Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

klıma var burda çarpıyy benıbilmiyorumkismileköşelere kaçıp sıze yazıom
yok gıdemedık cnm eşim gece gunduz çalışıyoomafoldumben
bende yarın eğitime başlıom ama en kısa zamanda gtcez

kıs uğur ne oldu sana dedim tee bodrumlardan yazdım cvp vermediniz len
noldu kısım
Fotolar çok şeker beybi:) Uğurun beli ağrıyormuş bi doktora görünmüş bir başka birine daha görünmek istedi. Gülsünde birini önerdi.

Aaa yarın mı ay çok güzel cnm . İnş geçer ağrılar belki gitmene gerek kalmaz.

nan coturnıxx bodrumdam yazıon dıe bıze hava mı atın sen:dilcikar:sonradan jeton düştü benım
havan batsın
hee bıde dün noldu eşim bı kağıda senın adını yazmış sonra senın bana faceden yazdığın notu
ama öle bı yazmışkı sankı manıtasına mektup yazmış
bı saat evırdım cevrdım sonra anladımkı senın mektupunu bana getrmış:roflol: herıfım sevgılısıne mektup yazdıda yakaladım sandydım:roflol:

ereglı he yrın başlıom:kedi:
ınş geçer
yüzme havuzuna yazılcammeyvahedigeldismileama korkımm haa

Son düzenleme:
ne hava atıcam kıs,,, uğur ne diyon hiçbişi anlamıyom he kim kime mektup yasmış.
eregli bacım sağol canım, anca senin yazdığından anladım belinin ağrıdığını böcükün.

geçmiş olsun şekerim aksatma ilaçlarını.
iş bulmana da çok sevindim hayırlısı olsun cnm

nasıl anlamazsın bee
facede slm yazdın ya hanı soyadı olayı
ınş şimdı hatrladın ondan bahsedıom bıdaha oku:mymeka:

yenı getrmedı nan
cebınde unutmuş cekmeceye deiğer kağıtlarla koymş bende luzumsuzları atayım dedım
baktım bı kağıtt
arapça yazmış maşallah çözene kadar günaha gırdım :roflol:

kaç kezmi çalıştırdım böcük sadece bu hafta 6 posta çamaşır yıkadım nan..tatil dönüşü 6-7 yıkıyom ben körolmıyım...
1 hafta tatildi..kalan 2 haftada da 3 er postadan 6 posta yıkadım...etti 12 posta...
daha ne kadar yıkanır ki..
şimdide mutfağı bi güzel temizledim bi dünya su akıttım o da gelmedi ,bilmiyom kaç elir poff...
benden tasarrufku karı olmaz...

yenı getrmedı nan
cebınde unutmuş cekmeceye deiğer kağıtlarla koymş bende luzumsuzları atayım dedım
baktım bı kağıtt
arapça yazmış maşallah çözene kadar günaha gırdım :roflol:

ne güldüm,dimek aldatıyomu sandın :roflol::roflol::roflol:

günaydın
kimseler gelmemiş daha
sanırsam böcük iş bulmuş accık daha kurcalayım geçmişi bakem neler çıkacak?
hafta sonu berbattı. bilmiyorum en berbat benim miydi. işe geldiğimse sevindim o kadar yani.

günaydınn...

love... hayırıdr canım??

tam 12 saat yol teptik araç bakmaya gittik cuma akşamı meğersem adam bize yalan söylemiş araç bahsettiği gibi değilmiş.
hemen dönüş bileti sorduk yok aktarmalı olarak pazar sabahı evimize ulaşabildik.
tabi rezillik bileklerimiz ağrıyor yorgunluktan
uyuduk hemen 1-2 gibi uyandık inanılmaz bir sıcak var. inanılmaz.
oflaya puflaya kociş betonun üzeirnde ben kanepede uzandık akşam üzeirne kadar.
akşam üzeri gel çıkıp şöyle bir gezelim dedi. bende ben banyoları filan yıkayacağım dedim. ben girdim yıkarken saat 8 civarı bu arada. bizimki uyuyakalmış. geldim uyandırdım. uykum var vs diye azar çekti. bende bıktım senin uykundan dedim.
ve hiçbişi değişmedi. yine yalnızlığıma yandım yine kendimi kimsesiz hissettim yine yine yine...
bak yine göz yaşlarım döküldü

günaydın kızlar

mg love kötü bi hafta sonu olmuş senin için.((
daha dikkatli olursunuz bi dahakine sıkma canını ne olur(

günaydın kızlar

mg love kötü bi hafta sonu olmuş senin için.((
daha dikkatli olursunuz bi dahakine sıkma canını ne olur(

nurdan
sorun araç filan değil de biz bir haftadır baş başa evdeyiz adam her akşsam saat 9 da uyuyor diyorum ki bak kendimi yalnız hissediyorum ağlıyorum geceler boyu yapma bunu bana diyor ki plan üret uygulayalım. bende diyorum ki yanımda olmak içinden gelmeli yanımda bulunman için ayrıca bir eğlence üretmek zorunda olmamalıyım.
ya çok yalnız kalıyorum ben o evde yaaa

Günaydın kızlarrr.....
bugün 7 de evden çıktımmm 8:10 geçe işyerindeydim 1 saat yollarda offf offff
haftasonu güzel geçti cumartesi akşamı arkadaşlarlaydım pazar günüde mangala gittik
akşamda jenga oynadık hep bende yıkıldıkötükedihüso
sonra dizi çektik bakalım ay sonu regl olacakmıyım

alışmanız biraz zaman alıcak canım( suan sana ne yaşattığından bi haber ne yazık...
zamanla düzelir. biz kadınlar daha duygusalız onlar bizim gibi değil malesef zamanla anlayacak senin gerçekten ne istediğini ve bu uğurda ne kadar yıprandığını. o zaman bi önlem alacak...
bu arada yorucu bi işi mi var??

günaydınlarr..
dün bizim de cenazemiz vardı yaa ((
yengemin babacı vefat etti..
cenaze evi mezarlık derken akşam oldu..

geldim işe çook sıcak havaaa

oohh sende bendensiz bizde mangala gittik uludağ manzarasına oooff ne güzeldi bi görseniz((
süpper bi görüntüyd bulutlarında üstündeydik:)
gece 11 de indik dağdan ama hiç inmek istemedim kamp kuracağız ramazandan sonra ne güzel serin serin:))

günaydıııınn...

lovecim sıkma canını ,fotoları sorucaktım sana ama pek iyi geçmemiş haftasonun keyfin olmamıştır eklemeye...en iyisi bi kaç film listele onları izlemeyle başlayın..böle böle beraber geçirmeye alışırsınız..ctesi gecesi baktım bnmkide takılıyo kendince pc de dizi izliyo..dedim bnm cnm sıkılıyo sen hep yalnız izliyon falan şımardım biraz :) hadi film izliyelim dedim izledik..
sende böyle yollar bulsan bi..???
bu haftasonu gezmedik biz hiç ,zaten regl döneminde heleki bu sıcakta gezemem dedim..evi temizleyip düzenledik bi güzel..yeni yemek denemeleri yaptık..fotoları eklerim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…