Sorma çok tatlılar ama. bizim ağzımızdan burnumuzdan getirdiler.biricikim eve gitsenn
sell pek tatlılar kızzz
Çok banyo yapmaktandır :roflol:terliyom içten kızlar.bunumm akıyo.öksürük hapşuruk gözlerim yaşsrıyo.sizede geçirmiyim:gitme:
Hahahaaa, düşünce kocam Cemreyi banyoya sokunca, geldi diyor ki teyzeee meeemet beni yıkadı dimi :roflol:biricik geçmiş olsun canım...
selll.. ay çok tatlılar yaaaa...
canım sabah kalkıp temizlik yaptım.. öğlen gibi bitti.. tam yemeğe başlıycam... arkadaşım geldi ve 3'e kadar oturdu... neyse o gidince başladım yemeğe... önce zeytinyağlı taze fasülyemi yaptım... soğumaya bıraktım... ardından herkesin bayıldığı mercimek çorbamı yaptım... ardından da tavuk sotemi koydum ocağa.. bu arada annem geldi ve saat 6 olmuştu... pilavımıda o yaptı.. bende salatayı yaptım... ortaya da barbunya pilaki ve yoğurtlu semiz otu koydum... sarmalarımıda bir gece önceden sarmıştım.... onlarıda koydum ortayaa....
3 defa kuruldu masa... allahtan 3 yemek takımınm varmış:)) 24 kişiydik... çocuklar hariççç...
sonrasında da çay ve tatlımı ikram ettim.. amcamlar daha önce hiç tatmamıştı bu tatlıyı.. çok beğendiler... .. bol sohbetli güzel bir geceydi.... birde babam ve amcam yılllarca dargındı ve benim düğünde barıştılar... o yüzden onları da bir arada görmek beni çok mutlu ediyor... ilk defa iki kardeş ve çocukları bu kadar kalabalık halde bir aradaydık... :)))
ne büyük mutluluk cnm dargınların barışmasına vesile olmuşsun
24 kişi mşllh :)))
o arkadaşına kızdım ama deseydin ya misafir gelcek :)) onada verseydin bi iş :))
hepsine yetişmişsin cnm bravo valla aştın sende cnm :)
Hahahaaa, düşünce kocam Cemreyi banyoya sokunca, geldi diyor ki teyzeee meeemet beni yıkadı dimi :roflol:
Kocama aşıkta :asigim:
balcım ne iyi etmişin..valla şu bamya olayına bende sinir oluyom pek severim ama bu hafta almadımpek minik olmasıkları gibi kilosu 5 tl idi..pazarcı dio verim abla dedim yok kalsın pahalı :1closedeyes: sanki altın satıyolar..
seell ne tatlılar maşallahböle görüncede insanın doğurası geliyo hee..
gülsünüm tam sorucaktım yazmışın,ne güzel geçmiş ohh..ben ağırlayamam o kdr insan valla gözüm almıyo..o kdr yemek takımımda yok :roflol:
:roflol: hadi çıkattıralım birer tane :roflol:balcım ne iyi etmişin..valla şu bamya olayına bende sinir oluyom pek severim ama bu hafta almadımpek minik olmasıkları gibi kilosu 5 tl idi..pazarcı dio verim abla dedim yok kalsın pahalı :1closedeyes: sanki altın satıyolar..
seell ne tatlılar maşallahböle görüncede insanın doğurası geliyo hee..
gülsünüm tam sorucaktım yazmışın,ne güzel geçmiş ohh..ben ağırlayamam o kdr insan valla gözüm almıyo..o kdr yemek takımımda yok :roflol:
sağol canım, yakın olsaydık senin kızının yanına oynamaya getirirdim, ama döver bunlar senin kızı pek normal değilde bizimkiler opuyorumnanaktansell çok tatlılar maşllah
ağırlarsın canım ne olcak yaa.... geliriz yardıma sanaa:)))[COLOR="[COLOR="Red"]gülsünüm[/COLOR] tam sorucaktım yazmışın,ne güzel geçmiş ohh..ben ağırlayamam o kdr insan valla gözüm almıyo..o kdr yemek takımımda yok :roflol:[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?