Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım
atıp tutmuyorum
ömür böyle geçer mi be güzelim????
ha düzelir ha düzelir diye mi bekicek ?

kuşum naspsın ki
kavgamı etsin hergün??
adam belli çok düşkün işte anasına
senin eşin istisna bence
o yüzden sanıyonki her eş seninki gibi
ama değil inan bana..zamana bırakıcak başka çıkar yok gibi

balcmm özel bişi yapmıyorum ki ama :))))
en basitinden
ama akşam eve geçince geçtiğimi haber vermek için;

Huzur bulduğum, biz olmanın sevincini gururunu yaşadığım, yarınımı düşünürken mutlu olduğum yerdeyim.. ..Evimizdeyim.. diye msj attım kocacıma..
çook hoşuna gitmiş yazdı da yazdı :))))
aşkım benm yaa

cute düşün işte ben onun gözünde o kadar değerliyim
ben umrunda değilim onun kızlar inanın çok zoruma gidiyor
varsa yoksa ailesi
ileride onlara ben bakacakmışız evlerimiz ayrı bile olsa ileride zaten birleşecekmiş
ya iki kızı var bu kadının damatlar el oğlu oluyor da ben el kızı olmuyor muyum

evlenmeden önce farkedemedim resmen kör olmuşum ya başka bişi diyemiyorum buna
insan hiç mi anlamaz hiç mi hissetmez ya ne aptalmışım

sel ne kadar güzel kocan sana laf söyletmiyor bana isteyen istediğini söylüyor
bizimkide onlar büyük ne derse haklı sen haketmişsindir diyor
ben açık açık dedim ki sen kocam olarak beni korumayacaksan bana herkes istediğini söyleyecekse ben kendimi korumasını bilirim bundan sonra
şimdi öyle yapıyorum birisi bana bişi dediyse susmuyorum beklemiyorum kocam korusun diye
ben kendimi korurum gerek yok ona

amaaan ben bnmkini anlatmıyım en iyisi..zaten düşününce gıcık oluyom aramız bozulmasın iice bnmki üzülüyo sonra..ben napıyım die...huyları böyle dio..

güzelim benim eşim gibi yapsın demiyorum ki
eşiyle de özel zamanları olmalı onu diyorum
annesiyle hiç börüşmesin demiyorum.

Pasaklı çok sık gidermiisniz kayınvalidene yada o çok sık gelirmi?
ula benimki bana nerdeyse 7-8 aydır gelmiyo küscem.ama artık çağırmıyom madem gelmiyo kendi bilir eşimde çağırma gelirse gelir gelmesse gelmez dio
kayınvalidem arkamdan laf etmez hiç sanmam etse bile eşim ettirmez bağırır susturur.
ama ben onun arkasından ediyom eşime valla kırıldığım noktalarla ilgili.özellikle gelmediği için
her konuştuğumuzda akşama yemeğe çağırır bende bişi diemem eşime sor anne biliyosun derim

Son düzenleme:
canım hiç takma kafana .. ilk zamanlar herkesinki böyle... önemli olan eşin... ama sizde gitmeyin her akşam.. bahaneler bulun.. bu akşam şu içim var... bu akşam buraya gitcez diyin.. hafta 2 ye falan düşürün .. sonrada hafta da 1e... bizimkide böyleydi.. onu anlıyordum... kıramıyordum... hatta ilk zamanlar arkamızdan ağlardı.... ama hergün konuşmamızda akşama yemeğe gelin derdi... ben bakarız derdim oğlu anne işimiz var derdi.. ve gtimemeye başladık... şimdide hafta 1 gün onalra 1 günde benimkilere gidiyoruz...

gulsunumm güle güle kullan tencereni..güzel güzel yemekler yap bitanem..
teş.ederim canım....

Son düzenleme:

canım güzel bir düşünce ama ben kayınvalidemden bunu asla istemem boşver

olumunekankayizsmile
bundan sonra bende mesafeyi koruyacam olmuyo böyle şimdi ramazan geliyo dahada üstelerler

pasaklıcım... olurmu olur.... baktırmakta fayda var.. ne kaybediceksinki???
ha baktırmak istemiyorsan da sürekli nas ve felak dualarını oku kendine, eşine ve evine.... eşinin şamğuanına birazcık sirek damlat.... evin temizlik suyuna azcık sirek damlat... kapının eşiğini bu suyla sil...
bunalrı yapmakla kaybedeceğin hiçbirşey yok tatlım....

casper biliyom cnm formül olsa hepimiz aynını yapardık
senin eşinde istisna sanırım değerini bil cnm...

pasaklım ya eşin hakkatten sinir etti beni
sen bence çok takarsan sağlığından olursun
hergün kavgaya döküp çok yüz göz olma bence
arada mesafe bırak ve sana saygı duymasını sağla

kayınvalide farkında değilmi peki
senin rahatsız olduğunun bu konulardan??

Canım yaaa kıyamam sana ben :teselli:
iyi yapıyorsun bekleme zaten başkalarının seni korumasını.
Unutma sen hakkını aramazsan kimse senin hakkını aramaz.
Bizi tek yıpratan çevremizdeki insanlar oldu, yoksa bizim birbirimizle birebir problemimiz yok.
Bana diyor ki askere gideyim geleyim herşey çok daha güzel olacak, bende ozamana kadar sabretmeye çalışıyorum.
Yani benim ki yaptığı hataların farkına varıyor.

Senin kocanın gözüğnü korkutman gerek, seni kaybetme ihtimali olduğunu bilsin bence

bizimkilerin bir kere kızım dedini duymadım ,hep ismimle hitap ediyolar..bunu daha eşime demedim..
bende onlara anne-baba demesem isimleriyle hitap etsem ... bey ,...hanım gbi nasıl olur acaba

Valla ben eşime kızdığımda beni çok üzdüğünde hemen şikayet ederim kayınvalideme gerekirse babasına.
Pasaklı sende bi şekilde etsen???

balcmm..
ben diyorum zaten eşim bana hayatın en değerli hediyesi..
ayy çok konuştm nazar değdircem yine ben kendi kendimizee

nas felak ta bi işe yaramıo güzelim hocaya bende dedim hep okuyorum yasin de okuyorum ayetel kürsi de dedim olmaz öyle dio adam...
bişi varsa gidecek okutacak baktıracak bi
beni biliosunuz ben neler yaşadım ama yapmı birileri bişi kimdir bilmiyorum klimseyide suçlamıyorum ama suan çok şükür iyiyim...

doğru diyon fıstık

öyle yapmam lazım bende senin gibi istiyorum aslında ama annemlere gidince dönmek istemiyom :gitme: zaten 3-4 gün orda olunca fırsaatta kalmıyo

bizimkilerin bir kere kızım dedini duymadım ,hep ismimle hitap ediyolar..bunu daha eşime demedim..
bende onlara anne-baba demesem isimleriyle hitap etsem ... bey ,...hanım gbi nasıl olur acaba

çok sinir bozucu bişi..
genelde kızım derler de adımı söyleyecekleri zaman da diğer gelinin adını söylüyorlar :)))
sonra bi gülüşüyoruz :))))

ilk zamanlar çok sık giderdik gitmeyince küserlerdi
şimdi haftasonundan haftasonuna gidiyoruz
biz hep orada olduğumuz için onların gelmeye fırsatı olmuyor pek ama arada gelirler tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…