anammm edam gel nanngurban olduuummm
nasılsıız kızlar
kocamın yanındayım :asigim:ablamı yolcu ettım yeğenımle
aşkıma uğradım
eve gıdıp kalan işlerımı haletmem lazımda kocacım yollamıo
burdan doğru markete gtcez tabıı arkadaşı erken gelırse
aynen canım bende allaha şükür duymadım kocamdan öyle şeyler bazı soruyorum pişman oldun mu evlendiğine hiç die ama hiç olmadım der.tartışmadık mı hiç ama oluo öyle şeyler arada normal hemen boşanalım demek te ne öyle??? umarım kimse eşinden böyle şeyler duymasın...evet onlar tam idrak edemedikleri için herşeyi kolay zannediyolar ben eşime dedim en baştan oyle küstük tartıştık boşanalım fakan yok ki oda soylemez zaten ben seninle her yola varım açta kalırım bi ekmekde yerim hep senin yanındayım tek bişeyi hazmedem oda başka bi kadın ozman hissetiğim an çantamı alır kızımı alır giderim ne hallin varsa gör ki eşimede bu konuda güvenim tamdır ama erkek milleti işte
aynen canım bende allaha şükür duymadım kocamdan öyle şeyler bazı soruyorum pişman oldun mu evlendiğine hiç die ama hiç olmadım der.tartışmadık mı hiç ama oluo öyle şeyler arada normal hemen boşanalım demek te ne öyle??? umarım kimse eşinden böyle şeyler duymasın...
sempatiksalakcinniaman allah korusun ...kız suss..
Allah'ım korusunn inş yoktur o zaman bebiş falann
aynen canım bende allaha şükür duymadım kocamdan öyle şeyler bazı soruyorum pişman oldun mu evlendiğine hiç die ama hiç olmadım der.tartışmadık mı hiç ama oluo öyle şeyler arada normal hemen boşanalım demek te ne öyle??? umarım kimse eşinden böyle şeyler duymasın...
Yok canım yok inan ki bozmuyorum.hmm o zaman moral bozmak yok selciimm..
hayırlısıyla atlatır inş sınavıı eşinn
Aminnn canım inşallah.Rabbim hepimize yuvalarımızda huzur bereket,sağlık versinselll nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere ....
şekercimm h bulduk Şeniz
ikracım hoşbulduk nabersiniz
Demekki bu huy bütün kadınlarda var.bende arada sorarm nurdancm pişman mısın die
bi kızarr gelir sarılır çok pişmanım çook die ve dedikce kemiklerimi birbirine geçirecek kadar çok sarılır :)))
evet baya pişmansın derim güler geçeriz :asigim:
umarım canmm
İnşallah canım verirler sınavlarınıda ağız tadıyla düzene girer herşey.sel hayırlısıyla kutlarsınız canım. haftasonu benimde kocam sınava girecek hayırlısıyla verir inş.gerçi pek fırsat bulup ders çalışamıyo ama
Güzel anne çok sağol çok teşekkür ediyorum :asigim:sel evlilik yıldönümün mü bugün :lepi:
nice senelere canım
İşte bak sende farkındasın.Akşam olsun hele barışırsınız üzülme :teselli:geri geldim
kocişle uğraşıyorum msnden
kızlar varya inanın ben tekim sanıyordum alemsiniz demek herkes bunları yaşamış.
ben avukat bulacam da diyemiyorum.
düşünsenize bizimki benden baskın ne gerekiyorsa 3 gün içinde hallederim diyor. nasıl halledecekse.
aman yaaaa
varya eften püften şeylermiş gibi geliyor bazen.
adamımın asla yalanını görmedim. hep yanımdadır ailesine karşı bile olsa. onların yanında bile elimi asla bırakmaz.
ben gelmişim bana uyuyacam demeden gitti uyudu hadi boşanalım modundayız
aynen canım bizimkinin tepkisi de öyle oluo:)))bende arada sorarm nurdancm pişman mısın die
bi kızarr gelir sarılır çok pişmanım çook die ve dedikce kemiklerimi birbirine geçirecek kadar çok sarılır :)))
evet baya pişmansın derim güler geçeriz :asigim:
umarım canmm
geri geldim
kocişle uğraşıyorum msnden
kızlar varya inanın ben tekim sanıyordum alemsiniz demek herkes bunları yaşamış.
ben avukat bulacam da diyemiyorum.
düşünsenize bizimki benden baskın ne gerekiyorsa 3 gün içinde hallederim diyor. nasıl halledecekse.
aman yaaaa
varya eften püften şeylermiş gibi geliyor bazen.
adamımın asla yalanını görmedim. hep yanımdadır ailesine karşı bile olsa. onların yanında bile elimi asla bırakmaz.
ben gelmişim bana uyuyacam demeden gitti uyudu hadi boşanalım modundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?