin... ama sizde gitmeyin her akşam.. bahaneler bulun.. bu akşam şu içim var... bu akşam buraya gitcez diyin.. hafta 2 ye falan düşürün .. sonrada hafta da 1e... bizimkide böyleydi.. onu anlıyordum... kıramıyordum... hatta ilk zamanlar arkamızdan ağlardı.... ama hergün konuşmamızda akşama yemeğe gelin derdi... ben bakarız derdim oğlu anne işimiz var derdi.. ve gtimemeye başladık... şimdide hafta 1 gün onalra 1 günde benimkilere gidiyoruz...
teş.ederim canım....
bizimkilerin bir kere kızım dedini duymadım ,hep ismimle hitap ediyolar..bunu daha eşime demedim..
bende onlara anne-baba demesem isimleriyle hitap etsem ... bey ,...hanım gbi nasıl olur acaba
Pasaklı çok sık gidermiisniz kayınvalidene yada o çok sık gelirmi?
ula benimki bana nerdeyse 7-8 aydır gelmiyo küscem.ama artık çağırmıyom madem gelmiyo kendi bilir eşimde çağırma gelirse gelir gelmesse gelmez dio
kayınvalidem arkamdan laf etmez hiç sanmam etse bile eşim ettirmez bağırır susturur.
ama ben onun arkasından ediyom eşime valla kırıldığım noktalarla ilgili.özellikle gelmediği için
her konuştuğumuzda akşama yemeğe çağırır bende bişi diemem eşime sor anne biliyosun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?