Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın kızlar içine edilmiş bir hafta sonunun ardından, sel yorgun vücuduyla selamlıyor sizi

cute, casper, nurdan, gülsünnn
az evvel msnde bu kadar birbirimizi yıpratacağımıza bitirmek daha mantıklı dedi
offfff yaaa offff evliliğimin haftasında yaşadıkalrıma bakk

lovecum bu şekilde düşünürsen uzaklaşırısn eşinden... olumlu düşünmeye çalış ve evt gerekirse sürekli birşeyler üret... ve çokta üzerine gitme canım....

caspercım.... canım çok güzeldi.... toplamda 24 kişiydik...yemeklerimde ucu ucuna yetti... herkeste çok beğendi.. çorbamı ve tazeyi yeni düdüklüde yaptım... çok lezzetliydi... ve çok pratikti canım...yaptığım tatlıyıda amcamlar ilk defa yiyiyorlardı....
gecenin sonunda çok yorulmuştum ama değdi doğrusu:))

Günaydın kızlar içine edilmiş bir hafta sonunun ardından, sel yorgun vücuduyla selamlıyor sizi
canım sende anlat rahatlaaa:))

loveee.... biz balayının 3. gününde boşanma kararı almıştıkkkkaydirigubbakcemile3

gülsüncüm memnumusun düdüklünden canım

kızlar sağolun valla çok güzel geçti bi bursa manzarası vardı saatlerce otursa doyamaz insan..
caspers canım başınız sağolsun.
cute gözün aydın canım darışı başıma bugün test alıcam bende((
ikra kızın pek akıllı maallah sayesinde güzel bi gün geçirmişsiniz:))

tatlm ne demek bitirmek yaa
noluoo daha bismillahh

cnm benmm çok sevindm güzel geçmesine canmm
ellerine sağlıkk
yeni düdüklün ve sen boll boll misafir ağırlarsınız inş..

mg love geçer tatlım bu kadar acele karar vermeyin... daha çok yenisiniz alışmanız zaman alacak üzme kendini eşini de üzme birlikte aşacaksınız tüm sorunlarınızı....boşanma kelimesini ikiniz de ağzınıza almayın bi daha ...buy çok yıpratıcı ve kırıcı..birbirinizi seviosunuz arada olur böyle tatsızlıklar..

love bence çok üstüne gitme canım ikinizde sinirlisiniz birbirinizi kıracak sözler soyleyebilirsiniz
ama ben şu erkeklerdeki olmadı boşanalım anlaşamıyoruz boşanalım gibi lafları anlamıyorum ya boşanmak içinmi evlendik biz canın karın değilmiyim bensenin nasıl bukadar kolay vazgeçebiliyolar annelerinden babalarından kardeşlerinden kavga edinci anlaşamıyoruz anne sen benim annem olma artık diyebiliyolar mı bunu onlara iyicene idrak ettirmemek lazım çocuk oyuncağı değil bu

oo gülsüncüm döktürmüşsün ellerine sağlık güzel geçmesine çok sevindim...siz yaparsınız da güzel olmaz mı zati şüphem yoktuopuyorumnanaktan

evet canım uzun bi aradan sonra çokşükür güzel bi hafta sonu oldu
sende çok güzel bi hafta sonu geçirmişsin maşllah diyelim devamı gelsin inşallah

:
loveee.... biz balayının 3. gününde boşanma kararı almıştıkkkkaydirigubbakcemile3

gülsüncmm en düşünceli benmişim demek :)))
evlendik boşanmaya karar verdim ama 6 ay sabredeyim borçlar bitsin diodum :))))
ahh ahh ne günlerdi beee

saol canm benmm
hadi al bakalım :)))))):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…