Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:umursamaz:

niye beni davet etmisen :hulya:

aynen canım bende allaha şükür duymadım kocamdan öyle şeyler bazı soruyorum pişman oldun mu evlendiğine hiç die ama hiç olmadım der.tartışmadık mı hiç ama oluo öyle şeyler arada normal hemen boşanalım demek te ne öyle??? umarım kimse eşinden böyle şeyler duymasın...

bende arada sorarm nurdancm pişman mısın die
bi kızarr gelir sarılır çok pişmanım çook die ve dedikce kemiklerimi birbirine geçirecek kadar çok sarılır :)))
evet baya pişmansın derim güler geçeriz :asigim:

umarım canmm

sel hayırlısıyla kutlarsınız canım. haftasonu benimde kocam sınava girecek hayırlısıyla verir inş.gerçi pek fırsat bulup ders çalışamıyo ama

amin canım in şallah

lady hoşgeldin a.s.

hmm o zaman moral bozmak yok selciimm..
hayırlısıyla atlatır inş sınavıı eşinn
Yok canım yok inan ki bozmuyorum.
Birde anneside bizimle gelicek ya Bodruma, söylendim biraz.
Dedim ben problemlerimden uzak durmak için çıkıyorum tatile problemide yanımda götüremem. Hİssedersem onunda bizimle takılacağını, arabaya binmiş olsam bile iner vazgeçerim gitmekten dedim.
Bana diyo ki çok üzüldüm ben sen öyle söyleyince.
Ben seninle gidiyorum tatile annemi ablama bırakıcaz, tamam diyo, biz ikimiz yapıcaz tatilimizi, peşimize kimseyi takmicaz diyor
selll nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere ....
Aminnn canım inşallah.Rabbim hepimize yuvalarımızda huzur bereket,sağlık versin

geri geldim
kocişle uğraşıyorum msnden
kızlar varya inanın ben tekim sanıyordum alemsiniz demek herkes bunları yaşamış.
ben avukat bulacam da diyemiyorum.
düşünsenize bizimki benden baskın ne gerekiyorsa 3 gün içinde hallederim diyor. nasıl halledecekse.
aman yaaaa
varya eften püften şeylermiş gibi geliyor bazen.
adamımın asla yalanını görmedim. hep yanımdadır ailesine karşı bile olsa. onların yanında bile elimi asla bırakmaz.
ben gelmişim bana uyuyacam demeden gitti uyudu hadi boşanalım modundayız

Demekki bu huy bütün kadınlarda var.
Bende sorarım, saçmalama der, hayatta yaptığım en iyi şey :asigim:
sel hayırlısıyla kutlarsınız canım. haftasonu benimde kocam sınava girecek hayırlısıyla verir inş.gerçi pek fırsat bulup ders çalışamıyo ama
İnşallah canım verirler sınavlarınıda ağız tadıyla düzene girer herşey.
sel evlilik yıldönümün mü bugün :lepi:
nice senelere canım
Güzel anne çok sağol çok teşekkür ediyorum :asigim:

İşte bak sende farkındasın.Akşam olsun hele barışırsınız üzülme :teselli:

aynen canım bizimkinin tepkisi de öyle oluo:)))
canım kocam çok seviom ben yaa:))

tabiki herkes yaşıyor bunları.... bak kendi ağzınla söylüyorsun... çok iyi bir eşim var diye.. bu kadar ufak şeylerden sorun çıkarma canım..olabilir.. gidip uyuyabilir.... bu bir problemmiş gibi davranmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…