offf kızlar yaa bugün geçmek bilmiyo sankiii akannehir
:)) walla ben sıcağı seviyom oda sevse sorun yokta .((
kışın çok üşüyorum acısını çıkarcam diye ses etmiyorum :))
kurusun banane evlenmeseydi o zaman :)):)) yuh nurdan adamın iliği kemiği kurudu dahada manzara diyon
test mest anlamam ben ama ilk haber senden gelcek o kesinleşti :)):ecrin_bebek:
kurusun banane evlenmeseydi o zaman :))
kamp kuralım dedi arkaaşlar bi kaç gün eşim de dio ki duş falan sorun olur otele gidelim adam bilio karısının ne mal olduğunu napsın )))) kılıf uyduruo iştebayanssulusmile
nurdannn sen uludağımı çıktın kızz ohh serinmiydi bari
cute hadi gözünaydınn
böcükde işe başlamış sevindim
love sıkma canını dün bizimde aramız limoniydi baktım sabah işe giderken öpüyo sonra geldi tekrar yanıma yattı sanırım 10-15 dakka geç kaldı:))
casper sende işmi değiştiriyosun gözün aydın
gülsünüm haftasonun güzel geçmiş ohh negüzel beniimde cumartesi güzel geçti
balım sen nasılsın
gülsüncüüümmmmmmmmmmmm
evt canım.... bunuda atlattım valla... seninkininde güzel geçmesine sevindim canım:))gülsünüm haftasonun güzel geçmiş ohh negüzel beniimde cumartesi güzel geçti
ayy yok bal çook sıcakk
kışın ben buzz gibi olurum elim ayağım ısınmaz hele gece donarımm
ama onu bile özledm yanii
kocacm hemencik ısıtıyodu benii:asigim:
kurusun banane evlenmeseydi o zaman :))
kamp kuralım dedi arkaaşlar bi kaç gün eşim de dio ki duş falan sorun olur otele gidelim adam bilio karısının ne mal olduğunu napsın )))) kılıf uyduruo iştebayanssulusmile
iyiyim tatlım çok şükür..nurdannn sen uludağımı çıktın kızz ohh serinmiydi bari
balım sen nasılsın
ya anlatmışsındır eminimki ama gene anlatsana cnmcanımmmmm:))
evt canım.... bunuda atlattım valla... seninkininde güzel geçmesine sevindim canım:))
selll
gözün aydn canmm :)))))))
sel derde düştüm sana yazamadım
şeker nice senelere kız günü önemli değil hem kutlarsınız zaar
aaa gözün aydın canım... çok sevindim:))
Sağolun canlarım. Rabbim sizede nicew nice seneler göstersin kocacıklarınızla inşallah :Saruboceq:balcım hoşgeldin şekrim..evet bende çok sevindim,hiç bu kdr sevinmemiştim regl oldum die
selden haberim yoktu geçmişe yetişemedim,geçmiş olsun..
İnan bizde öyle konuşuyoruz biliyor musun. Dün akşam annemdeydik. annem aldı karşısına bizi konuştu. Şimdi unutun evli olduğunuzu bu akşam evleniyorsunuz yeniden, ve bodruma gidiceksiniz ya onuda balayınız kabul edin dedi.sel gözün aydın cnm,düzelicek herşey merak etme bu tatili başlangıç olarak gör bence...
lovecim olağan bişi yok cnmda..dediğim gibi işte..başım ağrıdı ortamdan uzaklaşma imkanım olsa keşke..
kulaklık taktım duymamak için müzik dinliyorum
:1hug:Sağolun canlarım. Rabbim sizede nicew nice seneler göstersin kocacıklarınızla inşallah :Saruboceq:
İnan bizde öyle konuşuyoruz biliyor musun. Dün akşam annemdeydik. annem aldı karşısına bizi konuştu. Şimdi unutun evli olduğunuzu bu akşam evleniyorsunuz yeniden, ve bodruma gidiceksiniz ya onuda balayınız kabul edin dedi.
o yüzden bu gün çok iyiyim :asigim:
Kızlar size hafta sonu yaramazların yaptıkkklarından fotolar eklicem ama sonra hemen silcem bekleyin geliyorum :)
balcım bende donarım kışın ondan ses etmemeye çalışıyorum ama haftasonu temizlik yaparken bayılıcakıtm..
mola vermekten anca 2 günde bittiki ütülerim duruyo göze alamadım..artık bu gece ya da yarın gece yapıcam..
doğru diin ama bu kış ısınıcam bendeadamın damarları resistanslı sanki hep sıcak ,yaşadım..
Hayrola canım hasta mı oldun :teselli:ay ölüyom :gitme:kafamçokkarıştı:sinifsinif:
ya anlatmışsındır eminimki ama gene anlatsana cnm
ne mamişler yaptın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?