Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim ablamın eşi de öyle zırt pırt boşanalım o zaman derdi
en son ablam bi boşanalım dedi kocası anlamadan oldu bitti ortada kaldı sonra... onlar kolay sanıolar herşeyi ooo boşanırım ne var diolar ama boşandıktan sonrada poh gibi ortada kalıolar....sonra pişmanlıklar....

kız caspersy sus olsa da doğuramam ki kullandığım ilacın haddi hesabı yok kürtaj dedim dedim gerçek mi olcak allah muhafaza((

evet onlar tam idrak edemedikleri için herşeyi kolay zannediyolar ben eşime dedim en baştan oyle küstük tartıştık boşanalım fakan yok ki oda soylemez zaten ben seninle her yola varım açta kalırım bi ekmekde yerim hep senin yanındayım tek bişeyi hazmedem oda başka bi kadın ozman hissetiğim an çantamı alır kızımı alır giderim ne hallin varsa gör ki eşimede bu konuda güvenim tamdır ama erkek milleti işte

sell ne oldu tatlmmm
Evettt, bildiğiniz üzre perşembe kardeşim geldi . Herşey buraya kadar çok güzel. Birde benim bu civarda oturan çocukluk arkadaşım var. Onunda kız kardeşimin kızı yaşlarında bir oğlu var. Cuma sabahı ben işteyken o da bize geçti. Eve gittim ev harabe, sağolsun arkadaşımın çocuğu gibi çocuk görmedim ben. E birde ikisi bir araya geldiği zaman düşünün. Gece sabaha karşı 4 e kadar ayaktaydılar. Alt katta ev sahibimizin kız kardeşi oturuyor, bunlarda evde bir oyana bir buyana koşup çığlık atıyorlar İnanın ne sustan anladılar ne durdan.
Sonra cumartesi sabahı kocam geldi işten, o uyudu bizde kahvaltı yaptık, bu arada arkadşaımda bizde kaldı Kocası yoktu ama. Sonra kahvaltı yaparken benim yeğenim kafa üstü sandalyeden düştü. Çocuk korkusundan tepki veremedi öyle kalakaldı. Boynu kırıldı diye korktuk, kocamı kaldırdım çığlık çığlığa. Sonra suya tuttular çocuğu kardeşimşn ağlaya ağlaya canı çıktı, şükür bişey olmamış çocuğa.

Neyse uzun oldu devamını anlatıcam birazdan.

canım sende anlat rahatlaaa:))

loveee.... biz balayının 3. gününde boşanma kararı almıştıkkkkaydirigubbakcemile3
Hahahahaaa biz dün akşam düzeldik kocamla şükür Rabbime hihoyyyt
Bu arada yıllık iznine çıktı.
Ayrıca bu gün bizim evlilik yıldönümümüz :asigim:

gülsüncüm memnumusun düdüklünden canım
evt canım.. çok memenun kaldım.. kesinlikle çok emniyetli.. param olsa 3,5 luğunuda alırdım vallaa:))

oo gülsüncüm döktürmüşsün ellerine sağlık güzel geçmesine çok sevindim...siz yaparsınız da güzel olmaz mı zati şüphem yoktuopuyorumnanaktan
teş.ederim canım..

:
gülsüncmm en düşünceli benmişim demek :)))
evlendik boşanmaya karar verdim ama 6 ay sabredeyim borçlar bitsin diodum :))))
ahh ahh ne günlerdi beee

:)))
bizde kıbrıstayızzyaaa.. dönelim hemen avukat bulcaz diyoduk:))

Mg_lovecim erkekler ilk zamanlar evliliğie adapte olamıyorlar. Benim eşimde böyleydi.
Ama artık düzeldik. Zaman lazım. HAni derler ya evliliklerde boşanmalar genelde ilk 3 senede olur diye. İşt ebu yüzdenmiş

sel çok geçmiş olsun yiğenine allahtan bişey olmamaış bende çok hassasım bu konularda kardeşini okadar iyi anlıyorumki

nice senelere bu arada rabbim huzurlu mutlu başbaşa bir ömür nasip etsin güzel güzel bebişlerle de yuvanızı neşelendirsin inşallah

sell canmm şükür bişi olmamış yiğenine yaa kıyamam bebişee...

biricik yaff ben içki konusunda asla tahammül edemiyorumm
muhabbeti bile sinir ediyoo nefret ediyorumm
ıyyyyy..
ama sende bi alemsn gece dizini çek
sabah avukat arıcam de :)))))

trip atarken dizi çekilmeside bir başka kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selcim... canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş valla... eşinle düzelmenizede sevindim...
nice senelere inş.:))))

Amin canım çok sağol Allah razı olsun
Amin canım çok sağol

aynen, şükür benim eşim ağzına sürmez.

Son düzenleme:
selcim... canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş valla... eşinle düzelmenizede sevindim...
nice senelere inş.:))))
Sağol canım yaa, valla çok korktuk.
Amin inşallah, canım. Allah kşmseye huzursuzluk yaşatmasın.
hoşbulduk caspırım

sel çok geçmiş olsun canım ve nice senelere :)) sen izine çıkmamışmıydın?
Cuma günü akşam üstü gidicem canım.

selciimm evlilik yıldönümüz dimi bugnn
nice seneler olsn inş.. tatlmm ayy napcanz akşam :))))
Hİç bir plan yok, çünkü benimkinin eve gelip gelmeyeceği bellii değil.
Geçen konuştuk, nolur hayatım Şu çarşambayı atlatayım öyle kutlayaylım, kızma darılma bana dedi. Bende taam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…