benim ablamın eşi de öyle zırt pırt boşanalım o zaman derdilove bence çok üstüne gitme canım ikinizde sinirlisiniz birbirinizi kıracak sözler soyleyebilirsiniz
ama ben şu erkeklerdeki olmadı boşanalım anlaşamıyoruz boşanalım gibi lafları anlamıyorum ya boşanmak içinmi evlendik biz canın karın değilmiyim bensenin nasıl bukadar kolay vazgeçebiliyolar annelerinden babalarından kardeşlerinden kavga edinci anlaşamıyoruz anne sen benim annem olma artık diyebiliyolar mı bunu onlara iyicene idrak ettirmemek lazım çocuk oyuncağı değil bu
benim ablamın eşi de öyle zırt pırt boşanalım o zaman derdi
en son ablam bi boşanalım dedi kocası anlamadan oldu bitti ortada kaldı sonra... onlar kolay sanıolar herşeyi ooo boşanırım ne var diolar ama boşandıktan sonrada poh gibi ortada kalıolar....sonra pişmanlıklar....
kız caspersy sus olsa da doğuramam ki kullandığım ilacın haddi hesabı yok kürtaj dedim dedim gerçek mi olcak allah muhafaza((
Evettt, bildiğiniz üzre perşembe kardeşim geldi . Herşey buraya kadar çok güzel. Birde benim bu civarda oturan çocukluk arkadaşım var. Onunda kız kardeşimin kızı yaşlarında bir oğlu var. Cuma sabahı ben işteyken o da bize geçti. Eve gittim ev harabe, sağolsun arkadaşımın çocuğu gibi çocuk görmedim ben. E birde ikisi bir araya geldiği zaman düşünün. Gece sabaha karşı 4 e kadar ayaktaydılar. Alt katta ev sahibimizin kız kardeşi oturuyor, bunlarda evde bir oyana bir buyana koşup çığlık atıyorlarsell ne oldu tatlmmm
Hahahahaaa biz dün akşam düzeldik kocamla şükür Rabbime hihoyyytcanım sende anlat rahatlaaa:))
loveee.... biz balayının 3. gününde boşanma kararı almıştıkkkkaydirigubbakcemile3
evt canım.. çok memenun kaldım.. kesinlikle çok emniyetli.. param olsa 3,5 luğunuda alırdım vallaa:))gülsüncüm memnumusun düdüklünden canım
teş.ederim canım..oo gülsüncüm döktürmüşsün ellerine sağlık güzel geçmesine çok sevindim...siz yaparsınız da güzel olmaz mı zati şüphem yoktuopuyorumnanaktan
:
gülsüncmm en düşünceli benmişim demek :)))
evlendik boşanmaya karar verdim ama 6 ay sabredeyim borçlar bitsin diodum :))))
ahh ahh ne günlerdi beee
Amin canım çok sağol Allah razı olsunsel çok geçmiş olsun yiğenine allahtan bişey olmamaış bende çok hassasım bu konularda kardeşini okadar iyi anlıyorumki
nice senelere bu arada rabbim huzurlu mutlu başbaşa bir ömür nasip etsin güzel güzel bebişlerle de yuvanızı neşelendirsin inşallah
Amin canım çok sağolsell canmm şükür bişi olmamış yiğenine yaa kıyamam bebişee...
biricik yaff ben içki konusunda asla tahammül edemiyorumm
muhabbeti bile sinir ediyoo nefret ediyorumm
ıyyyyy..
ama sende bi alemsn gece dizini çek
sabah avukat arıcam de :)))))
Sağol canım yaa, valla çok korktuk.selcim... canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş valla... eşinle düzelmenizede sevindim...
nice senelere inş.:))))
Cuma günü akşam üstü gidicem canım.hoşbulduk caspırım
sel çok geçmiş olsun canım ve nice senelere :)) sen izine çıkmamışmıydın?
Hİç bir plan yok, çünkü benimkinin eve gelip gelmeyeceği bellii değil.selciimm evlilik yıldönümüz dimi bugnn
nice seneler olsn inş.. tatlmm ayy napcanz akşam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?