Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

terliyom içten kızlar.bunumm akıyo.öksürük hapşuruk gözlerim yaşsrıyo.sizede geçirmiyim:gitme:

biricikim eve gitsenn

sell pek tatlılar kızzz
Sorma çok tatlılar ama. bizim ağzımızdan burnumuzdan getirdiler.
Gece sabah 4 e kadar koridorda çığlıklarla bi o tarafa bi bu tarafa koşturdular. Ev sahibimiz bizi kovmazsa iyidir valla

:)sabah metroda klima çarptı sanırım çok soğuktu.
neyse geçer inş akşama.
yemek falan yok akşama kocam benş doyursun

ne büyük mutluluk cnm dargınların barışmasına vesile olmuşsun
24 kişi mşllh :)))
o arkadaşına kızdım ama deseydin ya misafir gelcek :)) onada verseydin bi iş :))
hepsine yetişmişsin cnm bravo valla aştın sende cnm :)

balcım ne iyi etmişin..valla şu bamya olayına bende sinir oluyom pek severim ama bu hafta almadımpek minik olmasıkları gibi kilosu 5 tl idi..pazarcı dio verim abla dedim yok kalsın pahalı :1closedeyes: sanki altın satıyolar..

seell ne tatlılar maşallah böle görüncede insanın doğurası geliyo hee..

gülsünüm tam sorucaktım yazmışın,ne güzel geçmiş ohh..ben ağırlayamam o kdr insan valla gözüm almıyo..o kdr yemek takımımda yok :roflol:

misafir gelceğini bile bile geldi... gerçi yardım edeyim dedi ama...yaptırmadım ben:))

ee senin nasıl geçti bakalım??

Hahahaaa, düşünce kocam Cemreyi banyoya sokunca, geldi diyor ki teyzeee meeemet beni yıkadı dimi :roflol:
Kocama aşıkta :asigim:

eşek sıpaaa :))))

heheheh
valla doğurası gelio insanın :))))))

gülsün maşallah canım iyi ağırlamışsın gene o kadar kalabalığı

biricik dikkat et kendine kuzum ilaç falan aldınmı

bal bamya dedinde sabah Libayana nın tariflerine baktım soslu bamya kızartması yapmış çok güzel gözüküyodu hemen tarifi kopyala yapıştır yaptım

:roflol: hadi çıkattıralım birer tane :roflol:
sell çok tatlılar maşllah
sağol canım, yakın olsaydık senin kızının yanına oynamaya getirirdim, ama döver bunlar senin kızı pek normal değilde bizimkiler opuyorumnanaktan

[COLOR="[COLOR="Red"]gülsünüm[/COLOR] tam sorucaktım yazmışın,ne güzel geçmiş ohh..ben ağırlayamam o kdr insan valla gözüm almıyo..o kdr yemek takımımda yok :roflol:[/COLOR]
ağırlarsın canım ne olcak yaa.... geliriz yardıma sanaa:)))
günlük takımlarıda eklersin ne olcak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…