Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Nurdan ohh süper olmuş cnm
caspersy başınız saolsun tatlım
bu arada ada demişti sanırım o glade jelden aldım portmantoya hoş kokuyor

canım boşuna kendini hrape etme.... birbirinize alışıcaksınız ama zamanla.. ayrıca cuteye katılıyorum... sen üret birşeyler... film izlemek iyi bir seçenek.. yada saat kaç olursa olsun çıkıp yürüyebilirisniz.... sen teklif et... sen programla.... büyüülecek bir problem değilki canım bu...

casper
başın sağolsun canım...
biricik ve nurdan... ohhh afiyet olsun:)))
cutecimm sen regl oldun sanırım.... hadi gözün aydın...

saol gülsüncüümm..
ya bende bi regl olsamm..
daha 15 gün var ama bi haftadır mde bulantım geçmedii
aşkıma test yapcam diom ya yok bebiş dio ama şüpheleniom gibi poff

Nurdan ohh süper olmuş cnm
caspersy başınız saolsun tatlım
bu arada ada demişti sanırım o glade jelden aldım portmantoya hoş kokuyor

he bende aldım ondan..lavanta olanından..bi tanesine aldım denemek için sabah o ayakkabılığı açmadım iyimi :) diğerinden aldım..akşama bakim nasıl kokuyo...

casper başınız saolsun cnm

evet cnm bir rahatladım ,bir sevindim ki sorma delikafadulden

yok kız yok tüm gün basa başı internette sörf yapıyor başka bişi yaptığı yok. ayrıca biz bekarken saat asgari 12-1 de uyuyan bir adam. sabah altıda kalkıp koşan bir adam.
bilemiyorum belki oda kaçıyor bişilerden

cute bizim kendi düğün kasedimizi henüz izlemediğimizi biliyor musun diyor ki hiç canım istemiyor. film filan evde gırla ama hiç canı istemiyor.
en sevdiği şey çıkıp yürümek. benimde zaten bünyem zayıf çabuk yoruluyorum hele şu sıcaklarda hiç canım istemiyor.
yani anlayacağım işe yaramaz onda. o farklı bir kişiliktir.

günaydın caspercım
bizimde dün çok güzel geçti kızım ben babası başbaşa birsürü yer gezdik ve kızım çok eğlendi bizim için gezerken en önemli şey arabada ve gezdiğimiz yerlerde ikranın mızmızlanmaması bunu bebeğiniz olduktan sonra çok iyi anlarsınız yoksa herşey burnunuzdan geliyo ikra bi kere bile mızmızlanmadı akıllı kızım benim

ikraa sanada günaydın,seninb nasıldı cnm ..çocukla olunca daha yorucu geçmiştir heralde...
hem çalışıp hem çocuk zor olur dimi gerçi senin kayınvaliden bakıyodu sanırım..keşke bnmde öyle şansın olsa çalışırdım hep..

günaydın canım evet canım kayınvalidem bakıyo bebeğime ama ben bi düzen kurdum onu uygulayınca daha kolay oluyo herşey bende tek sorun kızımın geceleri çok kalkması mesela cumartesi günü sıcaklardan okadar çok kalktıki yavrum bizde babayı gönderdik salona başbaşa kızımda yattık sempatiksalakcinni

ay ne güzell olmuşş maşallah ikra hanıma :))))

regline mi 15 gün var canım ozman hamile olsan bile belli olmazki

dimi ya
ayy unuttum gitti yoktur bebiş falann

canım böyle stres yaparsan gecikirsin... daha çok erken ve hüç düşünmee...

haklısın gülsüncmm
unuttum gitti :))):sm_cool:

casper niye düzelmiyo yaw miden..bnmde ara ara bulanıyo ama havalardan sanırım..mesela şuan bulanıyo açma yedim biraz yağlı geldi sanırım kafamçokkarıştı

anladım lovecim zor yaa...başka nelerden hoşlanıyo ki peki..oyun severmisiniz..scrabble falan oynarız biz birde arada o da zevkli oluyo..hayatı sadece yürüyüşten ibaret olmamalı yani ne bilim mutlaka vardır hoşlanacağı bişiler :S

ben kaçtım kızlar bugün biraz zor katılırım aranıza

anlayamadığım konu şu gülsüncüğüm
benimle geçireceği zamana katlanabilmesi için alternatif bişiler mi üretmem gerekecek her zaman.

cute nane limon içsen caspercım sende düzelir mide bulantınız

galiba sıcaklardn cutecimm
ben bişi de yemedm daha yaff..

lovee canm ya üzme kendinii..
kocacın uyuyosa git sende uzan yanınaa
o sırada film falan aç sen izleyedur kocacn da elbet uyanırr..
ya da zorla uyandır :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…