CNM keşke sen fırsat vermeseydin bu duruma mesela eşini arkadaşında kalmasına razı olmasaydın çünkü bunun gerisi gelir alışkanlık haline alırÖyle yapıyorum balcım, ama inan neler hissettiğimi anlatamam.
Sadece çok üzülüyorum, çok kırılıyorum.
Hele ki şu son 1 aydırmafoldumben
o 85 li ben 87 liyim işte.
2 senede nişanlı kaldık biz
Sağol canım, ama benim hep aklımda, konuşunca rahatlıyorum inanselcim.. bende cute gibiyim... yorum yapamıyorum.. ve şunuda biliorum. bir konu üzerinde ne kadar konuşulursa o kadar üzer insanı... lütfen düşünmemey çalış ve bu da bir dönem ve geçicekmiş gibi adapte et kendini....
Bu ilk değil, sınav zamanları bir kşamlığına falan gider.CNM keşke sen fırsat vermeseydin bu duruma mesela eşini arkadaşında kalmasına razı olmasaydın çünkü bunun gerisi gelir alışkanlık haline alır
korkuyorum filan deseydin keşke ah sel ahh
ama eşim farkında demişsin ya bu beni rahatlattı düzelceği belli ama iş okul sınav stresi evliliğinizi geri plana atmış bunlar düzelince hepsi düzelcek bence..ne adamlar var kendi yaptıklarının farkında olmıyan sende boşa üzme kendini şu günleri biran önce atlatmaya bakın cnm..
o hem çalışıyor hem okuyor. okul okumasına rağmen iyi bir işi var, hatta diplomayı eline aldığı zaman daha farklı bir konumda olucak çalıştığı yerde. Bende çalışıyorum. 400 lira kira veriyoruz, İzmit gibi büyük bir sanayi şehrinde yaşıyoruz vs.bilmiyorum diğer bayanlar aynı fikirde olur mu ama siz hakikaten küçüksüzünüz daha
ayrıca kocanın henüz öğrenci olması
bilemiyorum yaaaa şuan nasıl geçiniyorsunuz ben anlayamadım ya.
ben 85 liyim kocam 80 li geçerli mesleklerimiz var. ama gel gör ki önümüzü göremiyoruz.
valla bazı şeyler nasıl derler içime tam oturmuyor. öğrenciyken evli olmak gibi.
ama eşime hep diyorlar ki dikkatli ol eşin avukat basar davayı, buna katılmıyorum asla, başlamışsınız girmişsiniz bir yola berbaer büyüyecek berbaer oturacaksınız ağırlaşacaksınız.
bence zamana bırakma kararındasın ya faydalı ve doğru bir karar.
kızlar konunun çok dışında ama
vergi iadesi alıyo musunuz iş yerinizden?
alıyorsanız ne kadar alıyorsunuz
biz aylık ssklı evli ve çocuğu olmayanlara 55 tl veriyoruz
saol ikracımmm
kızlar konunun çok dışında ama
vergi iadesi alıyo musunuz iş yerinizden?
alıyorsanız ne kadar alıyorsunuz
EŞ ÇALIŞMIYOSA DEĞİŞİYO CNM ODA SGK LI İSE DEĞİŞMİYOalıyoruz casperim..evlenince fiyat değişiyomu kızlar..55 tl casperim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?