Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

baş ağrısına ölüyorum 10 milyar kredi çekmek için öğlenden beri uğraşıyorum eşimle birlikte.kadın 2 saat bekletti sonunda dedi nufus cüzdanınız değişmemiş olmaz.gittik evli die değiştirdik bu bahaneyle anca işimiz bitti ama parayı hala alamadık

sel nerde adrenalin var sende ordasın he:):):):):)
Hehehe, yok ya konu okurken denk geldim, OFt tan takip ediyorumda
Bende şaşırdım, aldığı tavra bakar mısın?
Var bi eksiklik te hayırlısı :roflol:

ya varya yazık kıza saf diyo ya acaba hakket ölemi..bir tanıdığımızın kızı var öyle büyük kızı aklı başında da küçüğü cidden saf doğuştan öyle..liseye bile gönderemediler korktular,her an yanlarında olamıyolarki..
bi yerede salmıyolar onuda o aklıma geldi şimdi..öyle biriyse diye...kızı suçluyolar kaç yaşında die ama akıl var akıl var...

Sanmam o kadar olacağını, cep telefonu varmış baksana, kaçarım diyormuş, utanıyormuş, kendim istedim diyormuş.
O kadar saf olan insan bunları akıl edip söyleyemez kanımca

Pardon, bakar mısınız ?
Tanışmıydık ?
Sevmişmiydim ben sizi hiç ?
Sevişmiş miydik?
Pardon daha önce konuşmuyduk ?
Yürüyüp çıkmazlarda yorulmuşmuyduk ?
Yüzünüz ne kadar da aşina !
Avucumun içine alıp öpmüş olabilirim
Gözünüz öyle uzak bakmasa
Sizi tanıdıgıma yemin ederim
Peki bu şarkıyı hatırlar mısınız ?
Pardon bakarmısınız ?
Adınız neydi sizin ?
Baş harfini gögsüme
yazmıs olabilirim
Pardon daha önce nerdeydiniz ?
Geçtiginiz yollara düşmüş olabilirim
Yüzünüz ne kadar da aşina !
Avucumun içine alıp öpmüş olabilirim
Gözünüz öyle uzak bakmasa
Sizi tanıdıgıma yemin ederim

Sanmam o kadar olacağını, cep telefonu varmış baksana, kaçarım diyormuş, utanıyormuş, kendim istedim diyormuş.
O kadar saf olan insan bunları akıl edip söyleyemez kanımca

yok cnm nasıl tarif edeceğimi bilemedim..hastalığın ismi vardır belki..bnm dediğim kişinide telefonu var msn adresi var..normal hayatları ama çocuklar nasıl kanar öyleler..
aklı başında ifadesi vardırya öyle değiller yani..tarif edemedimki görmen lazım..
anlattığı özellik aynı çünkü..onların babası ölmüş olmasa onun ablasımı yazıyoki dicem kızın yaşıda tutuyo :)

Hımmm anladım canım olabiir.
Yok babası varmış değildir seninki. Ay düşünsene burdan bi tanıdığını deşifre edicen ne fena olur

Dimmeekkk bugün hatunLarr burda topLanmışLaaarr aklinialirimsmile

ben geldimm suLtanLarr nasılsınız bakiimm ?

ama benim ne eşim var ne de işim çaktırmayıın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…