işllh cnm şartlarını derken kk yı da söleseydin :)))
kızz ne örüon bursada???nurdannn,nasılsın canım???görüşemedik ne zamandır??perşembeden beri bursadayım,git gel öldüm valla bu sıcaklarda.
zaman zaman zaman
ya benden hiç beklemezdim böyle bir alışma süreci
zaman zaman zaman
ya benden hiç beklemezdim böyle bir alışma süreci
balcım hoşgeldin şekrim..evet bende çok sevindim,hiç bu kdr sevinmemiştim regl oldum die
selden haberim yoktu geçmişe yetişemedim,geçmiş olsun..
aynen bende beklemezdim cnm ama inan ancak oturuyor sen ister bekle ister bekleme
3,5 ay oldu biz bile hala inişler çıkışlar yaşıyoruz ama herşeye rağmen evlilik sevdiğin kişiyle çok güzelllll,kışın dahada güzel olucak eminim :)))
kızzz arım balım peteğimaynen bende beklemezdim cnm ama inan ancak oturuyor sen ister bekle ister bekleme
3,5 ay oldu biz bile hala inişler çıkışlar yaşıyoruz ama herşeye rağmen evlilik sevdiğin kişiyle çok güzelllll,kışın dahada güzel olucak eminim :)))
kesinlikle balcmm :)))
sabah 5 de uyanmştk aşkmla artk kış gelse de sıkı sıkı sarılıp uyusak yaa dedik ve yine ayrı ayrı uyuduk :)))
yatakları ayırmadk ama birbirimize dokunmadan uyuduk çok sıcak yaa
kısss dur zirveye başka zaman çıkıcaz şimdilik manzarayla yetindik napalım:))))nurdan sonunda zirveye bayrak dikmişsin :)))
hayırlı olsun daha yavaşla bence ötesi yok bacımmm
kızzz arım balım peteğim
evlilik çok mükemmel bişi bilseydim daha önce evlenirdim beaa:)))
bana soruolar tavsiye edion mu diye kesinlikle diom şaşırıolar ilk defa tavsiye eden biri gördük diolar.
sevdikten sonra arada saygı da olduktan sonra ooohhhh yaşa hayatını beaaaa dimi kızzz:)))
kısss dur zirveye başka zaman çıkıcaz şimdilik manzarayla yetindik napalım:))))
zirveye çıkacağımız günlar yarından da yakın:)))
bu arada hamilelik testini sabah yapmam şart mı?
at bi kahkaha ne dert kalır ne tasa desene kızım:))hoşbulduk cnm
stresini çekmeceni aç oraya kilitle
insanlar çeşit çeşit hepsine ayar vermek zor
boşverrrrrrrrrrrrrr takma bile
lülülülülülü böle yap seni kızdıranlara içinden :)) ben neler sayıyom walla
relax oluyom ama ii geliooo
aynen bende beklemezdim cnm ama inan ancak oturuyor sen ister bekle ister bekleme
CASPER herkes yaşıo tatlmm az bi zaman geçsin sende atlatacaksınn
kötü bi süreçti benmkisi((
öyle devam etse ayakta duramazdm ama geçiyoo canm benmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?