Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım güzel bir düşünce ama ben kayınvalidemden bunu asla istemem boşver

ya isteme açık açık
konuşmalarından mutsuzluğundan keyifsizliğinden hissettir
onlar soaruncada başla ufak ufak narkozu vermeye :)) denemeye deymezmi??

güzelim benim eşim gibi yapsın demiyorum ki
eşiyle de özel zamanları olmalı onu diyorum
annesiyle hiç börüşmesin demiyorum.

ama adam laf anlamıyo işte
arada dengeyi kuramıyo sorun orda

bizimkilerin bir kere kızım dedini duymadım ,hep ismimle hitap ediyolar..bunu daha eşime demedim..
bende onlara anne-baba demesem isimleriyle hitap etsem ... bey ,...hanım gbi nasıl olur acaba

kayınvalidem kayınpederim beni biriyle tanıştırırken gelinim değil kızım derler.
çünkü bizim kızımız yok,biz gelin almadık kız aldık derler

pasaklım ben olsam alttan alttan başkasını anlatıyomuş gibi dokundururum lafları.iyi sabırlısın.
kırmadanda anlatabilirsin bence.
ben espriyle bile karışık derim kız.ne kadar düşkün size benle ilgilenmiyo hiç die.
kayınvalidem sürekli derki oğlum benden çok karısını çok sevsinki sorun yaşamasınlar.
seviyorum kayınvalidemi ya.
yanında yakarım cigaramı karşılıklı içeriz.
o nadir içer

farkında değil mi de nasıl soru öyle
bunlar genç çiftler başbaşa olmalarını sağlamak onlara kalmış bişey..
bu kadar da rahtsız edilmes ki insanlar
kendileri düşünmesi lazım
tamam evlatları annesi babası ama bi yere kadar.
erkekler kadınların onları bırakamayacapından o kadar emn ki umurlarında olmuo.
evlenince bi aile olduğunun bilincine varmalı

Valla ben eşime kızdığımda beni çok üzdüğünde hemen şikayet ederim kayınvalideme gerekirse babasına.
Pasaklı sende bi şekilde etsen???
Bende öyle yapıyordum, kayınvalideme diyordum bişey olduğu zaman.
Baktım olsun çocum he de geç, öyle yapma, onun istemediği yere gitme falan diyor.
Aaaaaaaaaa dedim oğlu diye hep haklı buluyor. Artık söylemiyorum valla

ayyy benimkilerde aynıdır.... sağolsunlar....

biricik ooooooo seninkide istisna daha ne istiyonuz beee

susun şimdi şaplak geliyo

şurda detlerimizi paylaşıyoz bunlar ne diyo bak hele :))

Bende kayınvalidemin yanında içiyorum artık sigaramı.
4 tane görümcem var onlarla berabr içeriz hatta.

kayınvalidem kayınpederim beni biriyle tanıştırırken gelinim değil kızım derler.
çünkü bizim kızımız yok,biz gelin almadık kız aldık derler

bizimkilerinde kızları yok...ama edinmeye de niyetleri yok demek napalım..bende nelere rağmen saygıda kusur etmedim oğulalrından çok ararım..ama artık aramıcam pek..
daha demediğim bi kaç şeyler daha var çünkü ,hiç sallamıyolar varlığımı..bendende bu kadar napalım..

haklısın canım unutmayacağım bu dediklerini teşekkür ederim Şeniz

ben mutsuzsam bişiden memnun değilsem hemen belli ederim yüzümden suratım beş karış olur
tabii ki bazı şeylerden rahatsız olduğumu biliyorlar farkındalar ama amaan suratsız işte diyip geçiyorlardır eminim ki

yok canım korkmuyor onun gözü umrunda değilim ki
kaç defa denedim ama umrunda olmadı
oturduk uzun uzun konuştuk yüzüne diyemediklerimi mektuplarla maillerle yazdım
ama maalesef hiç biri işe yaramıyor
fazla bişi istemiyorum senden bizim de bir aile olduğumuzu unutma planlarımızı sadece ikimiz için yap diyorum ama yok yok yokkk

bizimkilerin bir kere kızım dedini duymadım ,hep ismimle hitap ediyolar..bunu daha eşime demedim..
bende onlara anne-baba demesem isimleriyle hitap etsem ... bey ,...hanım gbi nasıl olur acaba

al işte ne kadar sinir bozucu bişi
sende onlara anne baba yerine isimleriyle ...anne falan de bakalım ne yapacaklar

kayınvalidemler sürekli bana gelin derlerdi bende espriyle karışık hep sitem ederdim
annemlere söyleyeceğim kocama hep damat desinler oğlum demesinler artık falan diye
ama hala kayınpedrim gelin der keyfi bilir

Valla ben eşime kızdığımda beni çok üzdüğünde hemen şikayet ederim kayınvalideme gerekirse babasına.
Pasaklı sende bi şekilde etsen???

yok canım ya inanın kafa yapılarımızın uyuşacağı tarzda insanlar değiller
kayınpederimi hiç söylemiyorum bile kayınvalideme şikayet etsem oğlum şöyle oğlum böyle napıcan idare ediceksin falan gibi şeyler söyler

bana da nişandan önce öle diolardısempatiksalakcinni
Biz konuşurken kayınvalidemle derdim ki,
Ne güzel ben çok sevdim sizi, iyi ki sizin gib insanlarla karşılaştık falan.
Oda bana şöyle derdi,Bizde seni seviyoruz oğlum seviyor diye

Bi gün benimkine bi çıngar çıkardım, ne demek oluyor bu kimse beni sevmek zorunda değil, bende onları sevmek zorunda değilim ama saygı göstermek zorundayım.
İyiler diye seviyorum ben dedim gücüme gidiyor dedm. Sonra görümceme söyledim görümcem uyarmış Bi daha demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…