Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Öyle yapıyorum balcım, ama inan neler hissettiğimi anlatamam.
Sadece çok üzülüyorum, çok kırılıyorum.
Hele ki şu son 1 aydır mafoldumben
CNM keşke sen fırsat vermeseydin bu duruma mesela eşini arkadaşında kalmasına razı olmasaydın çünkü bunun gerisi gelir alışkanlık haline alır
korkuyorum filan deseydin keşke ah sel ahh
ama eşim farkında demişsin ya bu beni rahatlattı düzelceği belli ama iş okul sınav stresi evliliğinizi geri plana atmış bunlar düzelince hepsi düzelcek bence..ne adamlar var kendi yaptıklarının farkında olmıyan sende boşa üzme kendini şu günleri biran önce atlatmaya bakın cnm..

o 85 li ben 87 liyim işte.
2 senede nişanlı kaldık biz

bilmiyorum diğer bayanlar aynı fikirde olur mu ama siz hakikaten küçüksüzünüz daha
ayrıca kocanın henüz öğrenci olması
bilemiyorum yaaaa şuan nasıl geçiniyorsunuz ben anlayamadım ya.
ben 85 liyim kocam 80 li geçerli mesleklerimiz var. ama gel gör ki önümüzü göremiyoruz.
valla bazı şeyler nasıl derler içime tam oturmuyor. öğrenciyken evli olmak gibi.
ama eşime hep diyorlar ki dikkatli ol eşin avukat basar davayı, buna katılmıyorum asla, başlamışsınız girmişsiniz bir yola berbaer büyüyecek berbaer oturacaksınız ağırlaşacaksınız.
bence zamana bırakma kararındasın ya faydalı ve doğru bir karar.

Sağol canım, ama benim hep aklımda, konuşunca rahatlıyorum inan
Bu ilk değil, sınav zamanları bir kşamlığına falan gider.
Ama korkmam hiç bilirim nasıl bi yüreği olduğunu.
Bensiz bi yerede gitmez zaten.
Ama geçicek diyor bekliyorum. Şu okul bi bitsin diyor bana hepsi bu, bende bekliyorum işte.
Geçer inşallah. Sağolun dinlediğiniz için

o hem çalışıyor hem okuyor. okul okumasına rağmen iyi bir işi var, hatta diplomayı eline aldığı zaman daha farklı bir konumda olucak çalıştığı yerde. Bende çalışıyorum. 400 lira kira veriyoruz, İzmit gibi büyük bir sanayi şehrinde yaşıyoruz vs.
Ama bu gemiyi yürütüyoruz, oda çalışıyor. Askere de gidicek hayırlısıyla, bebek istememizin mantıklı sebebi bunlar.
Evliliğimizdede bunaldığımız nedenler sanırım bunların yoğunluğu
Karışık anlattım galiba biraz

bende bişi sorcam..soyisimleriniz değiştiya imzalarınızı değiştirdinizmi...şuan önümde imzalamam gereken bir evrak var ve atamıyorum :S adımı soyadını değişen haliyle yazdım..eee imzamda eski soyadım vardı ,olmuyoki şimdi ..pofff.
imza tasarlıyorum boşluklarda ama elimi alıştıramadım bi türlü..
projelere paraf attım şimdiye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…