Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:)) walla ben sıcağı seviyom oda sevse sorun yokta .((
kışın çok üşüyorum acısını çıkarcam diye ses etmiyorum :))

ayy yok bal çook sıcakk
kışın ben buzz gibi olurum elim ayağım ısınmaz hele gece donarımm
ama onu bile özledm yanii
kocacm hemencik ısıtıyodu benii:asigim:

:)) yuh nurdan adamın iliği kemiği kurudu dahada manzara diyon
test mest anlamam ben ama ilk haber senden gelcek o kesinleşti :)):ecrin_bebek:
kurusun banane evlenmeseydi o zaman :))
kamp kuralım dedi arkaaşlar bi kaç gün eşim de dio ki duş falan sorun olur otele gidelim adam bilio karısının ne mal olduğunu napsın )))) kılıf uyduruo iştebayanssulusmile

nurdannn sen uludağımı çıktın kızz ohh serinmiydi bari

cute hadi gözünaydınn

böcükde işe başlamış sevindim

love sıkma canını dün bizimde aramız limoniydi baktım sabah işe giderken öpüyo sonra geldi tekrar yanıma yattı sanırım 10-15 dakka geç kaldı:))

casper sende işmi değiştiriyosun gözün aydın

gülsünüm haftasonun güzel geçmiş ohh negüzel beniimde cumartesi güzel geçti

balım sen nasılsın

saol tatlmm
evett inşş pişman olmamm

ya ne güzel baktığımız köpeğe yer bulmuştuk adam gidemiyormuş Zonguldağa akşam geri getirecekmiş canım çok sıkıldı

ayy yok bal çook sıcakk
kışın ben buzz gibi olurum elim ayağım ısınmaz hele gece donarımm
ama onu bile özledm yanii
kocacm hemencik ısıtıyodu benii:asigim:

biz pek kış yaşamadık ama evlendiğimiz ilk 2 hafta donmuştum ozmn ısınmıştım bol bol :))

kız sizin nenize kamp :))

nurdannn sen uludağımı çıktın kızz ohh serinmiydi bari

balım sen nasılsın
iyiyim tatlım çok şükür..

canımmmmm:))

evt canım.... bunuda atlattım valla... seninkininde güzel geçmesine sevindim canım:))
ya anlatmışsındır eminimki ama gene anlatsana cnm
ne mamişler yaptın??

selll
gözün aydn canmm :)))))))

sel derde düştüm sana yazamadım
şeker nice senelere kız günü önemli değil hem kutlarsınız zaar

aaa gözün aydın canım... çok sevindim:))

balcım hoşgeldin şekrim..evet bende çok sevindim,hiç bu kdr sevinmemiştim regl oldum die

selden haberim yoktu geçmişe yetişemedim,geçmiş olsun ..
Sağolun canlarım. Rabbim sizede nicew nice seneler göstersin kocacıklarınızla inşallah :Saruboceq:
İnan bizde öyle konuşuyoruz biliyor musun. Dün akşam annemdeydik. annem aldı karşısına bizi konuştu. Şimdi unutun evli olduğunuzu bu akşam evleniyorsunuz yeniden, ve bodruma gidiceksiniz ya onuda balayınız kabul edin dedi.
o yüzden bu gün çok iyiyim :asigim:

Aaaaa böcük işe mi başladı çok sevindm valla. Hayırlı olsun böcükcüm hihoyyyt

Kızlar size hafta sonu yaramazların yaptıkkklarından fotolar eklicem ama sonra hemen silcem bekleyin geliyorum :)

balcım bende donarım kışın ondan ses etmemeye çalışıyorum ama haftasonu temizlik yaparken bayılıcakıtm..
mola vermekten anca 2 günde bitti ki ütülerim duruyo göze alamadım..artık bu gece ya da yarın gece yapıcam..
doğru diin ama bu kış ısınıcam bende adamın damarları resistanslı sanki hep sıcak ,yaşadım..

:1hug:
Kızlar size hafta sonu yaramazların yaptıkkklarından fotolar eklicem ama sonra hemen silcem bekleyin geliyorum :)

anam çıkıcaktım bekliyem bari...

love sende habersiz ekleme hee ,silicem hemen diyonya kaçırırsam çok üzülürüm..

Bacaksızlar beni sehpaya çarşaf serip yatak yaptılar kendilerine :)

Buda ben ve teyzesinin kuzucuğu :)

Müzik setini oturak yaptılar

Son düzenleme:

geçmiş olsun temizliği atlatmışsın..darısı başımıza :))
ütü filan yok çok şükür
pazar günüde taze attım deepfreze e ramazanda hemencik yapayım diye
bide kırmızı biber közledim gene :) 3 kilo
bamyada atıcaktım ama kilosu 5 liraymış ucuzlarsa artık :))

aynen benimkide sauna gibi :))

ya anlatmışsındır eminimki ama gene anlatsana cnm
ne mamişler yaptın??

canım sabah kalkıp temizlik yaptım.. öğlen gibi bitti.. tam yemeğe başlıycam... arkadaşım geldi ve 3'e kadar oturdu... neyse o gidince başladım yemeğe... önce zeytinyağlı taze fasülyemi yaptım... soğumaya bıraktım... ardından herkesin bayıldığı mercimek çorbamı yaptım... ardından da tavuk sotemi koydum ocağa.. bu arada annem geldi ve saat 6 olmuştu... pilavımıda o yaptı.. bende salatayı yaptım... ortaya da barbunya pilaki ve yoğurtlu semiz otu koydum... sarmalarımıda bir gece önceden sarmıştım.... onlarıda koydum ortayaa....
3 defa kuruldu masa... allahtan 3 yemek takımınm varmış:)) 24 kişiydik... çocuklar hariççç...
sonrasında da çay ve tatlımı ikram ettim.. amcamlar daha önce hiç tatmamıştı bu tatlıyı.. çok beğendiler... .. bol sohbetli güzel bir geceydi.... birde babam ve amcam yılllarca dargındı ve benim düğünde barıştılar... o yüzden onları da bir arada görmek beni çok mutlu ediyor... ilk defa iki kardeş ve çocukları bu kadar kalabalık halde bir aradaydık... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…