tam 12 saat yol teptik araç bakmaya gittik cuma akşamı meğersem adam bize yalan söylemiş araç bahsettiği gibi değilmiş.
hemen dönüş bileti sorduk yok aktarmalı olarak pazar sabahı evimize ulaşabildik.
tabi rezillik bileklerimiz ağrıyor yorgunluktan
uyuduk hemen 1-2 gibi uyandık inanılmaz bir sıcak var. inanılmaz.
oflaya puflaya kociş betonun üzeirnde ben kanepede uzandık akşam üzeirne kadar.
akşam üzeri gel çıkıp şöyle bir gezelim dedi. bende ben banyoları filan yıkayacağım dedim. ben girdim yıkarken saat 8 civarı bu arada. bizimki uyuyakalmış. geldim uyandırdım. uykum var vs diye azar çekti. bende bıktım senin uykundan dedim.
ve hiçbişi değişmedi. yine yalnızlığıma yandım yine kendimi kimsesiz hissettim yine yine yine...
bak yine göz yaşlarım döküldü
bu arada ada demişti sanırım o glade jelden aldım portmantoya hoş kokuyor
ada deil tatlmm gülsün demişti :)))
Nurdan ohh süper olmuş cnm
caspersy başınız saolsun tatlım
bu arada ada demişti sanırım o glade jelden aldım portmantoya hoş kokuyor
canım boşuna kendini hrape etme.... birbirinize alışıcaksınız ama zamanla.. ayrıca cuteye katılıyorum... sen üret birşeyler... film izlemek iyi bir seçenek.. yada saat kaç olursa olsun çıkıp yürüyebilirisniz.... sen teklif et... sen programla.... büyüülecek bir problem değilki canım bu...
casper başın sağolsun canım...
biricik ve nurdan... ohhh afiyet olsun:)))
cutecimm sen regl oldun sanırım.... hadi gözün aydın...
alışmanız biraz zaman alıcak canım( suan sana ne yaşattığından bi haber ne yazık...
zamanla düzelir. biz kadınlar daha duygusalız onlar bizim gibi değil malesef zamanla anlayacak senin gerçekten ne istediğini ve bu uğurda ne kadar yıprandığını. o zaman bi önlem alacak...
bu arada yorucu bi işi mi var??
*cute* günaydıııınn...
lovecim sıkma canını ,fotoları sorucaktım sana ama pek iyi geçmemiş haftasonun keyfin olmamıştır eklemeye...en iyisi bi kaç film listele onları izlemeyle başlayın..böle böle beraber geçirmeye alışırsınız..ctesi gecesi baktım bnmkide takılıyo kendince pc de dizi izliyo..dedim bnm cnm sıkılıyo sen hep yalnız izliyon falan şımardım biraz :) hadi film izliyelim dedim izledik..
sende böyle yollar bulsan bi..???
bu haftasonu gezmedik biz hiç ,zaten regl döneminde heleki bu sıcakta gezemem dedim..evi temizleyip düzenledik bi güzel..yeni yemek denemeleri yaptık..fotoları eklerim size...
saol gülsüncüümm..
ya bende bi regl olsamm..
daha 15 gün var ama bi haftadır mde bulantım geçmedii
aşkıma test yapcam diom ya yok bebiş dio ama şüpheleniom gibi poff
saol gülsüncüümm..
ya bende bi regl olsamm..
daha 15 gün var ama bi haftadır mde bulantım geçmedii
aşkıma test yapcam diom ya yok bebiş dio ama şüpheleniom gibi poff
ikraa sanada günaydın,seninb nasıldı cnm ..çocukla olunca daha yorucu geçmiştir heralde...
hem çalışıp hem çocuk zor olur dimigerçi senin kayınvaliden bakıyodu sanırım..keşke bnmde öyle şansın olsa çalışırdım hep..
günaydın caspercım
bizimde dün çok güzel geçti kızım ben babası başbaşa birsürü yer gezdik ve kızım çok eğlendi bizim için gezerken en önemli şey arabada ve gezdiğimiz yerlerde ikranın mızmızlanmaması bunu bebeğiniz olduktan sonra çok iyi anlarsınız yoksa herşey burnunuzdan geliyo ikra bi kere bile mızmızlanmadı akıllı kızım benim
regline mi 15 gün var canım ozman hamile olsan bile belli olmazki
canım böyle stres yaparsan gecikirsin... daha çok erken ve hüç düşünmee...
anlayamadığım konu şu gülsüncüğümgulsunn kullanıcısından alıntı
canım boşuna kendini hrape etme.... birbirinize alışıcaksınız ama zamanla.. ayrıca cuteye katılıyorum... sen üret birşeyler... film izlemek iyi bir seçenek.. yada saat kaç olursa olsun çıkıp yürüyebilirisniz.... sen teklif et... sen programla.... büyüülecek bir problem değilki canım bu...
casper niye düzelmiyo yaw miden..bnmde ara ara bulanıyo ama havalardan sanırım..mesela şuan bulanıyo açma yedim biraz yağlı geldi sanırım kafamçokkarıştı
anladım lovecim zor yaa...başka nelerden hoşlanıyo ki peki..oyun severmisiniz..scrabble falan oynarız biz birde arada o da zevkli oluyo..hayatı sadece yürüyüşten ibaret olmamalı yani ne bilim mutlaka vardır hoşlanacağı bişiler :S
ben kaçtım kızlar bugün biraz zor katılırım aranıza
cute nane limon içsen caspercım sende düzelir mide bulantınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?